- 18 Şubat 2016
- 27
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Amin canım inşallah kendine ve göbişine dikkat et :*Ayyy evet onu atlamamak lazım o ztn en belirgin özellikti acayip bi acıma vardı hatta hemen hemen tüm göğüslerimde... İnşallah güzel hbrlerle gelirsin dualarım seninle ve tüm evlat isteyenlerle
Teşekkürler :)Arkadaşlar hamile kalmayı yeni düşünen arkadaşlar strese girmeyin hemen Ha deyince olmuyor bir oğlum var 2 yaşına girdi 5 senelik evliyim oğlundan önce 2 tane üst üste kimyasal gebelik geçirdim alt üst olmuştum oğlum oldu sonra. Çocuk olduktan sonra hemen hemen hiç korunmadik 2 sene anca çift çizgi gördüm silik ama ve kimyasal mi normal gebelik mi bilmiyorum birde herkesin yumurtaları farklı örneğin önceden 28 günde bir oluyordum yumurtlamam 12.günde erkendi kısacası ovulasyon testiyle öğrenin yumurtlamanizi illa 28-14=14 olcak diye birşey yok .herseyin bir zamanı var lütfen uzmeyin kendinizi hele ki daha yeni hamilelik düşünenler iyi geceler
Ayyyy aynen.Hele goguslerim çok fena durumdalar.Taş gibi oldular.Sizliyorlar.Sakinlik var üstümde ama.Dinginim bi.Regl olamayanlar agrasiflesir ya hanı ki normalde regl haftası esip gurlerim.Tam tersi çok sakin bir haldeyim.Bugün normalde regl tarihi 5 şubat olan ama reglisi gecikmiş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik.Hamile olan gayet hemen çıkıyor testlerde yanı.Hormonal bir değişim yasadigimi düşünüyorum aslında ama her ihtimali de degerlendirmem gerekiyor bu ay için.Bu hafta değil ama obur hafta başka bir kadın dogumcuya gidip Nisan ayı için ne yapabilirim? Regl olmadığıma gore yumurtlama tarihimi nasıl ogrenecegimi vs.soracagim.ya benim de durumum aynı. bugün gecikmemin 9. günü ve pazar günü test yaptırdığımda negatif çıktı. yaklaşık 20 gündür çok fena sancı çekiyorum her tarafım şişti
Allah sağlıkla,ağız tadıyla kucaklamayi,büyütmeyi nasip etsin inşallah.KutlarimKızlar hamileyim hemde 5 haftalık olmuşşşdarısıııııı hepinizin başına dualarım sizinle
Kese geç görünebilen bir şeymiş çünkü.5 haftayı geçmesi gerekiyormus.
Bence gitmelisin hemen.Arkadaşlar regl tarihim 11 Şubat 25 günde bir olurum 6sinda olmam lazımdı pazartesi test yaptım 2 test ikisinde dé çift çizgi çıktı silik şekilde ne zaman doktora gitmem lazım ilk gebeliğimde regl günümde değer 6632 çıkmışti
Benim ki adetime 15 gün vardı ağrılarım başlamıştı adetime 2 gün kala da test yaptım silik çıktı kan testide pozitif hamileyim yanicanım bence en azından 1hafta geçmeli. oluşmuşsa zaten kanda çıkar. ama tabi dollenmenin süresi de onemli geç döllenme olmuşsa biraz daha bekleyebilirsin.
Bence gitmelisin hemen.
Gönülden amin....Kızlar Rabbim.inşallah hepimize o annelik duygusunu yaşatır inşallah
Gebeliginiz 5 hafta bebis gorundumu ultrasyondaGönülden amin....
Teşekkür ederim sağolunKese geç görünebilen bir şeymiş çünkü.5 haftayı geçmesi gerekiyormus.
Valla doktorum biraz suratsızdı sadece dediği 9milim 5 haftalık hamilesin olduGebeliginiz 5 hafta bebis gorundumu ultrasyonda
Bence tekrar yapmalısın denemekten zarar gelmezBende biseysoarmak istiyorum bayanlar ben 7gun gecik tim 5cigun test yaptim cikmadi tek cizgiydi ve bugun cok midem bulaniyo sizce neyapmaliyim doktora gidemiyorum bir kucuk kizim var kimsnde yok birakack tekrar test yapmalimiyim
Canım yerleşme kanaması olabilir test yap bence.Gunaydin kizlar ya adetim 3 gun gecti benim dun iste yazmistim pembe bir lekelenme gordum bu sabah da ic camasir renkli oldugu icin anlayamadim kahvemsi bir leke vardi goguslerim şiş hala adet mi olucam ne olucam anlamadim ne yapim ben adetin ilk olmadigm gun test yaptm negatifdi dun esimin sperm testini aldk doktor bi sorun yok dedi bana da daha 3 aydr korunmuysn ne bu acele dedi bu stres niye dedi en az 1 yil bekle olmazsa o zaman bi sorun vardir dedi ne bilim ya uf
Canım yerleşme kanaması olabilir test yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?