hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

arkadaşlar ayrıca ben ''4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda''
böyle bi cümle yazmadım etikette öyle çıkıyor olabilir ama yazdıklarıma bakın benim cümlem değil bu cümle

hayatboss arkadaşım senin kocan suçsuz sen buna inanmaya devam et nede güzel özetlemişler sana 7 seneyi
vay be böyle bir ilişkiyide ilk kez duyuyorum dile kolay 7 sene telde konuşarak gözgöze gelmeden elele tutmadan ilişkimi olurmuş , hadi diyelim telefon arkadaşlığı oda ne oluyorsa nasıl bir arkadaşlıksada 7 sene sürermi ya
sen demişsin ya isteselerde buluşmazlardı bişe olmamıştır , aynı apartmanda akrabaları varmış kadının interneti yokmuş falan hepsi lafta kalır insan istese varya her şekilde bir bahane bulurda dışarı bir şekilde çıkar ben şahsen onların senin düşündüğün kadar masum olduklarına inanmıyorum
çok sevdiğin için bunlara inanmışsın ama bundan çok dikkatli ol herşeyede hazırlıklı ol
İnşALLAH eşin gerçekten pişmandırda dediği gibi bundan sonra sana sadık olur

Madem her şeyi sindirmişsiniz o zaman bize ne bundan konu açıyorsunuz biz de burda buna anlam veremedik. Tuhaf akrabalık ilişkilerinizle size mutlululalr diliyorum bir de masum kocişinizle ve yengenizle .

7 senedir aldatılıyorsun ve hamilesin hem de hazmedebildin bravo.Mideniz çok genişmiş kusura bakmayın da.Adam 7 senedir o kadınla mesajlaşıyorsa senden gizli bir hat alır yine konuşmalarına görüşmelerine devam ederler.Vazgeçmez yani vazgeçcek olsa 7 sene kadar uzun bir vakti vardı illaki vazgeçerdi.

Ben senin yerinde olsam o kadının kocasını da alırım herkesi yüzleştirirdim.öldürcekse de öldürsün dünyadan iki pislik eksilmiş olur.Ki öyle değersiz insanları kimse öldürüp elini kana bulamaz.O adamcağıza da yazık salak yerine koyulmasın.

İlk sayfada yazdıklarını ne çabuk unuttun ?

"ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözü tutmadın''

Bu senin kocanın o kadına yazdıgı mesaj. Kocan bir başka kadına aşık hem de uzun süredir böyle.

Ayrıca kocan sana sakın kocasına anlatma ikimizi de öldürür demiş. Demekki o kadınla yattı kalktı ki bu kadar korkuyor. Yoksa niye öldürür desin hemen.

Sende bu polyannacılık varken seni bir değil 10 kadınla aldatır o adam. Sen hak ediyorsun bunu.

iki tane cinselliği yaşamış engelsiz yetişkin insan 7 sene flört edecekler haa... buna kargalar bile güler... yatmış kalkmışlar korkuyorlar bence... sen ayakta uyumaya devam et...

eşini seviyosun ve inanıyosun
bu olayın tekrar etmeyeceğinin garantisi yok bencede kadının kocasına söyle
mademki görüşmemişler hiçbişey yapmamışlar o zaman kadının kocası hiçbişey yapmaz neden öldürsünki
benim yakın erkek akrabam utanmadan akrabasının hanımıyla aşk yaşamış
duyulunca çok dayak yedi
bişey yapmıyoduk sadece konuşuyoduk vs.. dedi sonra taşındı onlar
ama işin aslı öyle değildi kadının bir çocuğu kocasından diğeride sevgilisindendi üstelikte tıpatıp benziyodu

gittim geldim konu hala aynı yerde.konu sahibi hayatından memnunsa ve "kocişini" affetmişse bize susmak düşer.artık kendimizi boşuna yormayalım..

