Hamileyim sizce

Bence biraz bekle canim 1-2 gun daha gecsin oyle baska belirtiler var mi seni suphelendiren?
Bu arada size hayirli olsun Rabbim bir an once kucagniza almayi nasip etsin bebeinizi hayirlisiylA sizin belirtilerinizi okudum hemen hem birbirini tutuyo inanin iki uc gundur benimde elim ayagim buz gbi isitamiyorum hic belim devamli agriyo zaten bi kec gun daha bekley ozaman zor dayaniyorum :)

bende mide bulantıları başladı. haydaaa nerden çıktı şimdi bu :) en sinir olduğum şey bu işte. sizce normalmi bu kadar hızlı bulanması.
Canim normal 5.haftada baslayabilir yaziyordu nette okudum ben korkma. Bu herseyin yolunda oldugunu gosteriyor bence. Nette hamile gunlugu diye videolar var hollandada yasayan bir kiz cekmis ikinci bebegine hamileyken bir izle derim. Url sini atayim istersen. Onun onceki hamileliginde 5+3 ken baslamis.

Sagol canim allah nasip etsin herkese insallah. Bende zor dayandim ama sabrin sonu selamet. Kendini yorma ve olabildigince ayaklarini sicak tutmaya calis.

izledim çok teşekkür ederim canım. harika bir paylaşım olmuş. izlerken ne alaka diyeceksin ama hamileğime veriyorum ağladım işim iş benim. sanıyorum ilk 3 ay pekte kolay geçmeyecek. içimi rahatlattın, hem ağladım rahatladımda iyi geldi. eşime de hala söyleyemedim ya içime atmaktan bu ilk ağlamamdı. yarın doğum günü, sbaırla bekledim yarın bombayı patlatıyorum. ^.^

Canlar, 24+1 günlük gebeyim kilo artışım olmaya başladı. Hareketlerimde kısıtlık yok çok şükür bazen sırt ağrısı ve genelde tuvalet sorunu oluyor. Ama Dr. yorumlarına göre bu kilo artışım çok fazla 58 ile başladık şuan 72 oldum sizce durum nasıl? Şeker testi yapıldı herşey yolunda tek problem kilo artışımın olması yürüyüş öneriniz kaç dakika / saat gün içinde :) ve önümüzdeki günler için genel olarak önerileriniz neler?

ne demek canım ii geldiğine sevindim. :) diğer videolarını da izle canım youtubedan bulabilirsin. canım hormonlardan işte. bide eşine de daha söylememişsin ya o da etkiler.. yalnız çok güzel bir sürpriz bence en güzel doğum günü hediyesi :)

evet izledim diğerini de hatta abone oldum. kesinlikle yarın belkide hayatının en anlamlı doğum gününü yaşayacak. değişik planlarım var ve eminim hiç beklemiyor. daha ben bile inanamazken onun kendine gelmesi kaç gün sürecek bakalım. :)

Ne guzel duygular yasiyorsunuz Rabbim bana da nasip etsin insallah

Kızlaar merhaba.. Bende gebeliği yeni öğrenenlerdenim ama daha önce 1 düşük yaptım şimdi çok korkuyorum son adet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftaya kontrole gel dedi Nasıl sizce

Hayırlı olsun canım iyi suan masallah haftaya kese içi bebege bakar yuzun gulsun inşallah:)

hayırlı olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. değerin iyi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…