- 10 Mart 2016
- 38
- 36
- 3
- Konu Sahibi Selinbocek
-
haha uyu sana demiştim sende hamilesin diye.. Çok sevindim.Kizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
Tesekkurler canimhaha uyu sana demiştim sende hamilesin diye.. Çok sevindim.
Profil kismina tahmini dogum yapacagin tarihi yaziyorsun kaydet diyorsun sistem yapiyor.Kızlar bir takvim falan hazirlamissiniz nasıl yaptiniz onlari☺
teşekkür ederim. Nidacim BURSADA bildiğin duyduğun iyi bir doktor varmı peki?Profil kismina tahmini dogum yapacagin tarihi yaziyorsun kaydet diyorsun sistem yapiyor.
Ayyy bende de aynıları var inşallah hamilryimdir pazar adet gunum sabırsızlıkla bekliyoruz bizde 6 aydır...Öncelikle Tesekkur ederim sizlere de nasip etsin insallah isteyen herkese. Benim yumurtlama gununden itibaren baslamisti goguslerim dolgunlasmaya agri sizi olmadi kasimlarda ara ara batmalar oldu gecti cok erken baslayan bel agrim bide elim ayagim buz gibiydi. Bas agrim oldu adet gunumden 1 hafta once. Sirt agrim oldu bide surekli uyku hali halsizlik.bide ruyalar cok garip ruyalar goruyordum alinganlik baslamisti son zamanlarda herseye aglar oldum belirtiler bunlar.
Insallah hamilesindir canim.Ayyy bende de aynıları var inşallah hamilryimdir pazar adet gunum sabırsızlıkla bekliyoruz bizde 6 aydır...
Pembemavide feride hanim varmis bide medicalde ahmet bey. Soyadlarini bilmiyorum.teşekkür ederim. Nidacim BURSADA bildiğin duyduğun iyi bir doktor varmı peki?
tatlım marttayız :)
teşekkür ederim. Araştırmaya devam☺Pembemavide feride hanim varmis bide medicalde ahmet bey. Soyadlarini bilmiyorum.
O açıdan düşünmemiştim canımCanım kasımda doğurucaz kasım annesi oluyoruz
Insallah hamilesindir canim.[/QUO
Saol canm hadi inşallah:)
Hamilesin canm kan verkimse yok mu
Net olsun diye doktora git kan ver bendede oyle olmustu tabi ben kimyasal gebelik gecirdim agrilarim cok oldu kanamam basladi. Rabbim insallah hayirlisini verir dikkat et cNm doktora gitHamilesin canm kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?