Hamileyim sizce

Amin canm insallah. Rabbim ginlune gore versin. Benimde adet duzensizligim vardi son uc aydir duzene girsi iki gun fln geciyo okadar tabi bu kimyasal

Kizlar simdi tesi yaptim bekliyorum bakalim 5 dk. Banyoda biraktim ciktim basinda bile bekleyemedim. Olucem heyecandan...

yaaa meraktan ölücem :) hadi bakalım. belli oldumu. yani bak belki kanda çıkar tek çizgi görürsen hemen üzülme. bende de doğru düzgün çıkmamıştı.

yaaaaaaa valla var, dediğim gibi zamanla koyulaşacak. eminim kanda çıkacak çünkü buna göre hamilesin ^.^ gözün aydın canım. tebrik ederim.

yaaaaaaa valla var, dediğim gibi zamanla koyulaşacak. eminim kanda çıkacak çünkü buna göre hamilesin ^.^ gözün aydın canım. tebrik ederim.
evettt çok sağol canım benim. evet inşallah gelişimi devam eder şşuan acayip açım çok da uyku var :) ama benimle miniğim. ağladım sevinçten görünce. RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.

amin isteyen herkese nasip Allahım nasip etsin inşallah bide kan testi yaptırmam lazım.

evet, kan testini de yaptır mutlaka. bende senin gibi yaptığımda silikti ertesi gün kanda 933 çıktı işte. çok sevindim valla ya. mutluluğun daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…