- Konu Sahibi Selinbocek
-
Yok Canim ne gruplasmasiSenin kanda cikar adetin gecmis demin yanlis okum7sum ama biraz koyulasana kada4 bekle istersen bir iki gune koyulasiyo
Dr akşama kadar dolu olduğundan dayanamadım sonucu sekretere sordum .Negatif dedi.Durumum stresten
Adet gecikmemin 9.günü yaptirdigim teste negatif çıktı ama bu ay ne olur ne olmaz diye ilaç icmeyecegim.Tesekkur ederim ilgine.İnsanın böyle zamanlarda bu tur tecrübelerden haberdar olmaya ihtiyacı oluyor.
Canim ben ilk normal gebelik testinde silik cizgi gordum sonra erken gebelik testi yaptim adete 6 gun kals yine silikti aradan 3 gun gecti adete bi kac gun kalmisti predictor adet gunu olan var onu yaptim hicc cizgi yoktu dedim demek yanlismis diye adet gunum geldi 2 ayri test aldim baktim koyu kirmizi bebek ne zaman dollendi bilmiyoruz insallah degildir kimyasal gebelik11 subatta regl oldum 25gunde bır oluyorum 6 martta olmam gerekıyordu olmadım test silik cıktı ama belirgin sanırım yarın itibariyle 5.haftaya giricem ama 2 tane ust uste kımyasal gebeliğim olmustu 2013 te tekrar regl olabilirim diye beklyrum ama ben reglden bir gun öncede yapmıstım silik cıkmıstı 4 gun gecti biraz daha belirgin ama yine silik acaba kan degerlerim dusmus olabilir mi diye kan testine gitmiyrum cunku cok stres yasadım zamanında arkadasım
inşallah heycanlandım hayırlısı acabaa var mı bişeyyy :)inşallah hamilesindir canım gecikmiş de.
inşallah vardır bende bat ı bekliyorum o gün test yapıcam idrarım koyu sarı renk de bu da belirti olabilir diyorlar ama bilmiyorum bakalım bel ağrılarım var hiç kesilmeden devam ediyor regl olacakmışım gibi karnım ve bacaklarım ağrıyor sonra geçiyor beni şüphelendiren adet belirtisi olan bu belirtiler çok erken başladı bakalım nasip çok istiyorum allahtan hayırlısı.inşallah heycanlandım hayırlısı acabaa var mı bişeyyy :)
rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bende öle değişik belirtiler yok bazen psikolojik belirtileri abartıyorum ama bu ay düşünüp takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzde ki aylara :)inşallah vardır bende bat ı bekliyorum o gün test yapıcam idrarım koyu sarı renk de bu da belirti olabilir diyorlar ama bilmiyorum bakalım bel ağrılarım var hiç kesilmeden devam ediyor regl olacakmışım gibi karnım ve bacaklarım ağrıyor sonra geçiyor beni şüphelendiren adet belirtisi olan bu belirtiler çok erken başladı bakalım nasip çok istiyorum allahtan hayırlısı.
amin çok teşekkür ederim canım. aslında çok takmamak en iyisini doğrusunu yapıyorsun. dediğin gibi olursa olur olmazsa önümüzdeki aylara :)rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bende öle değişik belirtiler yok bazen psikolojik belirtileri abartıyorum ama bu ay düşünüp takmıyorum olursa olur olmazsa önümüzde ki aylara :)
Canim ben ilk normal gebelik testinde silik cizgi gordum sonra erken gebelik testi yaptim adete 6 gun kals yine silikti aradan 3 gun gecti adete bi kac gun kalmisti predictor adet gunu olan var onu yaptim hicc cizgi yoktu dedim demek yanlismis diye adet gunum geldi 2 ayri test aldim baktim koyu kirmizi bebek ne zaman dollendi bilmiyoruz insallah degildir kimyasal gebelik[/QUOTc
cesaretimi topladım ve kan verdim kadın dogum oturdugum evin yan tarafındaama devlet hastanesi ya bekleticekler illa yarın 15:30 dedi ama ben internetten kontrol edicem bakalım . ilk dogumumda sat 28 mart kan testini 23 nisanda yaptırmısım bhcg 732 miş daha regl gunum gelmeden
canım bence en azından 1hafta geçmeli. oluşmuşsa zaten kanda çıkar. ama tabi dollenmenin süresi de onemli geç döllenme olmuşsa biraz daha bekleyebilirsin.Kızlar hamilelik yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur
Cnm benimde aynı şey oldu 2 gün önce silik çıkmıştı ertesi günü hastaneye gittim 5 haftalık hamilesin dedi bence sende öylesintesekkurler cevabın için :)
Cnm benimde aynı şey oldu 2 gün önce silik çıkmıştı ertesi günü hastaneye gittim 5 haftalık hamilesin dedi bence sende öylesin
Güzel güzel olumlu gelişmeler gibi duruyor bunlarİnşallah canım ama fena mide bulantısı olmaya başladı
Arkadaşım yumurtlama döneminden tahmini adet dönemine kadar yumurta akı kıvamındaki akıntı devam ettimi ve sürekli rahatsiz etmeyen Fakat hissedilen Kasik agrinKızlar hamileyim hemde 5 haftalık olmuşşşdarısıııııı hepinizin başına dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim diş tedavim var hamileysem diye korkup erteliyorumCanım sürekli ani gelişen kasık ağrılarım oluyordu karnımda adet olacakmışım gibi şişliğim vardı. Sürekli akıntıda evet vardı ama çok aşırı değil ve son zamanlarda sürekli koku hassasiyetim oluyordu
Yok gülüm daha bi hafta var.ama pazsttesi kan vermeyi düsünüyorum hayirlisiEvett aynı şekildeydi benmde günün geçtimi peki geçtiyse bence bi test yap cnm
Senin gibi Taze anneyi bulmusken son soruEvett aynı şekildeydi benmde günün geçtimi peki geçtiyse bence bi test yap cnm
Ayyy evet onu atlamamak lazım o ztn en belirgin özellikti acayip bi acıma vardı hatta hemen hemen tüm göğüslerimde... İnşallah güzel hbrlerle gelirsin dualarım seninle ve tüm evlat isteyenlerleSenin gibi Taze anneyi bulmusken son soru
Gögüs uclarinda Acima varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?