- Konu Sahibi Selinbocek
-
Cok sagol canim bende oyle avutuyorum kendimi insallah vardir beklememe deger. Yoksada artik nasip derim ne yapalim. Sende dikkat et kendine iki canlisin artik. Bu arada bisey sorucam benim goguslerimde suan aci sizi yok sadece karincalanma var adet gecikmesinden sonra mi basliyor goguslerdeki aci sertlesme falan.
Anladim canim. benim ovulasyon gunumden 3-4 gun sonra hafif hafif agri oldu gecti dolgun suan. Ama sanki adet olacak gibi hissediyorum agrim var bide carpinti var. Bekliyorum bakalim.sana şöyle söyleyebilirim ki aslında nasıl regl olacağın zaman atıyorum 1 hafta önce başlar benimde aynı öyle oldu. yani regli de ne yaşıyorsam başlangıç olarak aynılarını yaşadım diyebilirim. ama öncekinden çok daha fazla canım yanıyor ve hassas. birde çok büyük değil göğüslerim 75 fln ama şuanda sütyen den taşıyorlar. yani regli zamanındaki gibi acıyor ama büyüklüğü çok daha fazla. belki sende daha farklı oluyordur, kişiden kişiye de değişebilir tabi.
Bu arada sonuclarin bugun 16.00 da mi cikacak canimCanım sağlık ocağında yaptırsaydin ya idrar testini git yaptır bence
öyle hemen umutsuzluğa kapılma. bana sorarsan ben sanki regli gibiyim bir kırımızılar eksik :) olmasını istemediğimiz için öyle düşünüyoruz. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bir daha giderdim, yada özel bir hastaneye , hem 1 saate de çıkıyor. böyle muallakta kalma en azından. hayır bende şu düşünce ile gittim dün gece ne olacaksa olsun en azından değilsem reglimi olurum strese devam etmem dedim.Anladim canim. benim ovulasyon gunumden 3-4 gun sonra hafif hafif agri oldu gecti dolgun suan. Ama sanki adet olacak gibi hissediyorum agrim var bide carpinti var. Bekliyorum bakalim.
Bu arada sonuclarin bugun 16.00 da mi cikacak canim
Almanyada oturuyorum burdan Bi Eczaneden aldimBu hangi marka test ya cok degisik
Hadi bakalım hayırlısı canım.Evet canıM o saatlerde çıkacak herseye hazirlikliyim
Hastayım tatlim gidemem cok yağmur yagiyor hem. Eşimden isteyeceğim bi tane test alsin barı.öyle hemen umutsuzluğa kapılma. bana sorarsan ben sanki regli gibiyim bir kırımızılar eksik :) olmasını istemediğimiz için öyle düşünüyoruz. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bir daha giderdim, yada özel bir hastaneye , hem 1 saate de çıkıyor. böyle muallakta kalma en azından. hayır bende şu düşünce ile gittim dün gece ne olacaksa olsun en azından değilsem reglimi olurum strese devam etmem dedim.
Yapmadilar mi canim kan testiniBende yaptiramadim yaa off o kdar heycandan uyuyamadm yaptramadm ama ya
Ya benimde bugun olmam gerekiyodu sabahtan beri karnim belim agriyo goguslerim zaten balon gibi.ikide bir kontrol ediyorum oldummu diye ama henuz olmadim insallah olmam yaa cok mutlu oldum senin adina allah tum bekleyenlere nasip etsin.simdiden hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.tebrikler.merhaba arkadaşlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu. spermleri çok düşük. ve doktor bize tüp bebek dedi. artık ben hayattan herşeyden bıkmışım. adetimi bekliyordum aşılamayı denemeye karar vermiştim. bu arada 2buçuk senedir evliyim 30yaşındayım. ve adet zamanım geldi çattı ve kan geldi bir damla karnım felaket ağırıyordu ama ertesi gün kesin olurum dedim ve ertesi gün ağrıdan ölecem sandım deli gibi ağrıyor ve adet oldum şimdi bittim dedim. ama pembe kahve tonlarında akıntım oldu. adetim hiç gecikmezdi 4gün gecikti ve artık kan tahlili yapma zamanım geldi ertesi gün sonuçları aldım sonuç beta hcg sonucum 34.7 doktor pozitif dedi ben uçuyorum seviçten inanamıyorum idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama emin değildim hamile olduğuma inanamıyorum çunku. bugün yine kan vermeye gittim sağlık ocağına yarın sonucu alacağım. yine idrar tahlili yaptım bugün ikinci çizgi gayet belirgin çıktı. daha jinokoloğa gitmedim . ama sonuçta HAMİLEYİM BEN :))
Hayırlı olsun kucağıniza sag salim sağlıkla alırsınız inşallah.merhaba arkadaşlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu. spermleri çok düşük. ve doktor bize tüp bebek dedi. artık ben hayattan herşeyden bıkmışım. adetimi bekliyordum aşılamayı denemeye karar vermiştim. bu arada 2buçuk senedir evliyim 30yaşındayım. ve adet zamanım geldi çattı ve kan geldi bir damla karnım felaket ağırıyordu ama ertesi gün kesin olurum dedim ve ertesi gün ağrıdan ölecem sandım deli gibi ağrıyor ve adet oldum şimdi bittim dedim. ama pembe kahve tonlarında akıntım oldu. adetim hiç gecikmezdi 4gün gecikti ve artık kan tahlili yapma zamanım geldi ertesi gün sonuçları aldım sonuç beta hcg sonucum 34.7 doktor pozitif dedi ben uçuyorum seviçten inanamıyorum idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama emin değildim hamile olduğuma inanamıyorum çunku. bugün yine kan vermeye gittim sağlık ocağına yarın sonucu alacağım. yine idrar tahlili yaptım bugün ikinci çizgi gayet belirgin çıktı. daha jinokoloğa gitmedim . ama sonuçta HAMİLEYİM BEN :))
Sonuç ne oldu canım merak ettim.Canım sağlık ocağında yaptırsaydin ya idrar testini git yaptır bence
merhaba arkadaşlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu. spermleri çok düşük. ve doktor bize tüp bebek dedi. artık ben hayattan herşeyden bıkmışım. adetimi bekliyordum aşılamayı denemeye karar vermiştim. bu arada 2buçuk senedir evliyim 30yaşındayım. ve adet zamanım geldi çattı ve kan geldi bir damla karnım felaket ağırıyordu ama ertesi gün kesin olurum dedim ve ertesi gün ağrıdan ölecem sandım deli gibi ağrıyor ve adet oldum şimdi bittim dedim. ama pembe kahve tonlarında akıntım oldu. adetim hiç gecikmezdi 4gün gecikti ve artık kan tahlili yapma zamanım geldi ertesi gün sonuçları aldım sonuç beta hcg sonucum 34.7 doktor pozitif dedi ben uçuyorum seviçten inanamıyorum idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama emin değildim hamile olduğuma inanamıyorum çunku. bugün yine kan vermeye gittim sağlık ocağına yarın sonucu alacağım. yine idrar tahlili yaptım bugün ikinci çizgi gayet belirgin çıktı. daha jinokoloğa gitmedim . ama sonuçta HAMİLEYİM BEN :))
Sonuç ne oldu canım merak ettim.
Aslında istiyorum ama hastayım grip oldum biraz daha geçsin.Ya sende bi idrar testi yap bekleme bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?