- Konu Sahibi Selinbocek
-
Gunduz de ates basiyor arada.Evet aynen bana da oylé oldu
Normalmis demekki bende endiselendim cunku baya uzun surdu neyseki simdi bitti normale dondum peki kimyasaldan sonra gebe kaldinmiCanım bende kimyasal gebelik gecirdim 9 ay önce benimde uzun sürmüstü lekelenmenin bitmesi
amin aynen inş canım. hepimiz için tek temennim.Dua etmekten baska yolu yok dogru canim saglikli bir hamilelik olur insallah.
Bi dahaki sefere olur insallah canim herseyin hayirlisi.3 gün gecikmenin sonundanhastalandım geneoysa hayali bile süperdi ya çok ağrım var şuanda ve yavaş yavaş geliyor
3 gün gecikmenin sonundanhastalandım geneoysa hayali bile süperdi ya çok ağrım var şuanda ve yavaş yavaş geliyor
ruböncelikle ost: 45396495 .!.:merhaba kızlar, bende 6 aylık evliyim bu ay ilk defa bebek çalışmasına başladık. 11 şubat regl başlangıcım dı ve yumurtlama zamanlarımda ilişkiye girdik, ilk olunca tabi bayağı araştırdım ettim. aslında bu işi arkadaşların dediği gibi çok takmamak lazım, sonra olmayınca boşuna üzülüyoruz ve bizi maalesef daha da etkiliyor. bu sebeple test zamanına daha en azından 10 gibi zaman var ve bekleyeceğim. kan mantıklı ama dediğim gibi umutlanmak istemiyorum, sonuçta daha ilk denemebeni biraz umutlandıran, yumurtlama günümde ilişkim oldu ertesi gün biraz kan geldi. normalde ara kanamam hiç olmaz, gebelik sonrası kan oluyormuş. açıkçası biraz umutlanmadım değil hani. tabi öyle aşırı başka belirtilerim yok çünkü henüz çok erken. sadece idrarım hep olduğundan daha koyu, gibi. rabbim isteyen herkese yani hepimize nasip etsin inş. ^.^[/QUOTE
Selamlar oncelikle bebişiniz hayirli olsun saglikli bir hamilelik donemi diliyorum. Benimde yumurtlama gunu iliski oldu ve 1 gun sonra kahverengi lekelenmem oldu acabami dedim:) reglime 5 gun var cuma gunune dr.umdan randevu aldim kan testi yaptiricam bakalim beklemedeyim.
N'aptın? Test yaptın mı? Bende gece kasık agrisindan uyuyamadim goguslerim birden sisti ve sızlandı pet koydum dedim adet geliyor suan sadece gogsum sis kasik agrim kalmadi hafif bel agrim var...Tabiki onemli olan saglikli olmasi ama sanki otle gibi yinede bilmiyorum bakalim once bebegin var olmasi lazim oglen canim sonuc ne olursa olsun yazicam. Bu arada agrim var korkuyorum regl olucam diye.
Daha yapmadim yapicam benim de agrim var bir kac gundur goguslerimde dolgunlasti bel agrim kasiklarda batma benim de var.N'aptın? Test yaptın mı? Bende gece kasık agrisindan uyuyamadim goguslerim birden sisti ve sızlandı pet koydum dedim adet geliyor suan sadece gogsum sis kasik agrim kalmadi hafif bel agrim var...
İnsaAllah hamisizdir ben normalde adet sancisi yasamam pat diye olur elhamdulillah senede belki 2 kez agrim olur dun cok agridi agrida uykum bolundu simdi yok seni cok merak ediyorum insaAllah hamilesindirDaha yapmadim yapicam benim de agrim var bir kac gundur goguslerimde dolgunlasti bel agrim kasiklarda batma benim de var.
Tesekkur ederim muhtemelen varsa cikar zaten bencede , daha oncekinde reglimi 1-2 gun gectiginde 476 cikmisti degerim. Ikizmis ondan yuksekmis gerci:) Allaha sukur 8 yasindalar simdi..merhaba. teşekkür ederim. evet daha önceden regliden sonra hiç hafifte olsa kan gelmiyorsa o kesin yerleşme kanamasıdır. ben ilk defa öyle bir şey yaşadım ve yerleşmeye yordum. sonrada kanda çıktı zaten. sadece şuanda fazlasıyla şaşkınım. çünkü bu gibi durumlarda her şeyin kötüsünü düşünürüm ki üzülmeyeyim diye. eğer var ise düşük değerde olsa mutlaka çıkacaktır. inş vardır, hayırlısı olsun.
Gunduz de ates basiyor arada.
Tesekkur ederim muhtemelen varsa cikar zaten bencede , daha oncekinde reglimi 1-2 gun gectiginde 476 cikmisti degerim. Ikizmis ondan yuksekmis gerci:) Allaha sukur 8 yasindalar simdi..
Amin insallah canim isteyen herkese nasip etsinİnsaAllah hamisizdir ben normalde adet sancisi yasamam pat diye olur elhamdulillah senede belki 2 kez agrim olur dun cok agridi agrida uykum bolundu simdi yok seni cok merak ediyorum insaAllah hamilesindir
Biraz bas donmesi oluyor komsum alacak o yuzden biraz panik atak var bendeValla artık sana test alıp yapana kadar yorum yapıcam artık ☺
Teşekkür ederim canım olabiliyorMuş yani. Herşeyin hayırlısı ne çıkarsa bahtima artık ..valla canım bende 1 ya da 2 gün sonra oldu diye hatırlıyorum. hatta bu kadar hızlı mu olur diye düşünmüştüm. başka bir kişi de 1 hafta sonra olduğunu okumuştum. dediğim gibi ben adetimin düzenli olduğunu bildiğim için ve hiç ara kanamam olmadığı için yerleşme kanaması diye umutlanmıştım.
hayır kalmadım ama kalanlar var cok üzülmüştüm stres felan insanın hevesi kursagında kalıyo ama rabbim nasip etcek inşallah banada isteyen herkesede ama benim adet düzenim iyice degişmişti oyuzden ne yumurtlamayı takip edebilsik nede adet günümü oynamalar oluyordu bakalım sanki bu ay hamile kaldım gibi hissediyorum batmalarım var bel agrım yorgunluk hali inşallah rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin bizlereNormalmis demekki bende endiselendim cunku baya uzun surdu neyseki simdi bitti normale dondum peki kimyasaldan sonra gebe kaldinmi
Ay hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKizlar simdi tesi yaptim bekliyorum bakalim 5 dk. Banyoda biraktim ciktim basinda bile bekleyemedim. Olucem heyecandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?