Hamileyim sizce

Canım sağlık ocağında yaptırsaydin ya idrar testini git yaptır bence

Kan testini yapmayan idrar testini hic yapmaz hem uzak cok karnim da ageiyor kırmızılari gorcem galiba

Anladim canim. benim ovulasyon gunumden 3-4 gun sonra hafif hafif agri oldu gecti dolgun suan. Ama sanki adet olacak gibi hissediyorum agrim var bide carpinti var. Bekliyorum bakalim.

Anladim canim. benim ovulasyon gunumden 3-4 gun sonra hafif hafif agri oldu gecti dolgun suan. Ama sanki adet olacak gibi hissediyorum agrim var bide carpinti var. Bekliyorum bakalim.
öyle hemen umutsuzluğa kapılma. bana sorarsan ben sanki regli gibiyim bir kırımızılar eksik :) olmasını istemediğimiz için öyle düşünüyoruz. ben senin yerinde olsam sağlık ocağında bir daha giderdim, yada özel bir hastaneye , hem 1 saate de çıkıyor. böyle muallakta kalma en azından. hayır bende şu düşünce ile gittim dün gece ne olacaksa olsun en azından değilsem reglimi olurum strese devam etmem dedim.

Hastayım tatlim gidemem cok yağmur yagiyor hem. Eşimden isteyeceğim bi tane test alsin barı.

merhaba arkadaşlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu. spermleri çok düşük. ve doktor bize tüp bebek dedi. artık ben hayattan herşeyden bıkmışım. adetimi bekliyordum aşılamayı denemeye karar vermiştim. bu arada 2buçuk senedir evliyim 30yaşındayım. ve adet zamanım geldi çattı ve kan geldi bir damla karnım felaket ağırıyordu ama ertesi gün kesin olurum dedim ve ertesi gün ağrıdan ölecem sandım deli gibi ağrıyor ve adet oldum şimdi bittim dedim. ama pembe kahve tonlarında akıntım oldu. adetim hiç gecikmezdi 4gün gecikti ve artık kan tahlili yapma zamanım geldi ertesi gün sonuçları aldım sonuç beta hcg sonucum 34.7 doktor pozitif dedi ben uçuyorum seviçten inanamıyorum idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama emin değildim hamile olduğuma inanamıyorum çunku. bugün yine kan vermeye gittim sağlık ocağına yarın sonucu alacağım. yine idrar tahlili yaptım bugün ikinci çizgi gayet belirgin çıktı. daha jinokoloğa gitmedim . ama sonuçta HAMİLEYİM BEN :))

Ya benimde bugun olmam gerekiyodu sabahtan beri karnim belim agriyo goguslerim zaten balon gibi.ikide bir kontrol ediyorum oldummu diye ama henuz olmadim insallah olmam yaa cok mutlu oldum senin adina allah tum bekleyenlere nasip etsin.simdiden hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.tebrikler.

Hayırlı olsun kucağıniza sag salim sağlıkla alırsınız inşallah.

çok sevindim. Rabbim tamamını erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ben henüz eşime söylemedim. cuma günü doğum günü o gün söyleyeceğim. şuanda kuduruyor ve bende ilk defa bu kadar sabırlı davranıyorum ^.^ sen söyledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…