- Konu Sahibi Selinbocek
-
Amin canm. Evet git bekleme fazla ama hamilesin sana diyim bebis geliyoooGünüm gelsin ilk iş kan vermeye gidicem valla. Çok geçmiş olsun cnm bu arada.Allah isteyen herkese nasip etsin
Tatlım bence kan testi yaptır idrar testlerine ben pek güvenmiyorum kimyasal gebelik gecirmiştim ondan hcg 168ken bile idrarda belirmemiştiMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.Benim reglime daha 9 gün var ve aşırı kasık ağrım, göğüste sızlama,bel ağrısı yüzünden erken gebelik testi yaptım ilk 5 dk da silik çizgi belirdi sonra normal gebelik testi yaptım onda da silik çıktı.
Sizce hamile miyim?
bnde öyle yapcam artık canım başka çare yokTatlım bence kan testi yaptır idrar testlerine ben pek güvenmiyorum kimyasal gebelik gecirmiştim ondan hcg 168ken bile idrarda belirmemişti
En iyisi canım güzel sonuclar al inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik gecir inşallah allah gönlüne göre versinbnde öyle yapcam artık canım başka çare yok
hımm peki belirtiler var mı daha ?Adetim yarın ama dayanamadım sonuç yaptrdim 0.67 negatif oysaki nida16 senin gbi belirti yasiyordum hamileyim diye heveslenmistim
bence var gibi ama biraz daha bekle bakalım. bende pozitif çıktı ama bu seferde kimyasal mı diye korkuyorum su ara belirtilerim yok gibi sankihala kasıklarımda ağrı ve batma var sabah kalkınca midem bulanarak kalkıyorum psikolojik galiba
canım benim inşallah sıkıntısız şekilde embriyo tutunur.. hcg kaç baktırdınmı?bence var gibi ama biraz daha bekle bakalım. bende pozitif çıktı ama bu seferde kimyasal mı diye korkuyorum su ara belirtilerim yok gibi sanki
baktırmadım eskişehire gidince baktiracaktım sonra hasta olunca kaldı cıkamadım da evden.. pztsiyi bkliyorum dr a gidicem.canım benim inşallah sıkıntısız şekilde embriyo tutunur.. hcg kaç baktırdınmı?
umarım olur bekliyorum yarını sabırsızlıkla hcg hep 0.5 altı olurdu bakalım:/
5+2 şuan pztsi 5+4 olacak keseyi görürüm inşallah yakaç haftalık oldu senin bebis:)
biraz bekle bence canım.Ya kızlar benim.adeyime daha 7 gün var dün test yaptırdım.negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi
inşallah herşey yolundadır...güzel haberlerini bekliyorum5+2 şuan pztsi 5+4 olacak keseyi görürüm inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?