Hamileyim sizce

Kizlar ya bnm bugun 10nuncugumum gebelik tstini tekrara taptim ve gine tek cizgi nedn hala adet olmadim yardimci olun
Benimde 11 gub gecti pazar gunu 5 liralık testten yaptım negatif.. Ama kasık agrilarim arada geliyor gidiyor ama ne akintim ne gogus agrim var yarik kanda baltircam insaAllah sen naptın?

Kızlar adetim normalde düzenlidir ama 11 gun gecti ama tuhaf olan adetimin bukadar gecmesinden ziyade ne akintim ne gogus agrim var arada kasik agrim var okadar. Dunde cok agridi tamam adet geliyor dedim gelmedi.. İlkkez boyle birsey yasadim..Pazar gunu evde idrarda baktirdim negatif. Yarin kanda baktirayim diyorum sizce idrar yanlis cevap veriyor olabilir mi?

Kızlar cumartesi gecesi ilişkiye girdik
Duş alıp yattım sabah uyandığımda kahverengi lekeler gördüm
Bugün de aynı şekilde
Adet olali 16 . Gündü yada 15 tam emin olamadım.
Bu hamilelik belirtisi falan olamaz dimi bu kadar erken ?

İdrar yanlış vermez de erkendir belki . Geç döllenme oluyordu

merhaba kızlar ben yenı katıldım bu ay klomen ve dekort kullandım karnımda kasıklarım muthıs agrı oldu göğüslerim sisti karnımda şişlik var adetıme bırgun var ama muthıs sancım var karnımda kasıklarımda hafıf pembe renk akıntı var sankı heran adet olacak gıbı test yaptırsam cıkarmı acaba

merhaba canım. benimde adetim hep düzenliydi ve ara kanamam hiç olmazdı. 11 şubatta regli oldum ve bitti sonra biz çalışmalara başladık ara ara uygun günlerde ve 1 hafta sonra senin dediğin gibi hafif kan geldi. beni en çok umutlandıran o olmuştu çünkü o yerleşme kanaması oluyor :) şuanda ben tahmini 4 haftalık hamileyim. yani tespitim doğru çıktı seninde öyle olmuş olabilir. şimdi biraz sabırla bekleyeceksin. ben reglime 5 gün kala idrar testi yaptım bir şey çıkmadı, sonra regli olmam gereken zamanda yaptım 2.çizgi daha beyazımsıydı, regli 2 gün gecikti 2.çizgi silik kırmızıydı. ertesi gece kan verdim ve orada çıktı. dün elimde bir idrar testi daha kalmıştı çizgiyi merak ettim ve yine yaptım regli 5 gün gecikti ve çizgi daha da belirginleşmişti. dilerim o yerleşme kanamasıdır ama genelde sende de olmuyorsa kesin öyledir

lutfen bana cevap yazın meraktan ölecem hamıle kalıncada adet zamanı aynı sancı olur mu
olur tabi. ben 1 hafta bildiğin regli sancısı çektim. daha öncede yazdım, bir tek kırmızılar eksik o derece karnım ağrıdı ve batmalar oldu. yani o ağrı regli ağrısıda olabilir, hamilelikte. anlamak için zaman ve kan testi yaptırmak lazım

Olur evet hamile kaldığında tek belirtin adet sancisiydi belim kopacak gibiydi 3 aya yaklaştim ara ara hale oluyor

Benimde akıntım olmadı

Nida senin Son adet neydi hala test yapmamaya kararlimisin ?
12 şubat canım biraz daha bekliycem grip oldum onu düşünmüyorum şuan iyi olmaya çalışıyorum inşallah olmam regl. Bazen olacak gibi hissediyorum idrarim da koyulasti iyice.

Çıkabilir canım gebelik varsa

12 şubat canım biraz daha bekliycem grip oldum onu düşünmüyorum şuan iyi olmaya çalışıyorum inşallah olmam regl. Bazen olacak gibi hissediyorum idrarim da koyulasti iyice.

İdrar testi yapsan iyiydi aslında çünkü doktor ilaç vericek değerlerine bakıcak yani alıp yapmanı tavsiye ederim bu arada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…