hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

Eşiniz 13 yaşındayken, yenge 26 27 yaşındaymış iletişimleri aşksal olarak başladığında değil mi?

eğer bu ilişki sadece aşksal değil de cinsel içerik de taşıyorsa bu yengemiz çocuk istismarından ceza bile yer.13 yaşında bir çocuk,27 yaşında bir kadın..

Eşiniz 13 yaşındayken, yenge 26 27 yaşındaymış iletişimleri aşksal olarak başladığında değil mi?

yok zaten uzun bi süre yenge yeğen olark olmuş sanırım =((
sonradan demekki olay farklılaşmış
eşim aşık değilim zaten olamam da diyor
onunla olmayı aklımın ucundan geçirmedim
diyor
kadında böyle diyor
öylesine konuşmuşlar felan :S
içim almıyor kabullenemiyorum ama bilmiyorum yaa
kendimi iyi hissetmiyorum =((

bence artık acıtasyon yapmayı kes. bu kadını konuştur ve kaydet. daha sonra kullan kadına karşı. bak kendi ağzınla itiraf ediyorsun ben şimdi bunu amcaya dinletirsem ne olacak ben kocayı affediyorum kocan seni affedecekmi diye göz dağı ver bi güzel ama delilin olmalı. sen her delili fena ziyan etmişsin. şimdi kime ne söylesen senin hamile psikolojisiyle yaptığın iftira olacak...

eğer bu ilişki sadece aşksal değil de cinsel içerik de taşıyorsa bu yengemiz çocuk istismarından ceza bile yer.13 yaşında bir çocuk,27 yaşında bir kadın..

doğru söylüyorsunuz çünkü 13 yaşındaymış o zamanlar ama sonradan değil tabi ki
sürekli de olmamış
arada görüşmedikleri de olmuş 1sene bi görüşmemi,şler sonra bi kaç ay yine aralarda görüşmedikleri oluyormuş

ne kadar sakinsiniz bana bu sakinliğin taktiğini verirmisiniz

13 14 yaşında ne aşkı Allah aşkına hepimiz kadınız ve hepimiz o yaştaki her erkeğin aslında tek derdinin ne olduğunu çoooooooook iyi biliyoruz...

İnanıyor musun cinselliksiz devam ettiklerine?

bu saçma konu hala devam ediyormu yawww 21 yaşındaki bi insandan bahsediyoruz 13 yaşında ortaokul çocuğu iken ne olabilirki koca kadınla arasında kadın sapık o zaman kadın kocanı baştan çıkartıyo demekkii

İnanıyor musun cinselliksiz devam ettiklerine?

dediğim gibi bir araya gelmelerine ihtimal yok zaten eşim biz evlenene kadra yatılı okudu kadınla tanıştığı sene yatılı okula yeni başlamıştı
kadın evden tek çıkamaz ne eşi ne kaynanası izin vermez
onları aklamaya çalışmıyorum sadece buluşabilme ihtimallerini yazıyorum

Son düzenleme:

işte... ah bu arkadaş delil elde edebileceği şeyleri ziyan etmeyeydi..

işte... ah bu arkadaş delil elde edebileceği şeyleri ziyan etmeyeydi..

delil problem değil eşim ben senin tarafındayım istersen dava aç diyor yeter kiş beni bırakma diyor zaten kadının çağrıları vardı telde eşimde bi kaç mesaj atmıştı çalırma evdeyim felan gibisinden son mesajlar böyleydi

Anladım.
Yok, kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz demiyorum zaten.
Masum bir telefon konuşması gibi sadece.

Ne yapmak ve ne yapmamak sizin içinizi rahatlatacak?

aşk yok cinsellik yok yani yenge kardeş muhabbeti mi eeeeeeeee niye gizlemişler o zaman. eşiniz çaldırma evdeyim diyor e evde ol ne var bunda halini hatrını soruyorum ben senin yengenimn demiyor diyemiyor. çünkü muhabbet o muhabbet değil belli yani.

Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...

Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...

iş birliği yapmak değil de yani ben adama söylesem hayır diye beni yalanlasa kadın böyle birşeye ben razı olmam sana iftira atmasına müsade etmem diyor

kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..

canm bi garip yani uyuşmuş gibide değil ki
ama bu rahatlık sakinlik kadınların yüzde doksansekizi bende dahil kendini eyrden yere vurur böyle bi durumda çok kötüyüm yıkıldım ölüüyorum falan der

iş birliği yapmak değil de yani ben adama söylesem hayır diye beni yalanlasa kadın böyle birşeye ben razı olmam sana iftira atmasına müsade etmem diyor

kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..

canm bi garip yani uyuşmuş gibide değil ki
ama bu rahatlık sakinlik kadınların yüzde doksansekizi bende dahil kendini yerden yere vurur böyle bi durumda çok kötüyüm yıkıldım ölüüyorum falan der
yada aman der tekmeyi basar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…