- 21 Nisan 2022
- 87
- 14
- 3
- Konu Sahibi Klavye hanimefendisi
-
AA asla anlamıyor şaka gibi. Yok gerçekten burda bu kadar saçma salak insanlar olduğunu bilmiyordum sayende bu bilgiyi de edinmiş oldumNiye alındın40 gün horoz eti yiyen kocana sar bana neden sarıyorsun.Burdan medet umma bence
Karnında çocuğu varken intihar düşünen ve 40 gün horoz eti yiyen kocasını burda anlatan mi bize saçma salak diyor ?AA asla anlamıyor şaka gibi. Yok gerçekten burda bu kadar saçma salak insanlar olduğunu bilmiyordum sayende bu bilgiyi de edinmiş oldum
Size de horoz eti mi yedirdiler acaba? Bi büyülorok bulup sorsanız mı? Normal görmedim sizi tühhh
Umarım ne bir eksik ne Bir fazla aynısını yaşarsınız da başkaları güler o hallerinize, çaresizliğinizeKarnında çocuğu varken intihar düşünen ve 40 gün horoz eti yiyen kocasını burda anlatan mi bize saçma salak diyor ?Allah akıl versin size
Bu konuda bir evlilik terapistinin yazısını okumuştum. Ayrılsanız da birlikte devam kararı alsanız da bir bedel ödemeli diyordu. Katılan olur olmaz, madem hazır kayınpeder evindesiniz bu biraz sizde kalsın, ben de kendinle ve bebeğimle sakin sakin kalayım, yüzünü biraz unutayım deyin iki don az yıkayayım deyin. Hiç kimseden çekinmeyin. Evde yalnız kalacaksanız maaş kartını isteyin. Ben tek başıma ne yiyip içeyim deyin vermezse olay çıkarın. Anası babası bakacak nasıl olsa paraya sizin ve bebeğinizin ihtiyacı var. Birkaç gün uzaklaşıp sakinleşmek iyi gelebilir size. Haaa o parayı da cekin, bilmediği bi yere zulalayın, yarın bi gün lazım olabilir.Kayınbabamlarda kalıyoruz düzeltmeye çalışıyorlar durumu. Size inanıyorum ama o bir kez yaptıysa bir daha yapar diyorum mutabık kalamadı
Kâtip çayı çorbayı halıya püskürttüm yine...sana yıkaticam kızım artık bunlarıAdamın 40 gün horoz eti tedarik edip işyerinde pişirip yemesi komik olsun bi zahmet yaAdama sorarlar abi sen nabıyon diye. Biri söylemese öbürü kaçırır ağzından, adamın adı horozcuya çıkar ahahah sinirim bozuldu.
Kırk gün biseyler yediği belli de horoz yemediği kesin. Büyü bahanesi şeytanın aklına gelmezdi. Affetmemeni diliyorum.Bana diyor ki benim gözüme perde indi cinsel anlamda sana karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım kırk gün horoz eti yedim çünkü büyüyü hissediyordum dedi..
Sen evli kalacaksin kesin zamanla kari koca hayatina da döneceksin o da kesin. Söz bitti.Ben evli bile kalsam benim için karı koca hayatı bitmiştir ayakta kalmaya çalışıyorsam çocuğum için ama mental olarak çok yalnız ve bitkinim. O gücü kendimde bulamıyorum..
Aklına eline sağlık katılıyorum.kizim sen saf misin dovecek olan dover zaten o dovecekti tuttular bu dovecekti tuttular , baban bi tokat atsin bakalim ne yapiyorlar size
ayrica abisi niye aglasin ya
siz bi kursun döktürürsünüz hepsi gecer mutlu huzurlu devam
Tatlım Allah rızası için söyle ekşiden mi geldin, yoksa beyaz atlı prens sen misin? Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum...Çocuğu olcak miş cocuk dünyaya getirmek tek başına çok zor oluyo sizde bilirsiniz
Böyle bir kadın gerçek olamaz bence bu kadar gözü kapalılık bu kadar kolay inanmanız siz daha çok konu açarsınızİş yerinde yemiş vardiyalı çalışıyor iş yeri evimize çok uzak haliyle haberimin olmaması normal değil mi?
Ben bu kadar salak olmasaydım zaten bana bunları yapamazdı. Hiç arkadaşım yok derdimi paylaşabileceğim kimsem yok sırtımı yaslayabileceğim bir dağım bile yok. Olsaydı böyle olmazdı..
Yahu ayrılmayacaksan bizi boş yere üzme, boşa küfür ettirme. Yaşa gitsin o halde beyaz atlı prensinle.Ben bu kadar salak olmasaydım zaten bana bunları yapamazdı. Hiç arkadaşım yok derdimi paylaşabileceğim kimsem yok sırtımı yaslayabileceğim bir dağım bile yok. Olsaydı böyle olmazdı..
BencedeBöyle bir kadın gerçek olamaz bence bu kadar gözü kapalılık bu kadar kolay inanmanız siz daha çok konu açarsınız
Yapılan büyüye göre evli erkeğin gözü dışarda oluyor karısıyla ilişki yaşamak istemiyor o da bunu fark etmiş bozmak için kırk gün horoz eti yemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?