Hamileyim sizce

evet, kan testini de yaptır mutlaka. bende senin gibi yaptığımda silikti ertesi gün kanda 933 çıktı işte. çok sevindim valla ya. mutluluğun daim olsun.
yaptıracağım tabii.. şehirdışına çıkmam lazım ama ablam ameliyat olacak bide sağlık ocağında yaptırmak şart mı?

hımm doğru ya takvim oldu mu bişey yaptım ama bakalım.

bende o gruptayım beklerim :) sağlık ocağı da olur tabi ben bir poliklinikte yaptırmıştım 45 TL hemde 1 saate alıyorsun. sağlık ocağı bir de bekletiyor 1 gün.

Amin canm insallah. Rabbim ginlune gore versin. Benimde adet duzensizligim vardi son uc aydir duzene girsi iki gun fln geciyo okadar tabi bu kimyasal
Amin inşallah bol bol dua edelim birbirimize isteyen herkese versin rabbim ama kimyasal gebelik ,gebelik aşısı gibi süşünün ve sevinin diyorlar oyüzden cok şükür ki olabiliyor bizde buraya güzel duygularımızı yazalım inşallah sabırla umutla bekliyoruz rabbim bizdçede nasip etcek inşallah

Arkadaslar merabalar bugun adet gunum henuz olmadim ve normalde adet olmaya basladigim an baslardi kasik agrim ve iki uc gundur kasik ve bel agrim var yogun simdiye kadar hic bel agrisi yasamadim ben sizce hamilelige isaret olabilirmi tecrubeli arkadaslar lutfen yardmci olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…