Hamileyim sizce

ben bugün kan tahlili sonucumu aldım. beta hcg 480.7çıktı arkadaşlar allah isteyen herkese versin. ama sabırlı okun sıkıntı yapmayım bi bakmışsınız bebeğiniz sizinlr. uzulmeyin olur. bana doktor tüp bebek dedi. ama doğal yolla oldu allah buyuk sizinde olacak

Tebrik ederim canm allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini

Kizlar merhaba bende yeni uyeyim bi sorum olucakti biay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi gordum 11 gun gecti ama cok agrim sancim oldu kasiklarim öldurdu beni adetim iki gun surdu yogun olatak sonradan bitti ama 10 gun boyunca kahverengi akintim oldu bi ay once doktora gittigimde yumurtaliklarimda hicbi sorun olmadigini soyledi. Sizce normalmidir boyle olan varmi cevaplarinizi bekliyorum.

Son adet tarihin neydi ? Bu arada tebrikler canım

Parolun prospektusune baktım da hamilelerin kullanabilir yaziyordu almayayim mi?
Canım bende hamileyim gribim dr gittim sana bisi veremem ıhlamur ic dedi baska dr verse bile ilac kullanma dedi jimerde 30 tl kan testi hic bekleme tum özel hastaneler yapıo hayırlı olsun simdiden bende bursalıyım

kızlar yarın test yapıcam karar verdim adetim bugünde gecikir inşallah kırmızıları görmeyeyim de.

Canım bende hamileyim gribim dr gittim sana bisi veremem ıhlamur ic dedi baska dr verse bile ilac kullanma dedi jimerde 30 tl kan testi hic bekleme tum özel hastaneler yapıo hayırlı olsun simdiden bende bursalıyım
daha belli değil hamilelik ama 3 gün gecikti yarın evde yapılan testlerden yapıcam. bazen regl olacak gibi agrı giriyor sonra geciyor nasip bakalım. yarını bekliyorum. bursanın neresindesin?

daha belli değil hamilelik ama 3 gün gecikti yarın evde yapılan testlerden yapıcam. bazen regl olacak gibi agrı giriyor sonra geciyor nasip bakalım. yarını bekliyorum. bursanın neresindesin?
Nilüfer canım bende 8 aydır istiyorum busefer heveslenmiyim dedim adet olacak gibi agrım oldu ani kalkısta sag kasıgım agrıdı 3 gün gecince test yaptim silik cizgi cıktı hemen gittik jimere 1 saate cıkmıstı sonuc insallah hamilesindir sakın ilac kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…