- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Canim bende tam emin olamadigim icin kan testi yaptirdim sonuca gore yazarim insallah gece 12 gibi cikacak sonuç a gore yazarimSizce bu silik cizgi pozitifmi demek ? 3 martta adet olmam gerekiyor bu testi dun yaptim .
Insallah hamilesindirCanim bende tam emin olamadigim icin kan testi yaptirdim sonuca gore yazarim insallah gece 12 gibi cikacak sonuç a gore yazarim
Canim netten arastir uzerine gorme diye bisey var bildigime göre ama cok sık olan bisey degil bi arastir istersen emin olmak icinKızlar bana yardim.edin birşey söyleyin lutfen
mide bulantısı ve bel ağrısı adet zamanı da olabilen belirtilerCan
Canim netten arastir uzerine gorme diye bisey var bildigime göre ama cok sık olan bisey degil bi arastir istersen emin olmak icin
adet olmana rağmen hala hmileyim diyebiliyorsan bir test yap arkadaşım o zaman ne diyelim ki bizAma sen siskinlik var. 26 şubatta oldum.ve şimdi bitti ve karnim da şişkinlik var bel.ağrısı var
Canim benim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasio etsin insallah . :)Kizlar sonuçlarım cikti hamileyim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Amin canim sagolasin :)Canim benim cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasio etsin insallah . :)
Amin canim allah razi olsunAllah kucağına almayi nasip etsin canm
Pozitif bende de aynısı çıktı bugün doktora gittim kan testi yaptirdim oda pozitif allahın izniyleSizce bu silik cizgi pozitifmi demek ? 3 martta adet olmam gerekiyor bu testi dun yaptim .
Adet kanaman herzamankinden farkliysa üstüne görme diye bişey var o olmuş olabilirKızlar ben hasta old.ama bende dün ve bugün mide bulantısı var bel ağrısı var sizce adet olupta hamile olabilir miyim
canım benim de kan testim negatif çıktı moralim çok bozukNegatifffff idrar testi yarın kan testi yaptircam doktor istedi
Allah herkese saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin insallah .Negatif olanlarsa biliyorum uzmyin kendinizi diyemembende yasiyorum bu anlari hep ama Allahtan hayirlisini dileyin rabbim verirse kabülümüz vermezsede imtihanimizdir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?