- 28 Şubat 2016
- 42
- 29
- 3
- 33
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Lütfen bişey söyleyin benimle aynı durumda olan yada bu durumu daha önceden yaşayan biri var mi aranızdaBu şekilde bi ultrasyon kağıdı verdi elime bebek görünmüyor dedi kan testi yaptirmami istedi yaptırdım onuda 3200 çıktı yani 4 5 haftalık sizce neden görünmedi bebegim
Bende 18 ocakta regl oldum. Normalde benimde pek geciktiği olmamıştı, ama bir öncekinde 5 gün gecikti ve çok ağrılı gecti. Yani 18 ocaktaki 5 gün gecikerek olmuştı, 5 gün gece, 9 gün gece 12 gün gece idrar testi yaptım çıkmadı, sonra 15. Gün verdiğim kan testinde beta değeri 85,15 çıltı. Hamileydim degere göre ancak 16 gün adeti geçmiş birine göre deger çok düşüktü. 3 martta 85,15, 5 martta 313,9 ve 8 martta 1488 çıktı. Üst ultrasonda niiey göremediler kaç gündür. Alt utrasonla baktı ve nokta gibi bir kese gördü hamileyim. Ama çok ilginç birsey daha soyledi doktor çok yeni bir gebelik bu ya erken öğrenilen gebelik bu dedi. Yani benim yumurtlama günüm 1 şubat değil 13 şubatmış. Regl ve yumırtlama dönemimde sapma olmuş. Şaka gibi. Gerçekten hamilelik olayının hiçbir standardı yok. Ben tam 23 gün hamilelik hissiyşe ilaç falan içmedim. Eğer şüphen varsa kesinlikle içme hi. Bir ilaç.Beklemeye çalışmak gerçekten zormuş.En son 23 O cak ta regl oldum.Bu aya kadar ömrümde gecikme yaşamadım.Hatta gecikme yaşamadığım için kaç günde bir regl olduğuma bile dikkat etmemiştim.23 günde bir herhalde diye dusundum 20 şubat ta olmam lazımdı o zaman deyip önce idrar tesleri yaptım 2 tane.Negatif cıktı.Dr a gittim kan testi <0.100 negatif.Regl olayım diye ilaç verdi nolur nolmaz diye içmedim.2 hafta sol kasıgımda fazla olmak kaydıyla kasıgımda ınceden bır sızı,göbek cevremde acı hissi,arada bir sızlama oldu.İki gundur yok.Göğüslerim şişti ve çok hassaslar.Öyle ki arkadasımla vedalaşırken sarıldık agrıdan aglayacaktım.Şimdi de regl olacakmışım gibi hissediyorum.Kasıklarımda regl oncesi yaşadıgım hafif rahatsızlık var ama hala bir şey yok.Idrara sık cıkıyorum.En son 2 gün önce idrar testı yaptım negatifti.Ne yapsam bilemiyorum.Aslında umursamam öbür ayı beklerimde hamileyken ilaç vs almak gerekiyormus veya belki kimyasal bir durum vardır sağlığım söz konusudur diye takip edeyim gideyim bir kan testi daha yaptırayım diyorum ama damarım zor bulunuyor kan vermek işkence boş vereyım diyorum.Çocuk falan beklemiyodum,nisandan sonra çalışmalara başlamayı dusunuyordum.Bilinçaltı bir durum da olamaz benimkisi.Şubatın sonunda anaaaa ben bu ay adet olmadım ki deyiverdim yani öylesine uzagım bu hesap işlerinden ama hamileymişim gibi bir his var içimde.His midir yoksa hamileysem diye olayı benimsedigimden midir bilmiyorum.Eğer 25.Şubat ta olacaktıysam reglimi bugun tam 10.günü gecikmenin.Kan testini 4.gün yaptırmısım o zaman.Fakat milletin daha gecikmeye 4 gün kala vs kan testinde pozitif cıkmıs olması ikinci bir kan testi yaptırma konusunda geride durmama sebep oluyor.Ne yapsam bilemedim.Sabah bir idrar testi yapacağım ama.
Bemim komşumda 8 haftalık bebeğini görememişler. Peşini bırakmayın ve başka bir doktora yada hastaneye gidin. Bir arkadaşıma da kafası yeterince gelişmemiş bebeğin demişler. Şu an fıstık gibi bir kız çocuğu büyüyor. Bana da bugun kese var ama aşağıda tutunmuş dediler. Artık korkmuyorum. Allah hayırlısını versin.Bu şekilde bi ultrasyon kağıdı verdi elime bebek görünmüyor dedi kan testi yaptirmami istedi yaptırdım onuda 3200 çıktı yani 4 5 haftalık sizce neden görünmedi bebegim
Bir hafta 10 gün sonra tekrar git cem ama bu sefer ozel e inşallah en azından detaylı bilgi verir insallahBemim komşumda 8 haftalık bebeğini görememişler. Peşini bırakmayın ve başka bir doktora yada hastaneye gidin. Bir arkadaşıma da kafası yeterince gelişmemiş bebeğin demişler. Şu an fıstık gibi bir kız çocuğu büyüyor. Bana da bugun kese var ama aşağıda tutunmuş dediler. Artık korkmuyorum. Allah hayırlısını versin.
