- Konu Sahibi Selinbocek
-
Maşalllahhhhh hadi gözün aydın hayırlı olsun canım saglıkla sıhhatle kucagınıza alın kan testide yaptır ama birde kac gün gecmişti canım adetindenKizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
Sagol canim benim. Amin insallah. 4.gun bugun.Maşalllahhhhh hadi gözün aydın hayırlı olsun canım saglıkla sıhhatle kucagınıza alın kan testide yaptır ama birde kac gün gecmişti canım adetinden
Amin canm insallah. Rabbim ginlune gore versin. Benimde adet duzensizligim vardi son uc aydir duzene girsi iki gun fln geciyo okadar tabi bu kimyasalhayır kalmadım ama kalanlar var cok üzülmüştüm stres felan insanın hevesi kursagında kalıyo ama rabbim nasip etcek inşallah banada isteyen herkesede ama benim adet düzenim iyice degişmişti oyuzden ne yumurtlamayı takip edebilsik nede adet günümü oynamalar oluyordu bakalım sanki bu ay hamile kaldım gibi hissediyorum batmalarım var bel agrım yorgunluk hali inşallah rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin bizlere
Olunca gunler sasti ama duzene girer insallahAmin canm insallah. Rabbim ginlune gore versin. Benimde adet duzensizligim vardi son uc aydir duzene girsi iki gun fln geciyo okadar tabi bu kimyasal
Sagol canim benim. Amin insallah. 4.gun bugun.
Canm benm cok sevinmdim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yarin git kan testi yaptirKizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
Kizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
amin isteyen herkese nasip Allahım nasip etsin inşallah bide kan testi yaptırmam lazım.tebrikler gözünüz aydın çok sevindim darısı hepimizin başına
sağol canım ya amin inşallah kan testi de yaptırmam lazım..OH be hayırlı olsun canım Rabbim tamamını erdirsin
amin isteyen herkese nasip Allahım nasip etsin inşallah bide kan testi yaptırmam lazım.
atıyorum hemen biraz silik ama.Testin resmini att kz çok merak ediyorum kaç gündür yabence hemen git kan testi yaptır
Kizlar simdi tesi yaptim bekliyorum bakalim 5 dk. Banyoda biraktim ciktim basinda bile bekleyemedim. Olucem heyecandan...
amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah :) cok farklı güzel bir duygu bu...tebrikler gözünüz aydın çok sevindim darısı hepimizin başına
evettt çok sağol canım benim. evet inşallah gelişimi devam eder şşuan acayip açım çok da uyku var :) ama benimle miniğim. ağladım sevinçten görünce. RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.yaaaaaaa valla var, dediğim gibi zamanla koyulaşacak. eminim kanda çıkacak çünkü buna göre hamilesin ^.^ gözün aydın canım. tebrik ederim.
atıyorum hemen biraz silik ama.
amin isteyen herkese nasip Allahım nasip etsin inşallah bide kan testi yaptırmam lazım.
Amin ya inşallah bakalım bir de kan testi yaptırmam lazım.Ay canim hadi hayirlisi olsun bakalim Allah kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?