- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi hayatbosss
-
Eşiniz 13 yaşındayken, yenge 26 27 yaşındaymış iletişimleri aşksal olarak başladığında değil mi?yanıt yazmıştım sanıırm okumadınız
eşim 21, ben 22, kadın 33-34 felandır
Eşiniz 13 yaşındayken, yenge 26 27 yaşındaymış iletişimleri aşksal olarak başladığında değil mi?
Eşiniz 13 yaşındayken, yenge 26 27 yaşındaymış iletişimleri aşksal olarak başladığında değil mi?
ewet eşim 14 yaşında imiş ilk zaten kadının eşini aramış kadın amcan yok ne oldu felan demiş demekki o sırada kendi teline kayıt etti teli
birde msn de eşim nasılsın abi amca neyse işte demiş kadın da o yok ben yengen demiş felan
başlarda bu şekilde başlamış
(
eğer bu ilişki sadece aşksal değil de cinsel içerik de taşıyorsa bu yengemiz çocuk istismarından ceza bile yer.13 yaşında bir çocuk,27 yaşında bir kadın..
çok teşekkür ederim.
kozlarım vardı hala var ama ben itiraf mı edecek inkar mı bunu merak etmiştim bi an bilmiyorum yani ağzından duymak istedim belki de o an ki psikolojim ne düşündüm tam bilmiyorum
benden kurtulmak istemiyor
benden ayrılma istersen herkese söyle herkes bilsin bizi rezil de et ne yaparsan da yap ama beni ne olur bırakma diyor
ne istersen yaparım diyor hadisi şerif var siz bi kişinin hatasını örterseniz Mevla da sizin hatalarınızı örter diye bunu söylüyor
ama örtmek zorunda da değilsin herkese söyleyebilirsin
yeter ki bırakma beni diyor
yok zaten uzun bi süre yenge yeğen olark olmuş sanırım =((
sonradan demekki olay farklılaşmış
eşim aşık değilim zaten olamam da diyor
onunla olmayı aklımın ucundan geçirmedim
diyor
kadında böyle diyor
öylesine konuşmuşlar felan :S
içim almıyor kabullenemiyorum ama bilmiyorum yaa
kendimi iyi hissetmiyorum =((
İnanıyor musun cinselliksiz devam ettiklerine?yok zaten uzun bi süre yenge yeğen olark olmuş sanırım =((
sonradan demekki olay farklılaşmış
eşim aşık değilim zaten olamam da diyor
onunla olmayı aklımın ucundan geçirmedim
diyor
kadında böyle diyor
öylesine konuşmuşlar felan :S
içim almıyor kabullenemiyorum ama bilmiyorum yaa
kendimi iyi hissetmiyorum =((
ne kadar sakinsiniz bana bu sakinliğin taktiğini verirmisiniz
İnanıyor musun cinselliksiz devam ettiklerine?
eğer bu ilişki sadece aşksal değil de cinsel içerik de taşıyorsa bu yengemiz çocuk istismarından ceza bile yer.13 yaşında bir çocuk,27 yaşında bir kadın..
işte... ah bu arkadaş delil elde edebileceği şeyleri ziyan etmeyeydi..
Anladım.dediğim gibi bir araya gelmelerine ihtimal yok zaten eşim biz evlenene kadra yatılı okudu kadınla tanıştığı sene yatılı okula yeni başlamıştı
kadın evden tek çıkamaz ne eşi ne kaynanası izin vermez
onları aklamaya çalışmıyorum sadece buluşabilme ihtimallerini yazıyorum
delil problem değil eşim ben senin tarafındayım istersen dava aç diyor yeter kiş beni bırakma diyor zaten kadının çağrıları vardı telde eşimde bi kaç mesaj atmıştı çalırma evdeyim felan gibisinden son mesajlar böyleydi
delil problem değil eşim ben senin tarafındayım istersen dava aç diyor yeter kiş beni bırakma diyor zaten kadının çağrıları vardı telde eşimde bi kaç mesaj atmıştı çalırma evdeyim felan gibisinden son mesajlar böyleydi
Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...
kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..
Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...
kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?