Amin çok sağol cnm Rabbim sanada nasip etsin inşallah.... Kırmızıları göstermesin uzak tutsun bi 9 ay inşallahHayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Hamilesın canım tbrKızlar merhabalar..bana yardimci olur musunuz bugun adet olmam gerekirken olmadim 5yada6 gundur asiri bel agrisi cekiyorum ki hayatimda bel agrisi nedir bilmezdim hatta zaman zaman bobreklerime dogru agrilarim var ..sabah gebelik testi yaptim hayali bi cizgi vardi 25 30 dakika sonra bi baktim ciftcizgi anlam veremedim az once ovulasyon testiyaptim oldukca koyu iki cizgi cikti ...ama yorum yapamiyorum adet olucak gibi agrilarimda var bi haftadir ...yorumlarinizi bekliyorum ayni seyi yaşayan arkadaslar varmiacaba dayanamadim belagrisina az once parol ictim hata miyaptim bil.iyorum ama ayakta duramiyorumm
Dr akşama kadar dolu olduğundan dayanamadım sonucu sekretere sordum .Negatif dedi.Durumum strestenIhtimal guzelmis :))) Canim ins hamilesindir degilsen en kisa surede kalirsin :)))
Adet gecikmemin 9.günü yaptirdigim teste negatif çıktı ama bu ay ne olur ne olmaz diye ilaç icmeyecegim.Tesekkur ederim ilgine.İnsanın böyle zamanlarda bu tur tecrübelerden haberdar olmaya ihtiyacı oluyor.Bende 18 ocakta regl oldum. Normalde benimde pek geciktiği olmamıştı, ama bir öncekinde 5 gün gecikti ve çok ağrılı gecti. Yani 18 ocaktaki 5 gün gecikerek olmuştı, 5 gün gece, 9 gün gece 12 gün gece idrar testi yaptım çıkmadı, sonra 15. Gün verdiğim kan testinde beta değeri 85,15 çıltı. Hamileydim degere göre ancak 16 gün adeti geçmiş birine göre deger çok düşüktü. 3 martta 85,15, 5 martta 313,9 ve 8 martta 1488 çıktı. Üst ultrasonda niiey göremediler kaç gündür. Alt utrasonla baktı ve nokta gibi bir kese gördü hamileyim. Ama çok ilginç birsey daha soyledi doktor çok yeni bir gebelik bu ya erken öğrenilen gebelik bu dedi. Yani benim yumurtlama günüm 1 şubat değil 13 şubatmış. Regl ve yumırtlama dönemimde sapma olmuş. Şaka gibi. Gerçekten hamilelik olayının hiçbir standardı yok. Ben tam 23 gün hamilelik hissiyşe ilaç falan içmedim. Eğer şüphen varsa kesinlikle içme hi. Bir ilaç.
Özele de güvenmiyorum artık. Gerçekten tavsiye edilen bi hastane var ankarada oraya gidicem. Ne bugün gittiğim devlet hastanesi nede özel doktor ikiside çok gereksiz tavirdaydilar. Tavsiyeleri dikkate almak lazım.Bir hafta 10 gün sonra tekrar git cem ama bu sefer ozel e inşallah en azından detaylı bilgi verir insallah
Aminnn insallah bakalım.Amin çok sağol cnm Rabbim sanada nasip etsin inşallah.... Kırmızıları göstermesin uzak tutsun bi 9 ay inşallah
inşallah hamilesindir canım gecikmiş de.yaa bende en son 27 ocakta adet olmuştum 1 hafta geciktim normalde 35 günde bir adet oluyorum bugun 42.günümdeyim gecikmem hiç olmazdı dün test yaptm negatif çıktı şimdi yoğun çalışıyorum heveslenmekte istemiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum bi yorgunum böle iştahsızım gögüslerimde acıyo bilmiyorum iki gün daha bekliyim kan tahlili yaptırcam bakalım nolcakkkk inş olurrr :/
Canimm cok dikkatli beslenip folik asit kullanipnhep haxir ol annelige bugun olmasa yarin olacak Allahin izniyle:)Dr akşama kadar dolu olduğundan dayanamadım sonucu sekretere sordum .Negatif dedi.Durumum stresten
Adet gecikmemin 9.günü yaptirdigim teste negatif çıktı ama bu ay ne olur ne olmaz diye ilaç icmeyecegim.Tesekkur ederim ilgine.İnsanın böyle zamanlarda bu tur tecrübelerden haberdar olmaya ihtiyacı oluyor.
Canim benim silik cikmisti adetimden 1 gun sonra gittim 699 cikti sen bi kac gun sonra yine idrar testi yap cizgiler koyulasacsk zaten o zaman yaptir bence:)Arkadaşlar regl tarihim 11 Şubat 25 günde bir olurum 6sinda olmam lazımdı pazartesi test yaptım 2 test ikisinde dé çift çizgi çıktı silik şekilde ne zaman doktora gitmem lazım ilk gebeliğimde regl günümde değer 6632 çıkmışti
Yok Canim ne gruplasmasisanırım gruplaşma var kımse yazdıklarıma cevap vermıyor
Yok Canim ne gruplasmasiSenin kanda cikar adetin gecmis demin yanlis okum7sum ama biraz koyulasana kada4 bekle istersen bir iki gune koyulasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?