hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

Sen bu işi basite indirgesende yani görüşememişler fırsatları yokmuş desen bile bu onların arasındaki gönül bağının olmadığı anlamına mı geliyor yani görüşmeselerde seviyorlar birbirlerini bu sana koymuyor mu ne kadar garip birisin?

görüşememişler arada birşey yok ama basbaya aşk var arada guya bir bağ var yani bu değil mi problem yoksa yatmış kalkmış kalkamamış yok cocuk kımdenmış bunlar daha sonra düşünülecek şeyler...

bunlar olmasada göz koymuşlar birbirlerine yetmez mi

neden yenge kocana göz koydu ama kocan yüz vermedi durumuna çeviriyorsun..

basbaya ikili bir ilişki var ortada...

Ben senin yanındayım ne demek ya allahım yarabbim sanki eşin hiç birseye karısmamıs da bu senin kadınla kendi probleminmiş gibi...eşin seni aldatmıs eşinle iş birligi mi yapacaksın...

iş birliği yapmak değil de yani ben adama söylesem hayır diye beni yalanlasa kadın böyle birşeye ben razı olmam sana iftira atmasına müsade etmem diyor

kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..

canm bi garip yani uyuşmuş gibide değil ki
ama bu rahatlık sakinlik kadınların yüzde doksansekizi bende dahil kendini eyrden yere vurur böyle bi durumda çok kötüyüm yıkıldım ölüüyorum falan der
yada aman der tekmeyi basar

kıs acıdan uyuşmuş olmasın
kusura bakma hayatboss hafife aldığımdan değil, ortalık çok gerildi ramazan gecesi accık da gülelim istedim..

canm bi garip yani uyuşmuş gibide değil ki
ama bu rahatlık sakinlik kadınların yüzde doksansekizi bende dahil kendini eyrden yere vurur böyle bi durumda çok kötüyüm yıkıldım ölüüyorum falan der
yada aman der tekmeyi basar

görüşmeye başlama şekilleri çok saçma, inanmadım

eşiniz amcasının tlf arıyor yenge çıkıyor, eşiniz amcasının msnine yazıyor yine yenge çıkıyor. yenge pusuya yatmış beklemiş sanırım şu çıtır delikanlı ararsa ben atlim diye

bence ortada bilinmeyen, size anlatılmayan çok şey var. eşiniz işe vs gittiğinde yengeyle tlfla görüşüp ortak bir senaryo hazırlayıp size sunmadıklarından emin olamazsınız, ben böyle bir durumda olsam herşeyden şüphe duyardım, ortada masum ve etik olmayan bir durum var ama siz hala çok safça hareket ediyorsunuz :26
:

o şekle getirmiyorum
kadın diyor yok ben o gözle bakmadım hiç
eşim diyor öylesine zaten aşk olması imkansız sevgi imlkansız,
annem diyor adamı arasan ne olacak hadi kalksa kadına bişey yapsa kadın hamile yine sen üzülürsün diyor
o kadar ikilemde kalıyorum ki
eşime daha 1-2 saat önce dedim böyle olmayacak zaten ben seni affetmeyeceğim sürdürmemizin bi manası yok aileni de çağıralım olayı anlatalım bitsin herşey olmaz istediğine söyle herkes öğrensin istersen ama ben seni bırakmam senin için yaşıyorum ne istersen yaparım ama beni bırakma diyor
kendimi hiç iyi hissetmiyorum o yüzden sizlerle paylaşmak istedim ne olur mazur görün

bu olayı öğrendikten sonra eşim ertesi gün işe gitmedi sonraki gün gitti hasta bi şekilde geri geldi ve tel bendeydi sonra hafta sonu girdi yine evdeydi yani annemlerdeydik
zaten kendi evimizde olsaydık olaylar çok farklı olurdu ben bu kadar sakin olmazdım annem durdurdu beni sabret bu da senin imtihanın diye

Anladım.
Yok, kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz demiyorum zaten.
Masum bir telefon konuşması gibi sadece.

Ne yapmak ve ne yapmamak sizin içinizi rahatlatacak?
123456789101112

bazı arkadaşlar hiç mi şüphelenmedin teline daha öncelerde bakmadın demişler bakıyordum hem de hergün ama işte hiç görmemiştim hiç bi kayıt yoktu
zaten normalde kimseye güvenmediğim için bakıyordum

En başta yazdıgınız mesajlarda eşinizin telefonundaki mesajları yakaladım demiştiniz.

Madem arada aşk yok, cinsellik yok,
mesajlar normal mesajlar mıydı da eşinizi
sorguya çektiniz?

Sonunda da 7 yıldır birlikteyiz diye itiraf etmiş.

Çok çelişiyorsunuz çokkkkkkkkkkkkkk

annesinin evinde kalan biri gibi değil de gündüz çalışıp akşam işten gelmiş gibi yazıyorsun
ben inanmıyorum artık bu konuya bu kadar sakinlik rahatlık olmaz hamile bi byan daha duygusal olur ( hiç hamile olmadım ama duydum)

ne gibi bi çelişme anlayamadım doğrusu mesajları daha önce yazmıştım takip etmediniz sanırım
birlikteyiz derken ilk ne zamandan beri görüşüyorsunuz dedim
orta okul sondu yada yeni bitmişti yatılı okula başlayacaktım dedi oradan diyorum 7sene

yazarak sinirimi öfkemi belli edemiyorum demekki olamaz mı ?
inanmamakta özgürsünüz çalışan bi bayan değilim bu arada merak edenler için..

benim anlamadığım şey onu severken neden seninle evlenmiş
hemde severek evlenmişsiniz nasıl sevgi neden anlayamadım

meltem88 seni like ettim :) hamile bayan duygusal olur cidden....

yazarak sinirimi öfkemi belli edemiyorum demekki olamaz mı ?
inanmamakta özgürsünüz çalışan bi bayan değilim bu arada merak edenler için..

bayan olup olmadığınızında garantisi yok
madem inandınız normal bi konuşma oldduğuna neden annenizin evindesiniz?

Son düzenleme:
benim anlamadığım şey onu severken neden seninle evlenmiş
hemde severek evlenmişsiniz nasıl sevgi neden anlayamadım

ben sadece seni sevdim diyor
yine kızacak olanlar olacak ama kadınla konuştuğumda da dedim ki yuvam yıkılacak mutlu felan gibisinden konuştum
sakıun böyle birşey yapma
siz zaten zor kavuştunuz kocan seni çok seviyor ona bunu yapamazsın bak ne güzel çocuğunuz da olacak yıkma yuvanı
,zaten biz konuşurken de hep seni anlatırdı felan dedi
bilmiyorum ya kınayanlar oluyor lütfen kırıcı olmayın inanın zaten çok kırgınım gönlüm kırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…