neden ayri odalarda oturuldugunu simdi anliyorum vay vay vayyyy , birde boyle mutefazi takilmalari yokmuuuuuuuuu aman aman amannnn

arkadasim HERKEZ HAKETTIGI GIBI YASIYOR allah herkesin gonlune gore veriyor bosverin arkadas ve kocasii migdeleri acik, kitapa yalan yere yemin edene insan bile denmez seytanin sag koluu allah boyle insanlari allah sevgisi olanlardan uzak tutsunlar, boyle mutefazi aile ayaklarinida kesinnnn ,

bence büyük konuşmayın derim
hem kim hak ettiğini yaşamış ki? bu zamana kadar bence çok büyük konuşuyorsunuz
sonuçta bu dünyada herşey insanlar için ahirette de öyle..
affettim demiyorum ama kafam allak bullak oldu Allaha havale ediyorum kimse benim kocam kesinlikle yapamaz ve yapmadı da diyemez o yüzden büyük konuşmayın derim

bu konuyu takıp etmıcemd ıyorum gene dayanamıyorum hiç inanmadım ben konun gerçekliğine ama madem bukadar masumlar neden kadının eşinden korkuyorlar onada anlatsınlar sana anlattıkları gıbı

neden ayri odalarda oturuldugunu simdi anliyorum vay vay vayyyy , birde boyle mutefazi takilmalari yokmuuuuuuuuu aman aman amannnn

ya bu akraba arası çarpık ilişkiler çok kötü oluyo
biraz önce söyledimya bizdede oldu diye
işte bahsettiğim erkek benim dayım oluyo annemin kardeşi
serseri ayyaşın tekidir hiç sevmeyiz küsüz zaten
işte dayım gitmiş amcasının oğlunun hanımıyla düşmüş kalkmış
ortam içinde annem teyzem filan anlamış bişeyler ama konduramamışlar yani boyutuna inanmamışlar
sonra kadının kocası bu şekilde telde konuşmaları yakalamış filan dayak kavga filan
zamanla kapandı zaten artık farklı yerlerdeler ama yıllar sonra teyzeme dayım itiraf etmiş çocuğun teki benden diye
zaten çocukta çok benziyo dayıma
rezillik işte
allah korkusu yokki
kınanamak lazım başına gelmeden ölmezsin diyorlarya kınamıyorum ama böyle olayları yapanlarıda sevmiyorum hoşlanmıyorum namus ahlak kalmamış

çok haklsın canım Allah kimsenin başına vermesin diyorum
zaten kınayanlara diyecek sözüm yok insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş

neden böyle yorum alıyosun biliyomusun
çok sakin davranmandan kaynaklanıyo ve eşine inanmandan
mübarek kitabımıza el basıp inkar edip sonra yalanını yüzüne vuruncada af dileyen stelik namazında abdestinde dediğin bir insandan bahsediyosun
kimse inanmaz dediklerine

çok haklsın canım Allah kimsenin başına vermesin diyorum
zaten kınayanlara diyecek sözüm yok insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş

kimse seni kınamıyo yanlış anlama sadece anlattığın olay gerçektende çok çirkin herkes eşine kızıyo
sadece dediğim gibi fazla sakin davrandın hiçbişey yapmadan konuyu kapattın millette ona şaşıyo

böyle bir adamın evladına iyi bir baba olabilecegini düsünüyorsan devam et yoksa boşa gitsin herseyi gectim kurana el basıp yalan söyleyebilecek kadar korkusuz bi adam var aynı zamanda demek allah korkusu da yok herseyide yapabilir

diyorum ya bende kendime şaşırıyorum bu davranışlarım karşısında ama ne yapacağımı da bilmiyorum
annem de biliyor bu arada ama kadının kocasına da söyleme boşver herkes Allahından bulsun diyor
zaten bir daha böyle birşeye kakışamaz diyor
biz annemle hep arkadaş gibi olduk herşeyde anneme danışırım bu konuda da böyle deyince hepten ne yapacağımı bilmez hale geldim ve bebeğim için de sakinliğimi koruyorum
ama kendime de şaşırmıyor değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…