Hamileyim sizce

3 gün gecikmenin sonundanhastalandım gene oysa hayali bile süperdi ya çok ağrım var şuanda ve yavaş yavaş geliyor

hayırlısı olsun canım. bir sonraki olur inş. gerçekten düşüncesi bile çok güzel. rabbim o duygunun devamını nasip etsin herkese inş.

Tabiki onemli olan saglikli olmasi ama sanki otle gibi yinede bilmiyorum bakalim once bebegin var olmasi lazim oglen canim sonuc ne olursa olsun yazicam. Bu arada agrim var korkuyorum regl olucam diye.
N'aptın? Test yaptın mı? Bende gece kasık agrisindan uyuyamadim goguslerim birden sisti ve sızlandı pet koydum dedim adet geliyor suan sadece gogsum sis kasik agrim kalmadi hafif bel agrim var...

N'aptın? Test yaptın mı? Bende gece kasık agrisindan uyuyamadim goguslerim birden sisti ve sızlandı pet koydum dedim adet geliyor suan sadece gogsum sis kasik agrim kalmadi hafif bel agrim var...
Daha yapmadim yapicam benim de agrim var bir kac gundur goguslerimde dolgunlasti bel agrim kasiklarda batma benim de var.

Daha yapmadim yapicam benim de agrim var bir kac gundur goguslerimde dolgunlasti bel agrim kasiklarda batma benim de var.
İnsaAllah hamisizdir ben normalde adet sancisi yasamam pat diye olur elhamdulillah senede belki 2 kez agrim olur dun cok agridi agrida uykum bolundu simdi yok seni cok merak ediyorum insaAllah hamilesindir

merhaba. teşekkür ederim. evet daha önceden regliden sonra hiç hafifte olsa kan gelmiyorsa o kesin yerleşme kanamasıdır. ben ilk defa öyle bir şey yaşadım ve yerleşmeye yordum. sonrada kanda çıktı zaten. sadece şuanda fazlasıyla şaşkınım. çünkü bu gibi durumlarda her şeyin kötüsünü düşünürüm ki üzülmeyeyim diye. eğer var ise düşük değerde olsa mutlaka çıkacaktır. inş vardır, hayırlısı olsun.

merhaba. teşekkür ederim. evet daha önceden regliden sonra hiç hafifte olsa kan gelmiyorsa o kesin yerleşme kanamasıdır. ben ilk defa öyle bir şey yaşadım ve yerleşmeye yordum. sonrada kanda çıktı zaten. sadece şuanda fazlasıyla şaşkınım. çünkü bu gibi durumlarda her şeyin kötüsünü düşünürüm ki üzülmeyeyim diye. eğer var ise düşük değerde olsa mutlaka çıkacaktır. inş vardır, hayırlısı olsun.

Tesekkur ederim muhtemelen varsa cikar zaten bencede , daha oncekinde reglimi 1-2 gun gectiginde 476 cikmisti degerim. Ikizmis ondan yuksekmis gerci:) Allaha sukur 8 yasindalar simdi..

Tesekkur ederim muhtemelen varsa cikar zaten bencede , daha oncekinde reglimi 1-2 gun gectiginde 476 cikmisti degerim. Ikizmis ondan yuksekmis gerci:) Allaha sukur 8 yasindalar simdi..

maşallah kocamanmış ikizler. ne güzel olursa onlara kardeş gelecek. ikiz ilk sürede olmasa da daha sonra anne için bana daha kolay gibi geliyor. birbirleri ile oynayıp, sıkılmazlar, birlikte büyürler gibi. tabi yaşayan daha iyi bilir :) eminim iyi yönleri de vardır.

İnsaAllah hamisizdir ben normalde adet sancisi yasamam pat diye olur elhamdulillah senede belki 2 kez agrim olur dun cok agridi agrida uykum bolundu simdi yok seni cok merak ediyorum insaAllah hamilesindir
Amin insallah canim isteyen herkese nasip etsin
Valla artık sana test alıp yapana kadar yorum yapıcam artık ☺
Biraz bas donmesi oluyor komsum alacak o yuzden biraz panik atak var bende

Teşekkür ederim canım olabiliyorMuş yani. Herşeyin hayırlısı ne çıkarsa bahtima artık ..

Normalmis demekki bende endiselendim cunku baya uzun surdu neyseki simdi bitti normale dondum peki kimyasaldan sonra gebe kaldinmi
hayır kalmadım ama kalanlar var cok üzülmüştüm stres felan insanın hevesi kursagında kalıyo ama rabbim nasip etcek inşallah banada isteyen herkesede ama benim adet düzenim iyice degişmişti oyuzden ne yumurtlamayı takip edebilsik nede adet günümü oynamalar oluyordu bakalım sanki bu ay hamile kaldım gibi hissediyorum batmalarım var bel agrım yorgunluk hali inşallah rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…