- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Selinbocek
-
olabilir ama bende öyle birsey yok ama diğer dediklerin bende de var . ben yarın test yapıcam sonuc ne olursa olsun burda paylaşıcam.Kızlar merabalar hamilelikte idrar kokusunda değişiklik olurmu? Bilen varmı acaba? Adetim 3 gün geçti, kalça kemiğime vuran bi bel ağrım var, kadıklarım ağrıyo ama ara ara. Göğüs uçlarım koyulaştı ve şiş sadece de uçlarım acıyo. Kan testi yaptırsammı acaba bu durumda olup hamile olan varmı acaba?
Paylaş canım inşallah hamileyizdir. Adetinde gecikme varmı, yada kaç gün geçti? Bende ıslaklık oluyo heh tamam adet oldum diyorum bi bakıyorum ıslaklık ve sarımsı bi akıntı gelmiş. Bende bi kaç gün daha geçsin kan testi yaptırıcam.olabilir ama bende öyle birsey yok ama diğer dediklerin bende de var . ben yarın test yapıcam sonuc ne olursa olsun burda paylaşıcam.
3gün gecikti yarın 4.gün olacak test yapıcam.Paylaş canım inşallah hamileyizdir. Adetinde gecikme varmı, yada kaç gün geçti? Bende ıslaklık oluyo heh tamam adet oldum diyorum bi bakıyorum ıslaklık ve sarımsı bi akıntı gelmiş. Bende bi kaç gün daha geçsin kan testi yaptırıcam.
Aminnn inşallah canımhadi hayırlısı beklemek gerekiyor tabiki allah gönlünüze göre versin inşallah..
canım adetlerin normalde nasıl düzenlimiKızlar merabalar hamilelikte idrar kokusunda değişiklik olurmu? Bilen varmı acaba? Adetim 3 gün geçti, kalça kemiğime vuran bi bel ağrım var, kadıklarım ağrıyo ama ara ara. Göğüs uçlarım koyulaştı ve şiş sadece de uçlarım acıyo. Kan testi yaptırsammı acaba bu durumda olup hamile olan varmı acaba?
Canım önceden düzensizde ama 5-6 aydır ayın 12 sinde oluyodum sadece şubatta 11 inde oldum.saydım 30 günde bir oluyorum adetimi. Uzun zamandan beri ilk defa gecikti. Onun için acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum kafayı yicemcanım adetlerin normalde nasıl düzenlimi
eczaneye git test al hemen bak. çunkü acabalarla sıkılıyor insanCanım önceden düzensizde ama 5-6 aydır ayın 12 sinde oluyodum sadece şubatta 11 inde oldum.saydım 30 günde bir oluyorum adetimi. Uzun zamandan beri ilk defa gecikti. Onun için acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum kafayı yicem
:) benim yıllardır hep hissettiğim kız oldu. işi eyleme dökünce şuanda pek bir şey hissedemez oldum. ama yinede azcıkta olsa içimde bir kız umudum var. dilerim seninde hissettiğin gibi bebiş vardır ve kızdır. tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları. ama hissediyorsan kesin var çünkü bende çok inanmıştım. sadece bu kadar hızlı olmaz umudundan ötürü strese sokmadım kendimi. bugün kaçta belli olacak?yarın inşallah göreceğiz sonucu.. bebeğim var mı yok mu bilmiyorum ama içimden bir ses var ve kız diyor sen de öyle bir his var mı?
Tabiki onemli olan saglikli olmasi ama sanki otle gibi yinede bilmiyorum bakalim once bebegin var olmasi lazim oglen canim sonuc ne olursa olsun yazicam. Bu arada agrim var korkuyorum regl olucam diye.:) benim yıllardır hep hissettiğim kız oldu. işi eyleme dökünce şuanda pek bir şey hissedemez oldum. ama yinede azcıkta olsa içimde bir kız umudum var. dilerim seninde hissettiğin gibi bebiş vardır ve kızdır. tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları. ama hissediyorsan kesin var çünkü bende çok inanmıştım. sadece bu kadar hızlı olmaz umudundan ötürü strese sokmadım kendimi. bugün kaçta belli olacak?
Yumurtlama tarihinden 5 gun oncesi ve 3 gun sonrasi ama aslinda 2 gunde bir duzenli iliski en iyisi adet takvimi diye bir uygulama var ben kullaniyorum onu gebe kalmak icin uygun zamanlari gosteriyor canim google playden indirebilirsin.Kizlar bisey sorcam benim adetim 12 martta basladi ve bugun de bitti takvimim uygulamasinda takip ediorum 23 mart yumurtlsma gunu diyor baska bir sitede baktigimda 25 mart diyor anlamadim 2 tane ovulasyon testim var evde bugunden mi baslicam yapmaya? Cevp verirseniz sevinirm mayis ay'i insallah yuzumuzu guldurur
HAYIRRRR. dedim ya regli ağrısı bende hala var. geçen hafta daha yoğundu mesela şimdi ara ara. ben hep oldum sandım wc ye gittim hiç bir şey yoktu. sonucu bir al bakalım sonuca göre ya anne olucan ya da reglTabiki onemli olan saglikli olmasi ama sanki otle gibi yinede bilmiyorum bakalim once bebegin var olmasi lazim oglen canim sonuc ne olursa olsun yazicam. Bu arada agrim var korkuyorum regl olucam diye.
el ve ayakların üşüyor mu canım benim buz hep
Biraz daha bekle bakalim canim.Ya bende kızlar kasıkta batma oldu göğüs rengim koyulaştı uçları yarık gibi acıdı siyalıklar dağıldı kan testi yaptım negatif çıktı ama hala adet görmedim 6 gün geçti
Haklisin canim. Heyecan basiyor ama beni.HAYIRRRR. dedim ya regli ağrısı bende hala var. geçen hafta daha yoğundu mesela şimdi ara ara. ben hep oldum sandım wc ye gittim hiç bir şey yoktu. sonucu bir al bakalım sonuca göre ya anne olucan ya da reglstres yok.
Dua etmekten baska yolu yok dogru canim saglikli bir hamilelik olur insallah.bende de korku var. acaba kese görünecekmi, kimyasalmı. bol bol dua etmekten başka çarem yok. aşamalar bitmiyor yani. sonrada bu stres başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?