- Konu Sahibi Selinbocek
-
Sevindim canım.Kızlar bhcg 401 çıktı şimdilik iyi gidiyor
Benimde 11 gub gecti pazar gunu 5 liralık testten yaptım negatif.. Ama kasık agrilarim arada geliyor gidiyor ama ne akintim ne gogus agrim var yarik kanda baltircam insaAllah sen naptın?Kizlar ya bnm bugun 10nuncugumum gebelik tstini tekrara taptim ve gine tek cizgi nedn hala adet olmadim yardimci olun
İdrar yanlış vermez de erkendir belki . Geç döllenme oluyorduKızlar adetim normalde düzenlidir ama 11 gun gecti ama tuhaf olan adetimin bukadar gecmesinden ziyade ne akintim ne gogus agrim var arada kasik agrim var okadar. Dunde cok agridi tamam adet geliyor dedim gelmedi.. İlkkez boyle birsey yasadim..Pazar gunu evde idrarda baktirdim negatif. Yarin kanda baktirayim diyorum sizce idrar yanlis cevap veriyor olabilir mi?
Oluyormys canım adet ile gebelik belirtileri aynı oluyormuslutfen bana cevap yazın meraktan ölecem hamıle kalıncada adet zamanı aynı sancı olur mu
Kızlar cumartesi gecesi ilişkiye girdik
Duş alıp yattım sabah uyandığımda kahverengi lekeler gördüm
Bugün de aynı şekilde
Adet olali 16 . Gündü yada 15 tam emin olamadım.
Bu hamilelik belirtisi falan olamaz dimi bu kadar erken ?
olur tabi. ben 1 hafta bildiğin regli sancısı çektim. daha öncede yazdım, bir tek kırmızılar eksik o derece karnım ağrıdı ve batmalar oldu. yani o ağrı regli ağrısıda olabilir, hamilelikte. anlamak için zaman ve kan testi yaptırmak lazımlutfen bana cevap yazın meraktan ölecem hamıle kalıncada adet zamanı aynı sancı olur mu
Kızlar adetim normalde düzenlidir ama 11 gun gecti ama tuhaf olan adetimin bukadar gecmesinden ziyade ne akintim ne gogus agrim var arada kasik agrim var okadar. Dunde cok agridi tamam adet geliyor dedim gelmedi.. İlkkez boyle birsey yasadim..Pazar gunu evde idrarda baktirdim negatif. Yarin kanda baktirayim diyorum sizce idrar yanlis cevap veriyor olabilir mi?
12 şubat canım biraz daha bekliycem grip oldum onu düşünmüyorum şuan iyi olmaya çalışıyorum inşallah olmam regl. Bazen olacak gibi hissediyorum idrarim da koyulasti iyice.Nida senin Son adet neydi hala test yapmamaya kararlimisin ?
12 şubat canım biraz daha bekliycem grip oldum onu düşünmüyorum şuan iyi olmaya çalışıyorum inşallah olmam regl. Bazen olacak gibi hissediyorum idrarim da koyulasti iyice.
Çıkabilir canım gebelik varsamerhaba kızlar ben yenı katıldım bu ay klomen ve dekort kullandım karnımda kasıklarım muthıs agrı oldu göğüslerim sisti karnımda şişlik var adetıme bırgun var ama muthıs sancım var karnımda kasıklarımda hafıf pembe renk akıntı var sankı heran adet olacak gıbı test yaptırsam cıkarmı acaba
İnşallah canım en azından bir kaç gün daha bekliyim bakalım adetim gelecek mi? Grip olunca korktum aslında bebek varsa zarar olur mu diye?Canım var bişeyler sende hadi hayırlısı ☺
12 şubat canım biraz daha bekliycem grip oldum onu düşünmüyorum şuan iyi olmaya çalışıyorum inşallah olmam regl. Bazen olacak gibi hissediyorum idrarim da koyulasti iyice.
İnşallah canım en azından bir kaç gün daha bekliyim bakalım adetim gelecek mi? Grip olunca korktum aslında bebek varsa zarar olur mu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?