Hamileyim sizce

ya benim de durumum aynı. bugün gecikmemin 9. günü ve pazar günü test yaptırdığımda negatif çıktı. yaklaşık 20 gündür çok fena sancı çekiyorum her tarafım şişti

Canim ben ilk normal gebelik testinde silik cizgi gordum sonra erken gebelik testi yaptim adete 6 gun kals yine silikti aradan 3 gun gecti adete bi kac gun kalmisti predictor adet gunu olan var onu yaptim hicc cizgi yoktu dedim demek yanlismis diye adet gunum geldi 2 ayri test aldim baktim koyu kirmizi bebek ne zaman dollendi bilmiyoruz insallah degildir kimyasal gebelik

inşallah heycanlandım hayırlısı acabaa var mı bişeyyy :)
inşallah vardır bende bat ı bekliyorum o gün test yapıcam idrarım koyu sarı renk de bu da belirti olabilir diyorlar ama bilmiyorum bakalım bel ağrılarım var hiç kesilmeden devam ediyor regl olacakmışım gibi karnım ve bacaklarım ağrıyor sonra geçiyor beni şüphelendiren adet belirtisi olan bu belirtiler çok erken başladı bakalım nasip çok istiyorum allahtan hayırlısı.

rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bende öle değişik belirtiler yok bazen psikolojik belirtileri abartıyorum ama bu ay düşünüp takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzde ki aylara :)

rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bende öle değişik belirtiler yok bazen psikolojik belirtileri abartıyorum ama bu ay düşünüp takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzde ki aylara :)
amin çok teşekkür ederim canım. aslında çok takmamak en iyisini doğrusunu yapıyorsun. dediğin gibi olursa olur olmazsa önümüzdeki aylara :)

Kızlar hamileyim hemde 5 haftalık olmuşşş darısıııııı hepinizin başına dualarım sizinle
Arkadaşım yumurtlama döneminden tahmini adet dönemine kadar yumurta akı kıvamındaki akıntı devam ettimi ve sürekli rahatsiz etmeyen Fakat hissedilen Kasik agrin
Kusura bakma önceki sayfalari okuyamadim Bas agrim Mideme vurmaya basladi

Canım sürekli ani gelişen kasık ağrılarım oluyordu karnımda adet olacakmışım gibi şişliğim vardı. Sürekli akıntıda evet vardı ama çok aşırı değil ve son zamanlarda sürekli koku hassasiyetim oluyordu

Çok teşekkür ederim diş tedavim var hamileysem diye korkup erteliyorum
İç çamaşırım ıslak değil ama çok afedersiniz tuvaletten sonra akıntıyı görüyorum
24 yaşındayım allah nasip ederse 3.bebeğimiz olacak
5 yaşında kızım
3 yaşında oğlum var tabi 4 sene geçti ve onlarda bu kadar kendimi dinlememiştım

Evett aynı şekildeydi benmde günün geçtimi peki geçtiyse bence bi test yap cnm

Evett aynı şekildeydi benmde günün geçtimi peki geçtiyse bence bi test yap cnm
Yok gülüm daha bi hafta var.ama pazsttesi kan vermeyi düsünüyorum hayirlisi
Cok saol cevapladigin Icin sonucu yazarim mutlaka

Senin gibi Taze anneyi bulmusken son soru
Gögüs uclarinda Acima varmi
Ayyy evet onu atlamamak lazım o ztn en belirgin özellikti acayip bi acıma vardı hatta hemen hemen tüm göğüslerimde... İnşallah güzel hbrlerle gelirsin dualarım seninle ve tüm evlat isteyenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…