Hamileyim sizce

Evet kimyasal gebikte oyle bisey sonucta oluyo diyoruz yani hamile kalabiliyoruz allaha sukur insallah canm beklemekteyiz biz rabbim nasip etmisse zmaani gelince kucagimiza alicaz.

Ben uzunca bir sure bel agrisi cektim gebelige isaret olabilir canim insallah hamilesindir

Ben yatiyorum uykuya olabildigince direndim artik direnemiyorum iyi geceler herkese. Dualariniz kabul olsun rabbim nasip etsin sizlere de.

Günaydın, evet kızlar cok istiyor kardeş karar vermemdeki en buyuk etkende o oldu zaten. valla ikiz bastada sonrasindada hem cok keyifli ama bir o kadarda cok zor.. evde surekli bir didişme surekli bir üste cikma hakim:)

Günaydın, evet kızlar cok istiyor kardeş karar vermemdeki en buyuk etkende o oldu zaten. valla ikiz bastada sonrasindada hem cok keyifli ama bir o kadarda cok zor.. evde surekli bir didişme surekli bir üste cikma hakim:)

günaydın, evet ikisin arasında mutlaka sorunlar olacaktır. düşünüyorum benden bir tane daha olsa daha ben kendimle anlaşıyorum bazı zamanlar ikizime neler ederdim kim bilir :):) her güzelliğin bir zorluğu var gerçekten, ne yapalım tadını çıkartacağız artık.

Sizin netleştimi ikiz olduğu ? Dr.unuz caktirmadan soyledimi yoksa :)

Ben bu pazartesi yada salı regl olucam kendimi dinlemiyim diyorum ama cok siddetli bir sancim var 2 gundur sanki ayaklarimdan soğuk almisimda yumurtaliklarim agriyor gibi muhtemelen üşüttüm ayaklarimda hem corap hem ev botu ama hala buzzzz..

@n

N nida16 tebrik ediyorum.bize ilk hissettigin belirtileri simdikileri yazarmisin detayli bi sekilde:)
Öncelikle Tesekkur ederim sizlere de nasip etsin insallah isteyen herkese. Benim yumurtlama gununden itibaren baslamisti goguslerim dolgunlasmaya agri sizi olmadi kasimlarda ara ara batmalar oldu gecti cok erken baslayan bel agrim bide elim ayagim buz gibiydi. Bas agrim oldu adet gunumden 1 hafta once. Sirt agrim oldu bide surekli uyku hali halsizlik.bide ruyalar cok garip ruyalar goruyordum alinganlik baslamisti son zamanlarda herseye aglar oldum belirtiler bunlar.

Regl oldun mu canim? Benim belirtilerimde vardi el ayak usumesi.

bende mide bulantıları başladı. haydaaa nerden çıktı şimdi bu :) en sinir olduğum şey bu işte. sizce normalmi bu kadar hızlı bulanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…