Hamileyim sizce

Arkadaslar bnm evde yaptığım test negatifti bugunde kan verdim beta hcg için ama hiç umudum yok..Ayrıca bugün doktor muayene etti rahim biraz içe dönük dedi çok üzüldüm her ay gittiğimde biraz daha yikiliyorum

Bende de aynı belirtiler var di adet geçti idrar testi 4 defa yaptırdım negatif hastane de kan testi yapıldı negatif ve bugün itibariyle 1.5 ay geçti bu gün test yaptım yine negatif bel ağrım boğucu bi mide bulantısı ve kokular à karşı aşırı duyarliyim yorgunum genelde Son 1 aydır öğlen é kadar uyuyorum sonuçlar hamile değilsin diyor bu durum nedir anlamadın hiç böyle bi durum yasiyan var mi

Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücem

.

Canim hamilemisin.ne gibi belirtilerin vardi?
Hayır oğlum iki buçuk yaşında kızıma da iki ay oldu doğum yapalı
Bu dediğim oglumdaydi 4 gün önce test yaptım hatta 2 gün önce yine yaptım hep olumsuz çıktı ama 1 gün geçtiğinde pozitifti

Maşallah allah bagislasin canim peki bize hamileyken ne tur belirtilerin oldu anlatabilir misin? Benim reglime bir hafta var hic belirtim yok

Mide bulantısı hemen başlamaz ki bakma sen onlara ilkse zaten bişe anlamazsın Rabbim nasip ederse inşallah hamileliginin 3. Haftasında falan anlarsın hamile olduğunu
Benimde reglime bir hafta var ve merak ediyorum.çünkü hic belirti yok canm.herkes göğsün agriyo modem bulaniyo felan diyo bendede olmyinca umudu kesiyorum

Mide bulantısı hemen başlamaz ki bakma sen onlara ilkse zaten bişe anlamazsın Rabbim nasip ederse inşallah hamileliginin 3. Haftasında falan anlarsın hamile olduğunu

Olursa inş.ilk evladimiz olacak.bir buçuk yillik evliyiz yeni düşünmeye basladik bir an önce olsun istiyorum bu ay çok heyecanliyim ama hic bir belirtim yok. Hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Sadece göğüslerinin biraz büyüdüğünü hissettim agri yada hassaslik yok. Klasik agrim felanda yok.bide psikolojik belki geceleri erken uykum geliyor sabahlarida kalkmakta zorlaniyorum.havalardanda olabilir pskolojikte bilemiyorum bir hafta nazil geçecek bilmiyorum canim.

kızlar benim bir sorum olacak yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama gününde ilişkiye girdik eşimle bugun batmalar başladı kasıklarımda bu kadar erken belirti olabilir mi hamile olabilir miyim?(bu arada dün yumurtlama günümdü )

Bence belirti için erken .yumurtlamadan dolayı klasik AĞRIDI bir iki gün olabiliyor.benzese bu ay öyle oldu bir kaç gün içinde geçti.bende yumurtlama günümde birlikte oldum reglime bir hafta var ve hala belirti yok canm bekliyorum

Dayanamadm test yaptm hemde erken gebelik olanindan tam 30 tl odedim ama yine husran delircemm bu ay eşim gidicek doktora spermlerine baktirck

teşekkürler beklemek lazım tabiki ama insan ufak birşeyde acaba diyor cok isteyince. Allah NASİP ETSİN İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…