- Konu Sahibi Selinbocek
-
Olabilir tabiki ben adet olmadım olacak gibi sancim var 3 gün gecikti. Bel agrim var ama bekliyorum.lutfen bana cevap yazın meraktan ölecem hamıle kalıncada adet zamanı aynı sancı olur mu
Olabilir tabiki ben adet olmadım olacak gibi sancim var 3 gün gecikti. Bel agrim var ama bekliyorum.
Doktor verdi hamilelerin kullandığı ilaclarmis ama içim de rahat değil pek kullanmasam mi?İlaç kullanmasaydin iyiydi bence
Doktor verdi hamilelerin kullandığı ilaclarmis ama içim de rahat değil pek kullanmasam mi?
Şehir dışına çıkıyor tatlım o bekleme taraftarı.Esine söle testi o alsın istesen almaz mi?
Ihlamur falan öyle mi atlatsam dün ateşin vardı baya 38.5 ti enson. Parol aldım. İçimde rahat değil ama.Bence kullanma
Şehir dışına çıkıyor tatlım
Sen bilirsin canım ne diyeyim o zaman
Sağlık ocağındaki doktor vermişti zaten kullandığım ilaclariİdrar testi yapsan iyiydi aslında çünkü doktor ilaç vericek değerlerine bakıcak yani alıp yapmanı tavsiye ederim bu arada geçmiş olsun
Ihlamur falan öyle mi atlatsam dün ateşin vardı baya 38.5 ti enson. Parol aldım. İçimde rahat değil ama.
Kaç gün geçti canım?Kizlar hala adet olmadim ve bugndw geblik testi yaptim sonuc nekatif cildiracagim
Parolun prospektusune baktım da hamilelerin kullanabilir yaziyordu almayayim mi?Minoset veriyorlar hamilelere
Parolun prospektusune baktım da hamilelerin kullanabilir yaziyordu almayayim mi?
Tebrik ederim canm allah tamamini erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisiniben bugün kan tahlili sonucumu aldım. beta hcg 480.7çıktı arkadaşlar allah isteyen herkese versin. ama sabırlı okun sıkıntı yapmayım bi bakmışsınız bebeğiniz sizinlr. uzulmeyin olur. bana doktor tüp bebek dedi. ama doğal yolla oldu allah buyuk sizinde olacak
ben bugün kan tahlili sonucumu aldım. beta hcg 480.7çıktı arkadaşlar allah isteyen herkese versin. ama sabırlı okun sıkıntı yapmayım bi bakmışsınız bebeğiniz sizinlr. uzulmeyin olur. bana doktor tüp bebek dedi. ama doğal yolla oldu allah buyuk sizinde olacak
Canım bende hamileyim gribim dr gittim sana bisi veremem ıhlamur ic dedi baska dr verse bile ilac kullanma dedi jimerde 30 tl kan testi hic bekleme tum özel hastaneler yapıo hayırlı olsun simdiden bende bursalıyımParolun prospektusune baktım da hamilelerin kullanabilir yaziyordu almayayim mi?
daha belli değil hamilelik ama 3 gün gecikti yarın evde yapılan testlerden yapıcam. bazen regl olacak gibi agrı giriyor sonra geciyor nasip bakalım. yarını bekliyorum. bursanın neresindesin?Canım bende hamileyim gribim dr gittim sana bisi veremem ıhlamur ic dedi baska dr verse bile ilac kullanma dedi jimerde 30 tl kan testi hic bekleme tum özel hastaneler yapıo hayırlı olsun simdiden bende bursalıyım
Nilüfer canım bende 8 aydır istiyorum busefer heveslenmiyim dedim adet olacak gibi agrım oldu ani kalkısta sag kasıgım agrıdı 3 gün gecince test yaptim silik cizgi cıktı hemen gittik jimere 1 saate cıkmıstı sonuc insallah hamilesindir sakın ilac kullanmadaha belli değil hamilelik ama 3 gün gecikti yarın evde yapılan testlerden yapıcam. bazen regl olacak gibi agrı giriyor sonra geciyor nasip bakalım. yarını bekliyorum. bursanın neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?