Hamileyim sizce

ama ilk gun yapmıstım bişey cıkmamıstı test yapıorum sonra negatıf cıkıo o gunum zehir oluo bana moral 0
benim yengeminde öle olmuştu gecikti 3 4 gün sonra kanaması oldu adet olduğunu sanıyodu yerleşme kanamasıymış şuan 10 haftalık hamişş inşallah sizede ole olur :)

Benim bi sorujum we birturlu ne oldugunu anlayamadim yardimci olursaniz sewinirim en so 10 ocak tarihinde regil oldum 2 kere ka werdim degerlerim 0.1 cikti 3. Kan testini 7 mart tarihinde verdim sonuc 52.48 cikti ben hamilemiyim anlayamadim dr suan bisi diyemiyorum sua dio...

canım regl olmadan da yumurtlamıs olabilirsin pek anlayamadım acıkcası yeni bir gebelik gibi görunuuyor bugun git tekrar test yaptır katlaması lazım değerin

Aynen cok takma kafana bu ne acele hemen olmuyor zaten cocuk zor bir olay arkadasım Rabbimin mucizesi bu olay,1 seneye kadar yolu var olmazsa gider baktırırsın degerlerine cok acele etme bence ,insallah gebesindir o ayrı bişey ama olmazsada uzulme sakın

Zor oldugunu anladim zaten

Maalesef alamadım daha cıkmadı intenretten bakıcam ,senin ne oldu son durum okuyorum yorumları
beklemedeyim cnm 12 15 ü gibi adet olacağım inşallah gecikir bel ağrılarım devam sürekli bir uyku hali adet olacakmışım gibi hissediyorum her an bide elim ayağım bu gibi sabah ve aksamları göğüslerde biraz hassasiyet var belirtiler bunlar ama işte adet belirtisi de olabilir bilmiyorum bakalım beni en çok düşündüren bel ağrm bide sürekli uyku halim bıraksalar yüzyı uyurum :)

benimde dün ve bugün regli olamam gerekiyor ki inş olmam, da çalışmalarımın faydasını görürüm bugün olmazsam pazartesiye kadar test için bekleyeceğim. nede olsa ilk deneme hiç te umudum yok yani, heveslenmekte istemiyorum bir yandan. son bir haftadır acayip göğüslerim büyüdü, ve klasik regli belirtileri yaşıyorum. hayırlısı artık.

bende öyleyim canım beklemek en iyisi.. hayırlısı olsun..

Merhaba kızlar. Araniza yeni katildim. Burayi surekli takip ediyorum.Bu ay hamile kaldigima çok inanarak test yapmıştım ne yazıkki negatif çıktı.Sanırım psikolojik durumlar yani insan kendini inandirinca vucutta oyleymis gibi hissettiüstelik bu stres yüzünden adetim de gecikti.

ya insan düşünmeden edemiyor haklısın. adet gecikmeden önce mi yapmıştın canım testi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…