- 21 Nisan 2012
- 7.730
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Ben hamile olmak istemiyorum bir süremerhaba canım. benimde adetim hep düzenliydi ve ara kanamam hiç olmazdı. 11 şubatta regli oldum ve bitti sonra biz çalışmalara başladık ara ara uygun günlerde ve 1 hafta sonra senin dediğin gibi hafif kan geldi. beni en çok umutlandıran o olmuştu çünkü o yerleşme kanaması oluyor :) şuanda ben tahmini 4 haftalık hamileyim. yani tespitim doğru çıktı seninde öyle olmuş olabilir. şimdi biraz sabırla bekleyeceksin. ben reglime 5 gün kala idrar testi yaptım bir şey çıkmadı, sonra regli olmam gereken zamanda yaptım 2.çizgi daha beyazımsıydı, regli 2 gün gecikti 2.çizgi silik kırmızıydı. ertesi gece kan verdim ve orada çıktı. dün elimde bir idrar testi daha kalmıştı çizgiyi merak ettim ve yine yaptım regli 5 gün gecikti ve çizgi daha da belirginleşmişti. dilerim o yerleşme kanamasıdır ama genelde sende de olmuyorsa kesin öyledir
el ve ayakların üşüyor mu canım benim buz hepYok ben manisadayim canım
bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin canım :) saka saka .. yarın yapıcam biraz daha sabır :)Kız alda gel yap testi hadi ya gaza gel biraz ☺
bize uzak canım ya bide grip de olunca üşüyorum. yarın gidicem havada soğuk..nida canım eczane kapanmadan git bi idrar cubuğu al yap bence tahlili
Ben hamile olmak istemiyorum bir süre
Bu kadar erken belirti verir mi bilemedim yani merak ettiğim şey yerleşme kanaması hemen anın da mı oluyor :/
bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin canım :) saka saka .. yarın yapıcam biraz daha sabır :)
yarın inşallah göreceğiz sonucu.. bebeğim var mı yok mu bilmiyorum ama içimden bir ses var ve kız diyor sen de öyle bir his var mı?valla meraktan öleceğim. kendim bitti şimdi seni merak ediyorum
canım ben oyle birsey yasamadım o yüzden bilmiyorumKizlar merhaba bende yeni uyeyim bi sorum olucakti biay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi gordum 11 gun gecti ama cok agrim sancim oldu kasiklarim öldurdu beni adetim iki gun surdu yogun olatak sonradan bitti ama 10 gun boyunca kahverengi akintim oldu bi ay once doktora gittigimde yumurtaliklarimda hicbi sorun olmadigini soyledi. Sizce normalmidir boyle olan varmi cevaplarinizi bekliyorum.
kimyadal gebekikte normal gebelik gibj bisey saglikli olmadigi icin dusuk yaptim Adetim gecikmistj kan teti yapmistim 89.3cikmisti iki gun sonra tekrar yapmam lazimmis gittim degerlerim yine ayni cikti saglikli olmadigi icin buyumemis kanamam oldu sancilarim oldu doktora gittim degerimin dusmesi lazimdi yine ayni deger cikti bi gun sonra kanamam cogaldi dusuk yaptim yani anlicagin sevincim uzuntum bi oldu. Kimyasaldan sonra ilk adetim o yuzden merak ettim olurmu biyle diye bir hafta once idrar testi yaptim negatifti ama lekelenme devam ediyodu iliskiye girdikten sonrada oluyodu neyseki yavas yavas kesiliyoBende de olmadi öyle canım kimisi öyle olunca üstüne görme oluyor diyolar bi kan testi yapsan cıkar heralde gecmis olsun yine nasip olsun kımyasal olan nasıl oluyor
Tamam canm saol yinede. Buarada senin durumunuda okudumda bencede yap artik bi test insallah hayirlisi olur umarin bebisin vardir rabbim herkeze nasip etsincanım ben oyle birsey yasamadım o yüzden bilmiyorum
Canım dr bıraz zaman vermedımı gebelık ıcın 3-4 ay korunmak gerekıo sanrımkimyadal gebekikte normal gebelik gibj bisey saglikli olmadigi icin dusuk yaptim Adetim gecikmistj kan teti yapmistim 89.3cikmisti iki gun sonra tekrar yapmam lazimmis gittim degerlerim yine ayni cikti saglikli olmadigi icin buyumemis kanamam oldu sancilarim oldu doktora gittim degerimin dusmesi lazimdi yine ayni deger cikti bi gun sonra kanamam cogaldi dusuk yaptim yani anlicagin sevincim uzuntum bi oldu. Kimyasaldan sonra ilk adetim o yuzden merak ettim olurmu biyle diye bir hafta once idrar testi yaptim negatifti ama lekelenme devam ediyodu iliskiye girdikten sonrada oluyodu neyseki yavas yavas kesiliyo
ne demek çok sağolasın inşallah bakalım yarın yapıcam hemen yazıcam burada zaten olumlu olumsuz. inşallah olumlu olur rabbim nasip eder. amin herkese nasip etsin..Tamam canm saol yinede. Buarada senin durumunuda okudumda bencede yap artik bi test insallah hayirlisi olur umarin bebisin vardir rabbim herkeze nasip etsin
Insallah canm ozele gittim korunmana gerek yok dedi bende sordum ama zaten ragim kendini boylede toparliyomus toparlandigi anda hamile kalabilirmisim oyle dedi.Rahmin kendisini toplaması gerekiyormus dıye duymustum Allahım bıdaha yasatmasın yuzun gulsun inşallah
Insallah canmne demek çok sağolasın inşallah bakalım yarın yapıcam hemen yazıcam burada zaten olumlu olumsuz. inşallah olumlu olur rabbim nasip eder. amin herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?