- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Selinbocek
-
.Hayır aksine bende hiç belirti yoktu
Hayır oğlum iki buçuk yaşında kızıma da iki ay oldu doğum yapalı.
Canim hamilemisin.ne gibi belirtilerin vardi?
Hayır oğlum iki buçuk yaşında kızıma da iki ay oldu doğum yapalı
Bu dediğim oglumdaydi 4 gün önce test yaptım hatta 2 gün önce yine yaptım hep olumsuz çıktı ama 1 gün geçtiğinde pozitifti
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım herkese merhaba
Kizlar sonuçlarım cikti hamileyim rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Hiç belirti yoktu ki :) sadece bebek karnımda bir aylıkken aşırı kusmalarim başladıMaşallah allah bagislasin canim peki bize hamileyken ne tur belirtilerin oldu anlatabilir misin? Benim reglime bir hafta var hic belirtim yok
Hiç belirti yoktu ki :) sadece bebek karnımda bir aylıkken aşırı kusmalarim başladı
Benimde reglime bir hafta var ve merak ediyorum.çünkü hic belirti yok canm.herkes göğsün agriyo modem bulaniyo felan diyo bendede olmyinca umudu kesiyorum
Mide bulantısı hemen başlamaz ki bakma sen onlara ilkse zaten bişe anlamazsın Rabbim nasip ederse inşallah hamileliginin 3. Haftasında falan anlarsın hamile olduğunu
kızlar benim bir sorum olacak yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik eşimle bugun batmalar başladı kasıklarımda bu kadar erken belirti olabilir mi hamile olabilir miyim?(bu arada dün yumurtlama günümdü )
Dayanamadm test yaptm hemde erken gebelik olanindan tam 30 tl odedim ama yine husran delircemm bu ay eşim gidicek doktora spermlerine baktirck
teşekkürler beklemek lazım tabiki ama insan ufak birşeyde acaba diyor cok isteyince. Allah NASİP ETSİN İNŞ.Bence belirti için erken .yumurtlamadan dolayı klasik AĞRIDI bir iki gün olabiliyor.benzese bu ay öyle oldu bir kaç gün içinde geçti.bende yumurtlama günümde birlikte oldum reglime bir hafta var ve hala belirti yok canm bekliyorum
Ne kadar zamandir ugrasiyorsunuz canim. Regline kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?