- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
Bu hayatta hiç kimse, ama hiç kimse insanın kendisinden daha değerli değil. Ve bir başkası için canına kıymaya değmez! Koy kapının önüne, bir pislikten kurtuldum de ve gerekirse uzman desteği alarak geleceğine odaklan. Yaşın kaç bilmiyorum ama önünde yaşanmamış koskoca bir ömür var, dik dur.Kızlar beş aylık hamileyim. Telefonunda yakaladım mesajlar, buluşmalar, görüntülü görüşmeler, kahve içmeler ve daha nicesi... Ciğerim yanıyor, içimin ateşi sönmüyor. Ölmeyi denedim onu da beceremedim. Kendi ağzıyla dedi ki gözüme perde inmiş gibiydi sanki seni görmüyordum seni hiç istemiyordum, arzulamıyordum dedi. Ne zaman ilişki istesem hep kaçtı benden, bi bahane bulup evden de çıktı. Eve hiç gelmezdi beni arkadaşlarımla dışardayız bir rahat bırakmıyorsun diye azarladı kapatırdı telefonu. Yarını göresim yok, öldüm de toprak atanım yok...
Aynada kendi yüzüne nasıl bakacaksın? Kapıyı çarpıp çıkmadığın için pişman olacağın çok kötü şeylerde yapacak kocan daha kötüye gider iyiye gitmez. Çocuğuma adadığım hayat diyorsun ya bu evlilikte eğer ikinci çocukta olursa aynanın karşısına geç, midesiz kadının tekiyim de kendine ve çocuklarım için sevişmeye devam deyip leş evliliğine devam et sonuçta bu senin kaderin ya hani napacaksın kader çekmelisin aynen..Ben bu evlilikten çıksam ailem zaten çok baskıcı olduğu için o şekilde de nefes aldırmazlar bana. Hiçbir şekilde kurtuluşum yok çocuğuma adadığım bir hayatım var artık..
Aynada kendi yüzüne nasıl bakacaksın? Kapıyı çarpıp çıkmadığın için pişman olacağın çok kötü şeylerde yapacak kocan daha kötüye gider iyiye gitmez. Çocuğuma adadığım hayat diyorsun ya bu evlilikte eğer ikinci çocukta olursa aynanın karşısına geç, midesiz kadının tekiyim de kendine ve çocuklarım için sevişmeye devam deyip leş evliliğine devam et sonuçta bu senin kaderin ya hani napacaksın kader çekmelisin aynen..Ben bu evlilikten çıksam ailem zaten çok baskıcı olduğu için o şekilde de nefes aldırmazlar bana. Hiçbir şekilde kurtuluşum yok çocuğuma adadığım bir hayatım var artık..
neden kocanıza bu kadar anlam yüklediniz utanmasanız resmen onun için nefes alıyorum diyeceksiniz. Öncelikle kendinize gelin yavrunuz olacak onu düşünün. Bundan sonra ne yapacaksınız peki bir planınız var mı?O kadar canım yanıyor ki sabaha kadar dua da ettim Allah'ım sabaha çıkarma beni diye benim tek dayanağım oydu gecem gündüzüm her şeyim oydu her şeyini dört dörtlük yapardım çok aşıktım ama paramparça etti beni ah güzel kardeşim sarılacak kimsem olsaydı belki saatlerce ağlardım ama bu kadar canım yanmazdı...
Şu dediklerinizin %1 ini o sapık kocişkonuza da söyleyebilseydiniz keşke ama nerde o günler. Siz yine el üstünde tutup baş tacı etmeye devam.AA asla anlamıyor şaka gibi. Yok gerçekten burda bu kadar saçma salak insanlar olduğunu bilmiyordum sayende bu bilgiyi de edinmiş oldum
Gecen hafta tanısıp mı evlendın ablacım abartma ya.iye benim tek dayanağım oydu gecem gündüzüm her şeyim oydu
Iyı mahalledekı tavuklara musallat olmams.Ucuz kurtulmus hayvancagızlar.Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Horoz katlıamı cıktı bıde abowwwYapılan büyüye göre evli erkeğin gözü dışarda oluyor karısıyla ilişki yaşamak istemiyor o da bunu fark etmiş bozmak için kırk gün horoz eti yemiş..
Çok saçma bunu bahane etmesi. Bence bahane bulmuş gibi geliyor.Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi.
Değil mi ,40 gün boyunca evde yemediyae , horoz etini nerede yemiş bu adam. Ayy valla adam iyi sallamış da karısı da inanmış yani.Kusura bakmayın ama yediği horozdan bile haberiniz yok yani o kadar uzak size adam. Horoz bu ya. İnsan horozu nerde arar bulur, pişirir yer? Gerçi horoz moroz yok da, işte mesela yani.
Vardiyalı çalıştığı işyerinde pişirip yemiş. Biz de her daim koca başında bekliyor değiliz ama bir zahmet 40 gün boyunca yediği horoz etinden haberimiz olsun.Değil mi ,40 gün boyunca evde yemediyae , horoz etini nerede yemiş bu adam. Ayy valla adam iyi sallamış da karısı da inanmış yani.
Vay anasını,nasıl bir iş yeriymis öyle usenmeden 40 gün horoz eti pisirmisler demekVardiyalı çalıştığı işyerinde pişirip yemiş. Biz de her daim koca başında bekliyor değiliz ama bir zahmet 40 gün boyunca yediği horoz etinden haberimiz olsun.
Hamilesiniz kendinize gelin düşünmeniz gereken kendiniz var karnınızda ki can o herif değilO kadar canım yanıyor ki sabaha kadar dua da ettim Allah'ım sabaha çıkarma beni diye benim tek dayanağım oydu gecem gündüzüm her şeyim oydu her şeyini dört dörtlük yapardım çok aşıktım ama paramparça etti beni ah güzel kardeşim sarılacak kimsem olsaydı belki saatlerce ağlardım ama bu kadar canım yanmazdı...
Yapılan büyüye göre evli erkeğin gözü dışarda oluyor karısıyla ilişki yaşamak istemiyor o da bunu fark etmiş bozmak için kırk gün horoz eti yemiş..
İş yerinde yemiş vardiyalı çalışıyor iş yeri evimize çok uzak haliyle haberimin olmaması normal değil mi?
Ay bu kadar saçma sapan yalan olamazYapılan büyüye göre evli erkeğin gözü dışarda oluyor karısıyla ilişki yaşamak istemiyor o da bunu fark etmiş bozmak için kırk gün horoz eti yemiş..
Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?