- Konu Sahibi Selinbocek
-
evet canım ama reglim geçti benim 4 gün biraz garanti olsun diye erken gebelik testiyle yaptım.Masallahh ne kadar güzel :) benim 2 gün geçti dün normal gebelik testi yaptım negatif 6 gün öncesini gösterenlerden değil mi bu?
yaptıracağım tabii.. şehirdışına çıkmam lazım ama ablam ameliyat olacak bide sağlık ocağında yaptırmak şart mı?evet, kan testini de yaptır mutlaka. bende senin gibi yaptığımda silikti ertesi gün kanda 933 çıktı işte. çok sevindim valla ya. mutluluğun daim olsun.
evet canım ama reglim geçti benim 4 gün biraz garanti olsun diye erken gebelik testiyle yaptım.
bevet canım ama reglim geçti benim 4 gün biraz garanti olsun diye erken gebelik testiyle yaptım.
amin çok tesekkürler inşallah rabbim çok büyük .. herkese nasip etsin..çok sevindim sağlıkla mutlulukla alırsın inşAllah bebeğini kucağına :)
b
amin çok tesekkürler inşallah rabbim çok büyük .. herkese nasip etsin..
atıyorum hemen biraz silik ama.
sağol canım ya amin inşallah kan testi de yaptırmam lazım..
ne bileyim ben daha koyu bekliyordum :) var ya ona şükredeyim değil mi. amin inşallah Allah herkese nasip etsin.Ne siligi gayet iyi sen benimkini goreydinay canm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize
ne bileyim ben daha koyu bekliyordum :) var ya ona şükredeyim değil mi. amin inşallah Allah herkese nasip etsin.
yok onun içinde beklicem ben :) sehirdışına cıkıcam yarın memlekete gidicem orda yaptırırım artık.yarın sabah mutlaka yaptır canım gıt yaptır
tatlım marttayız :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelik.912744/ burdan devam edebiliriz sonrasında ekim -kasım anneleri linki
tatlım marttayız :)
hımm doğru ya takvim oldu mu bişey yaptım ama bakalım.Bebegin doğacağı muhtemel tarih kasım oluyor ya ondan cnm :) takvimi yapsana
hımm doğru ya takvim oldu mu bişey yaptım ama bakalım.
anladım canım...bende o gruptayım beklerim :) sağlık ocağı da olur tabi ben bir poliklinikte yaptırmıştım 45 TL hemde 1 saate alıyorsun. sağlık ocağı bir de bekletiyor 1 gün.
Amin inşallah bol bol dua edelim birbirimize isteyen herkese versin rabbim ama kimyasal gebelik ,gebelik aşısı gibi süşünün ve sevinin diyorlar oyüzden cok şükür ki olabiliyor bizde buraya güzel duygularımızı yazalım inşallah sabırla umutla bekliyoruz rabbim bizdçede nasip etcek inşallahAmin canm insallah. Rabbim ginlune gore versin. Benimde adet duzensizligim vardi son uc aydir duzene girsi iki gun fln geciyo okadar tabi bu kimyasal
canım benim çok değildi ama biraz arttı sadece.Hamile olan arkadaşlar adet haftanız akıntınız çokmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?