- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi hayatbosss
-
Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...
kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..
kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..
13 14 yaşında ne aşkı Allah aşkına hepimiz kadınız ve hepimiz o yaştaki her erkeğin aslında tek derdinin ne olduğunu çoooooooook iyi biliyoruz...
Sen bu işi basite indirgesende yani görüşememişler fırsatları yokmuş desen bile bu onların arasındaki gönül bağının olmadığı anlamına mı geliyor yani görüşmeselerde seviyorlar birbirlerini bu sana koymuyor mu ne kadar garip birisin?
görüşememişler arada birşey yok ama basbaya aşk var arada guya bir bağ var yani bu değil mi problem yoksa yatmış kalkmış kalkamamış yok cocuk kımdenmış bunlar daha sonra düşünülecek şeyler...
bunlar olmasada göz koymuşlar birbirlerine yetmez mi
neden yenge kocana göz koydu ama kocan yüz vermedi durumuna çeviriyorsun..
basbaya ikili bir ilişki var ortada...
görüşmeye başlama şekilleri çok saçma, inanmadım
eşiniz amcasının tlf arıyor yenge çıkıyor, eşiniz amcasının msnine yazıyor yine yenge çıkıyor. yenge pusuya yatmış beklemiş sanırım şu çıtır delikanlı ararsa ben atlim diye
bence ortada bilinmeyen, size anlatılmayan çok şey var. eşiniz işe vs gittiğinde yengeyle tlfla görüşüp ortak bir senaryo hazırlayıp size sunmadıklarından emin olamazsınız, ben böyle bir durumda olsam herşeyden şüphe duyardım, ortada masum ve etik olmayan bir durum var ama siz hala çok safça hareket ediyorsunuz :26:
dediğim gibi bir araya gelmelerine ihtimal yok zaten eşim biz evlenene kadra yatılı okudu kadınla tanıştığı sene yatılı okula yeni başlamıştı
kadın evden tek çıkamaz ne eşi ne kaynanası izin vermez
onları aklamaya çalışmıyorum sadece buluşabilme ihtimallerini yazıyorum
123456789101112Anladım.
Yok, kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz demiyorum zaten.
Masum bir telefon konuşması gibi sadece.
Ne yapmak ve ne yapmamak sizin içinizi rahatlatacak?
En başta yazdıgınız mesajlarda eşinizin telefonundaki mesajları yakaladım demiştiniz.
Madem arada aşk yok, cinsellik yok,
mesajlar normal mesajlar mıydı da eşinizi
sorguya çektiniz?
Sonunda da 7 yıldır birlikteyiz diye itiraf etmiş.
Çok çelişiyorsunuz çokkkkkkkkkkkkkk
annesinin evinde kalan biri gibi değil de gündüz çalışıp akşam işten gelmiş gibi yazıyorsun
ben inanmıyorum artık bu konuya bu kadar sakinlik rahatlık olmaz hamile bi byan daha duygusal olur ( hiç hamile olmadım ama duydum)
annesinin evinde kalan biri gibi değil de gündüz çalışıp akşam işten gelmiş gibi yazıyorsun
ben inanmıyorum artık bu konuya bu kadar sakinlik rahatlık olmaz hamile bi byan daha duygusal olur ( hiç hamile olmadım ama duydum)
yazarak sinirimi öfkemi belli edemiyorum demekki olamaz mı ?
inanmamakta özgürsünüz çalışan bi bayan değilim bu arada merak edenler için..
benim anlamadığım şey onu severken neden seninle evlenmiş
hemde severek evlenmişsiniz nasıl sevgi neden anlayamadım
bayan olup olmadığınızında garantisi yok
madem inandınız normal bi konuşma oldduğuna neden annenizin evindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?