- 29 Şubat 2016
- 99
- 62
- 88
- 33
- Konu Sahibi Selinbocek
-
5şubatta adet gördüm en son cnmSon adet tarihin neydi ? Bu arada tebrikler canım
Hayırlı olsun canım sevindim saglıkla büyüsün miniklermiz insallahbenim adetim 5şubattı en son canım.
evet ben kullanıyorum çok önemli tabiki.Hamile degilseniz bile folik asit,kullanmak gerekiyormus arkadaslar omurilik bebek gelisimi tutunmasi icin önemliymis
:) bende meraktayım canım yarını bekliyorum sizde bekliyorsunuz ama işte insan korkuyor da ne kadar nasip desek de biraz daha gecikince pozitif çıkması daha yüksek ya ama yarın belli olacak bakalım:)Nida sende çatlattin bizi ☺
ceftinex antibiyotiğin surubunu almıştım bide sağlık ocağındaki doktor verdi ama bir tanıdığımıza sordum oda aile hekimi kullanma dedi.Nilüfer canım bende 8 aydır istiyorum busefer heveslenmiyim dedim adet olacak gibi agrım oldu ani kalkısta sag kasıgım agrıdı 3 gün gecince test yaptim silik cizgi cıktı hemen gittik jimere 1 saate cıkmıstı sonuc insallah hamilesindir sakın ilac kullanma
sağlıklı bir hamilelik geçirir ssağlıkla kucağına alısın inşallah canım. allah bizlere de nasip eder inşallah.amin sağlıkla olsun allah çok buyuk verince veriyor işte. çok mutluyum. bugün beta hcg 480.7 çıktı
:) bende meraktayım canım yarını bekliyorum sizde bekliyorsunuz ama işte insan korkuyor da ne kadar nasip desek de biraz daha gecikince pozitif çıkması daha yüksek ya ama yarın belli olacak bakalım:)
hayır gününde olurum 3 gün gecikti 2 haftadır bel ağrım var göğüslerde hassasiyet de 2 hafta önce basladı kasıklarda batma. bide arada baş ağrısı ve baş dönmesi oluyornida adetin kaç gün gecikti. daha once hiç geciktinmi
canım sağolasın inşallah vardır aynı şehirdeyiz ondan olabilir belki :)Nasipten öte yol yok canım inşallah bebisin vardır sana çok kanım ısındı neden bilmiyorum ama ısındı işte ☺
Kız alda gel yap testi hadi ya gaza gel biraz ☺hayır gününde olurum 3 gün gecikti 2 haftadır bel ağrım var göğüslerde hassasiyet de 2 hafta önce basladı kasıklarda batma. bide arada baş ağrısı ve baş dönmesi oluyor
Ben zaten solgar in v2000 multivitamin ini kullanıyordum içinde vardı zatenfolik asit neredeyse 9 aydır kullanıyorum. bebeğin gelişimi için çok önemli. hamileliğin ilk 3ayına kadar kullanılmalı
canım sağolasın inşallah vardır aynı şehirdeyiz ondan olabilir belki :)
ay karıştı :) bir çok kişiye yazıyorum çünkü unutkanlık başladı bende :)Yok ben manisadayim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?