- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi Selinbocek
-
amin tabiki umudu kesmemek lazım inşalah sağlıklı bir şekilde geçer hamileliğin ve kucağınıza alırsınız zamanında sağlıkla inşallah..arkadaşlar olmayacak demeyin dua edin sadece ve umudunuzu kaybetmeyin. bana doktor tüp bebek dedi eşim varikosel ameliyatı oldu ama spermleri çok azdı. 2buçuk senedir evliyim artık aşılama için adetimi bekliyordum. ne araştırıyordum ne kimseyle yazışıyordum burdan. buu ay kafa rahat çocuk yapmak için yapmıyordum. adetimi bekledim 1damla tam adet gunumde geldi pembe kahverengi bi iki gün oyle sürdü sonra baktım gelmedi tam adet oldum sandım bi baktim ollmamışım. adetlerim çok duzenlidir hiç gunum geçmezdi. gidip kan tahlili yaptım bi umut belki dedim. ve kan sonucum 34.7çıktı doktor pozitif dedi inanamadım. sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. çok heyecenlıydım. adetim gecikeli 4gün geçmişti tahlil yaptığımda. bugun 10gün geçmş oldu. bu sefer test iki çizgi çok net çıktı ve kan sonucumda 480.7 çıktı. çok mutlıyum. perşembe özele gideceğim artık. hakkımda ve hakkınızda hayırlısı olsun
Adetin kac gun gecti benim bugun ikikez fosur fosur toz boyle ucuk toz pembesi akintim geldi kasik agrisi ve sag kasik agrisi yasadim adet olcam dedim yine olmadimBenimde akıntım olmadı
Hayirli olsun masallah. Bosuna dememisler yer gok dua ustune diye.. Umudunu yitirseydi hz zekeriya 90 yasinda hala dua edermiydi soyumdan nesil ver Allah'ım diye.. İnsaAllah saglikla alirsin kucaginaarkadaşlar olmayacak demeyin dua edin sadece ve umudunuzu kaybetmeyin. bana doktor tüp bebek dedi eşim varikosel ameliyatı oldu ama spermleri çok azdı. 2buçuk senedir evliyim artık aşılama için adetimi bekliyordum. ne araştırıyordum ne kimseyle yazışıyordum burdan. buu ay kafa rahat çocuk yapmak için yapmıyordum. adetimi bekledim 1damla tam adet gunumde geldi pembe kahverengi bi iki gün oyle sürdü sonra baktım gelmedi tam adet oldum sandım bi baktim ollmamışım. adetlerim çok duzenlidir hiç gunum geçmezdi. gidip kan tahlili yaptım bi umut belki dedim. ve kan sonucum 34.7çıktı doktor pozitif dedi inanamadım. sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. çok heyecenlıydım. adetim gecikeli 4gün geçmişti tahlil yaptığımda. bugun 10gün geçmş oldu. bu sefer test iki çizgi çok net çıktı ve kan sonucumda 480.7 çıktı. çok mutlıyum. perşembe özele gideceğim artık. hakkımda ve hakkınızda hayırlısı olsun
test yaptın mı kaç gün geçtiKızlar bugün kanda baktircaktim ama sabah fosur fosur krem hafif toz pembeli sarimsi akintim geldi, napim adet olucam ddim test yapmadim aksama dogru birdaha kremsi toz pembemsi baya cok akintim geldi ama bunlar tuvalete gittikce geliyor ic camasirim tertemiz.. Kasik agrisi ozellikle ssagda fazla yasadim tamam adet olcam kesin dedim eeee ben yine olmadim yaaaa
10 gun gecti pazar gunu yapmistim idrarda negatif. Negatif olunca adet olucam demek diye bekledim ama bugun akinti beni sasirtti birde 1 haftadir ara ara kasik ve bel agrim var suan hala var.. İnsaAllah gec dollenmedir diyorum.. Olmadi persembe kanda baktiricamtest yaptın mı kaç gün geçti
inşallah hamilesindir beklemek zor bende yarın test yapıcam 3 gün geçti benimde. Allah herkese nasip etsin inşallah.10 gun gecti pazar gunu yapmistim idrarda negatif. Negatif olunca adet olucam demek diye bekledim ama bugun akinti beni sasirtti birde 1 haftadir ara ara kasik ve bel agrim var suan hala var.. İnsaAllah gec dollenmedir diyorum.. Olmadi persembe kanda baktiricam
Evet beklemek cok cok zor insaAllah hamilesindir sende bende persembe ca kanda baktiricam kismetse hayirlisi olsun hakkimizdainşallah hamilesindir beklemek zor bende yarın test yapıcam 3 gün geçti benimde. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Canım bende kimyasal gebelik gecirdim 9 ay önce benimde uzun sürmüstü lekelenmenin bitmesiiay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi gordum 11 gun gecti ama cok agrim sancim oldu kasiklarim öldurdu beni adetim iki gun surdu yogun olatak sonradan bitti ama 10 gun boyunca kahverengi akintim oldu bi ay once doktora gittigimde yumurtaliklarimda hicbi sorun olmadigini soyledi. Sizce normalmidir boyle olan varmi cevaplarinizi bekliyorum. Diye sordum ama kimse gormedi yada biyle olan yok
Amin inşallah. Bence sen de hamilesin☺inşallah hamilesindir beklemek zor bende yarın test yapıcam 3 gün geçti benimde. Allah herkese nasip etsin inşallah.
ah canım inşallah bakalım. erken gebelik testi alacağım. ertesi sabaha kadar bekleyemeyeceğim ama hani sabah yapın diyorlar ya genelde.Amin inşallah. Bence sen de hamilesin☺
Canım oldunmu naptın merak ettimYa benimde bugun olmam gerekiyodu sabahtan beri karnim belim agriyo goguslerim zaten balon gibi.ikide bir kontrol ediyorum oldummu diye ama henuz olmadim insallah olmam yaa cok mutlu oldum senin adina allah tum bekleyenlere nasip etsin.simdiden hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.tebrikler.
hadi hayırlısı beklemek gerekiyor tabiki allah gönlünüze göre versin inşallah..Arkadaslar uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde 1 yıldır istiyoruz normalde hep düzenliydi regl tarihim ama evlenince tarihlerim şaştı ara kanamalarım oldu tedavi amaçlı doktorum 1ay önce probe küretaj yaptı düzene girmesi için birde neyden kaynaklandıgını ögrenmek için çok şükür sonuclarım iyi cıktı ve korunmayın dedi bizde bekliyoruz dua edin kasıklarımda agrı var ara ara oluyor ve yorgunluk hissi uyku hali var oldukca fazla inşallah sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlarımız olur isteyen herkese versin rabbim normal siklus dönemimi tamamladım bugun ama tabi işlem gördügüm için biraz daha bekliyim diyorum.
inşallah vardır canım biraz beklemen lazım ama benim reglim 3 gün gecti yarın test yapıcam.Kızlar ben de sabah şeffaf akinti geldi şimdi beyaz gelmiş ve benim karnında şişkinlik var adetine 10 gün var sizce bir şeyler olabilir mi 1marttan beri yapıyoruz yumurtlama dönemi geldi veya Gecti
İnşallah sende de vardır caniminşallah vardır canım biraz beklemen lazım ama benim reglim 3 gün gecti yarın test yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?