Hamileyim sizce

Bu şekilde bi ultrasyon kağıdı verdi elime bebek görünmüyor dedi kan testi yaptirmami istedi yaptırdım onuda 3200 çıktı yani 4 5 haftalık sizce neden görünmedi bebegim
Lütfen bişey söyleyin benimle aynı durumda olan yada bu durumu daha önceden yaşayan biri var mi aranızda

Bende 18 ocakta regl oldum. Normalde benimde pek geciktiği olmamıştı, ama bir öncekinde 5 gün gecikti ve çok ağrılı gecti. Yani 18 ocaktaki 5 gün gecikerek olmuştı, 5 gün gece, 9 gün gece 12 gün gece idrar testi yaptım çıkmadı, sonra 15. Gün verdiğim kan testinde beta değeri 85,15 çıltı. Hamileydim degere göre ancak 16 gün adeti geçmiş birine göre deger çok düşüktü. 3 martta 85,15, 5 martta 313,9 ve 8 martta 1488 çıktı. Üst ultrasonda niiey göremediler kaç gündür. Alt utrasonla baktı ve nokta gibi bir kese gördü hamileyim. Ama çok ilginç birsey daha soyledi doktor çok yeni bir gebelik bu ya erken öğrenilen gebelik bu dedi. Yani benim yumurtlama günüm 1 şubat değil 13 şubatmış. Regl ve yumırtlama dönemimde sapma olmuş. Şaka gibi. Gerçekten hamilelik olayının hiçbir standardı yok. Ben tam 23 gün hamilelik hissiyşe ilaç falan içmedim. Eğer şüphen varsa kesinlikle içme hi. Bir ilaç.

Bu şekilde bi ultrasyon kağıdı verdi elime bebek görünmüyor dedi kan testi yaptirmami istedi yaptırdım onuda 3200 çıktı yani 4 5 haftalık sizce neden görünmedi bebegim
Bemim komşumda 8 haftalık bebeğini görememişler. Peşini bırakmayın ve başka bir doktora yada hastaneye gidin. Bir arkadaşıma da kafası yeterince gelişmemiş bebeğin demişler. Şu an fıstık gibi bir kız çocuğu büyüyor. Bana da bugun kese var ama aşağıda tutunmuş dediler. Artık korkmuyorum. Allah hayırlısını versin.

Kızlarrr merhaba
Biraz önce ewde limon testi yapmak için idrarımı şeffaf bir kaba yaptım fakat daha önce hiç görmediğim bişeyle karşılaştım idrarımın içi beyaz tortu doluydu.. bu bi belirti olabilir mi?

Bir hafta 10 gün sonra tekrar git cem ama bu sefer ozel e inşallah en azından detaylı bilgi verir insallah

Hamilesın canım tbr

Ihtimal guzelmis :))) Canim ins hamilesindir degilsen en kisa surede kalirsin :)))
Dr akşama kadar dolu olduğundan dayanamadım sonucu sekretere sordum .Negatif dedi.Durumum stresten
Adet gecikmemin 9.günü yaptirdigim teste negatif çıktı ama bu ay ne olur ne olmaz diye ilaç icmeyecegim.Tesekkur ederim ilgine.İnsanın böyle zamanlarda bu tur tecrübelerden haberdar olmaya ihtiyacı oluyor.

Arkadaşlar regl tarihim 11 Şubat 25 günde bir olurum 6sinda olmam lazımdı pazartesi test yaptım 2 test ikisinde dé çift çizgi çıktı silik şekilde ne zaman doktora gitmem lazım ilk gebeliğimde regl günümde değer 6632 çıkmışti

Arkadaşlar hamile kalmayı yeni düşünen arkadaşlar strese girmeyin hemen Ha deyince olmuyor bir oğlum var 2 yaşına girdi 5 senelik evliyim oğlundan önce 2 tane üst üste kimyasal gebelik geçirdim alt üst olmuştum oğlum oldu sonra. Çocuk olduktan sonra hemen hemen hiç korunmadik 2 sene anca çift çizgi gördüm silik ama ve kimyasal mi normal gebelik mi bilmiyorum birde herkesin yumurtaları farklı örneğin önceden 28 günde bir oluyordum yumurtlamam 12.günde erkendi kısacası ovulasyon testiyle öğrenin yumurtlamanizi illa 28-14=14 olcak diye birşey yok .herseyin bir zamanı var lütfen uzmeyin kendinizi hele ki daha yeni hamilelik düşünenler iyi geceler

Bir hafta 10 gün sonra tekrar git cem ama bu sefer ozel e inşallah en azından detaylı bilgi verir insallah
Özele de güvenmiyorum artık. Gerçekten tavsiye edilen bi hastane var ankarada oraya gidicem. Ne bugün gittiğim devlet hastanesi nede özel doktor ikiside çok gereksiz tavirdaydilar. Tavsiyeleri dikkate almak lazım.

yaa bende en son 27 ocakta adet olmuştum 1 hafta geciktim normalde 35 günde bir adet oluyorum bugun 42.günümdeyim gecikmem hiç olmazdı dün test yaptm negatif çıktı şimdi yoğun çalışıyorum heveslenmekte istemiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum bi yorgunum böle iştahsızım gögüslerimde acıyo bilmiyorum iki gün daha bekliyim kan tahlili yaptırcam bakalım nolcakkkk inş olurrr :/

inşallah hamilesindir canım gecikmiş de.

Canimm cok dikkatli beslenip folik asit kullanipnhep haxir ol annelige bugun olmasa yarin olacak Allahin izniyle:)

Canim benim silik cikmisti adetimden 1 gun sonra gittim 699 cikti sen bi kac gun sonra yine idrar testi yap cizgiler koyulasacsk zaten o zaman yaptir bence:)

Yok Canim ne gruplasmasi Senin kanda cikar adetin gecmis demin yanlis okum7sum ama biraz koyulasana kada4 bekle istersen bir iki gune koyulasiyo

11 subatta regl oldum 25gunde bır oluyorum 6 martta olmam gerekıyordu olmadım test silik cıktı ama belirgin sanırım yarın itibariyle 5.haftaya giricem ama 2 tane ust uste kımyasal gebeliğim olmustu 2013 te tekrar regl olabilirim diye beklyrum ama ben reglden bir gun öncede yapmıstım silik cıkmıstı 4 gun gecti biraz daha belirgin ama yine silik acaba kan degerlerim dusmus olabilir mi diye kan testine gitmiyrum cunku cok stres yasadım zamanında arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…