- 18 Şubat 2016
- 27
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Hamile olan arkadaşlar adet haftanız akıntınız çokmuydu.
Kızlaar merhaba.. Bende gebeliği yeni öğrenenlerdenim ama daha önce 1 düşük yaptım şimdi çok korkuyorum son adet başlangıcım 10 şubat dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım beta hcg 17036 kesem 9mm haftaya kontrole gel dedi Nasıl sizce
Sanırım pozitif inşallah
Adet günü yaptım
Çok şükürHoşgeldin aramıza ☺
Çok şükür
Dr ü aradım üç test yaptım pozitif ne Zaman kan vereyim dedim
Üçüde pozitifse tamam iki hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedim
bende bir kaç gün önce mantar oldu, feci kaşındı ama şimdi normale döndü.hafif hafif beyaz bazene şeffaf akıntılarım oluyor. hafiften midem sabahları bulanıyor ve duygusallık devam ediyor.yarın gece 23:00 de dr randevum var bakalım.
Canım daha adetine varmış. Biraz daha bekle derim ben. Benim adete 9 gün kala pozitif çıktı idrar testi ama beklicem günümün gelmesiniYa kızlar benim.adeyime daha 7 gün var dün test yaptırdım.negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi
Gece randevu nasıl oluyor anlamadım ☺
Ama testte 0.07 ciktiCanım daha adetine varmış. Biraz daha bekle derim ben. Benim adete 9 gün kala pozitif çıktı idrar testi ama beklicem günümün gelmesini
Benim adetimden 8 gün geçtiAma testte 0.07 cikti
Benim kan testinde 0.72 çıktı negatifBenim adetimden 8 gün geçti
Canım kan testi kesin sonuç verir.Senin 8 gün geçmesine rağmen yükselmemişse başka bir sıkıntı olabilir doktora git derimLütfen bana da cvp verin çok merak ediyorum
Adetine kadar eğer varsa bebek zaten b-hcg yükselir canım merak etmeAma testte 0.07 cikti
Canım tebrik ederim öncelikle. adet tarihinden önce belirtilerin neydi gebeliğe dair öğrenebilir miyimcanım sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?