Hamileyim sizce

Canım 1703.6 olmasin değerin 17.036 olması imkansız

bende bir kaç gün önce mantar oldu, feci kaşındı ama şimdi normale döndü.hafif hafif beyaz bazene şeffaf akıntılarım oluyor. hafiften midem sabahları bulanıyor ve duygusallık devam ediyor. yarın gece 23:00 de dr randevum var bakalım.

Gece randevu nasıl oluyor anlamadım ☺

Ya kızlar benim.adeyime daha 7 gün var dün test yaptırdım.negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi
Canım daha adetine varmış. Biraz daha bekle derim ben. Benim adete 9 gün kala pozitif çıktı idrar testi ama beklicem günümün gelmesini

Gece randevu nasıl oluyor anlamadım ☺

benim doktorum gülen tıp polikliniğinde, bir çok hastane ile anlaşması var doğum olarak ama ortaklığı olduğu için ve aşırı yoğun olduğu için 1 hafta önceden ancak o saatte yer bulabildim. gün ve saat bulmak çok zor çünkü mükemmel bir doktor.

N nida16

slm nida 6. hafta belirtilerin nasıl gidiyor. bulantılar başladı mı? bu arada dr gittin mi, her şey yolundadır umarım?

N nida16

slm nida 6. hafta belirtilerin nasıl gidiyor. bulantılar başladı mı? bu arada dr gittin mi, her şey yolundadır umarım?
Kanama var 2 gun doktora gittim keseyi goremedim. Kan ve idrar testi yaptirdim. Beta hcg degerim 9.32 ml buyuk ihtimal düşük yarin telden konusucam doktorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…