Hamileyim sizce

Ben hamile olmak istemiyorum bir süre
Bu kadar erken belirti verir mi bilemedim yani merak ettiğim şey yerleşme kanaması hemen anın da mı oluyor :/

Ben hamile olmak istemiyorum bir süre
Bu kadar erken belirti verir mi bilemedim yani merak ettiğim şey yerleşme kanaması hemen anın da mı oluyor :/

valla canım bende 1 ya da 2 gün sonra oldu diye hatırlıyorum. hatta bu kadar hızlı mu olur diye düşünmüştüm. başka bir kişi de 1 hafta sonra olduğunu okumuştum. dediğim gibi ben adetimin düzenli olduğunu bildiğim için ve hiç ara kanamam olmadığı için yerleşme kanaması diye umutlanmıştım.

iay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi gordum 11 gun gecti ama cok agrim sancim oldu kasiklarim öldurdu beni adetim iki gun surdu yogun olatak sonradan bitti ama 10 gun boyunca kahverengi akintim oldu bi ay once doktora gittigimde yumurtaliklarimda hicbi sorun olmadigini soyledi. Sizce normalmidir boyle olan varmi cevaplarinizi bekliyorum. Diye sordum ama kimse gormedi yada biyle olan yok

Bende de olmadi öyle canım kimisi öyle olunca üstüne görme oluyor diyolar bi kan testi yapsan cıkar heralde gecmis olsun yine nasip olsun kımyasal olan nasıl oluyor

canım ben oyle birsey yasamadım o yüzden bilmiyorum

Bende de olmadi öyle canım kimisi öyle olunca üstüne görme oluyor diyolar bi kan testi yapsan cıkar heralde gecmis olsun yine nasip olsun kımyasal olan nasıl oluyor
kimyadal gebekikte normal gebelik gibj bisey saglikli olmadigi icin dusuk yaptim Adetim gecikmistj kan teti yapmistim 89.3cikmisti iki gun sonra tekrar yapmam lazimmis gittim degerlerim yine ayni cikti saglikli olmadigi icin buyumemis kanamam oldu sancilarim oldu doktora gittim degerimin dusmesi lazimdi yine ayni deger cikti bi gun sonra kanamam cogaldi dusuk yaptim yani anlicagin sevincim uzuntum bi oldu. Kimyasaldan sonra ilk adetim o yuzden merak ettim olurmu biyle diye bir hafta once idrar testi yaptim negatifti ama lekelenme devam ediyodu iliskiye girdikten sonrada oluyodu neyseki yavas yavas kesiliyo

Canım dr bıraz zaman vermedımı gebelık ıcın 3-4 ay korunmak gerekıo sanrım

Tamam canm saol yinede. Buarada senin durumunuda okudumda bencede yap artik bi test insallah hayirlisi olur umarin bebisin vardir rabbim herkeze nasip etsin
ne demek çok sağolasın inşallah bakalım yarın yapıcam hemen yazıcam burada zaten olumlu olumsuz. inşallah olumlu olur rabbim nasip eder. amin herkese nasip etsin..

Rahmin kendisini toplaması gerekiyormus dıye duymustum Allahım bıdaha yasatmasın yuzun gulsun inşallah
Insallah canm ozele gittim korunmana gerek yok dedi bende sordum ama zaten ragim kendini boylede toparliyomus toparlandigi anda hamile kalabilirmisim oyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…