- Konu Sahibi hayatbosss
-
sorulara müsait oldukça cevap yazıcam merak etmeyin
şuan annemdeyim 24 saat pc başında olamıyorum
eşim açıktan okuyor o yüzden askerde değil
tel de pc de görüşmüşler
ama kadının evinde pc de kamera yok
ilk başlarda yenge diyormuş yani ilişkileri o şekildeymiş
sonradan da zaten
nasılsın iyi misin olmuş
ben ilk eşimden sonradan kadından dinledim
neden kadını aradım
bilmiyrıoum belki saçma gelecek ama
sinirden ne yapacağımı bilemedim ve merak ettim
ne konuştuklarını
dediğim gibi
2mizde akraba apartmanında OTURUYORUZ YANİ
O KAYINVALİDESİ VE ELTİleriyule aynı binada oturuyor
eşim de sadece bayram seyarn yani önemli bişey olursa gider ki hiçö onlara gitmedik evlendik evleneli
oda zaten onların evine hiç gitmemiş
büyük olduğu için
misafirliğe gittiklerinde kayınvalidesinde otururlarmış
ve biz gittiğimizde de öyle oluyor
ayrıca kadın ve erkekler ayrı oturuyor odalarda
hayatboss arkadaşım senin kocan suçsuz sen buna inanmaya devam et nede güzel özetlemişler sana 7 seneyi
vay be böyle bir ilişkiyide ilk kez duyuyorum dile kolay 7 sene telde konuşarak gözgöze gelmeden elele tutmadan ilişkimi olurmuş , hadi diyelim telefon arkadaşlığı oda ne oluyorsa nasıl bir arkadaşlıksada 7 sene sürermi ya
sen demişsin ya isteselerde buluşmazlardı bişe olmamıştır , aynı apartmanda akrabaları varmış kadının interneti yokmuş falan hepsi lafta kalır insan istese varya her şekilde bir bahane bulurda dışarı bir şekilde çıkar ben şahsen onların senin düşündüğün kadar masum olduklarına inanmıyorum
çok sevdiğin için bunlara inanmışsın ama bundan çok dikkatli ol herşeyede hazırlıklı ol
İnşALLAH eşin gerçekten pişmandırda dediği gibi bundan sonra sana sadık olur
arkadasim HERKEZ HAKETTIGI GIBI YASIYOR allah herkesin gonlune gore veriyor bosverin arkadas ve kocasii migdeleri acik, kitapa yalan yere yemin edene insan bile denmez seytanin sag koluu allah boyle insanlari allah sevgisi olanlardan uzak tutsunlar, boyle mutefazi aile ayaklarinida kesinnnn ,
neden ayri odalarda oturuldugunu simdi anliyorumvay vay vayyyy , birde boyle mutefazi takilmalari yokmuuuuuuuuu aman aman amannnn
ya bu akraba arası çarpık ilişkiler çok kötü oluyo
biraz önce söyledimya bizdede oldu diye
işte bahsettiğim erkek benim dayım oluyo annemin kardeşi
serseri ayyaşın tekidir hiç sevmeyiz küsüz zaten
işte dayım gitmiş amcasının oğlunun hanımıyla düşmüş kalkmış
ortam içinde annem teyzem filan anlamış bişeyler ama konduramamışlar yani boyutuna inanmamışlar
sonra kadının kocası bu şekilde telde konuşmaları yakalamış filan dayak kavga filan
zamanla kapandı zaten artık farklı yerlerdeler ama yıllar sonra teyzeme dayım itiraf etmiş çocuğun teki benden diye
zaten çocukta çok benziyo dayıma
rezillik işte
allah korkusu yokki
kınanamak lazım başına gelmeden ölmezsin diyorlarya kınamıyorum ama böyle olayları yapanlarıda sevmiyorum hoşlanmıyorum namus ahlak kalmamış
bence büyük konuşmayın derim
hem kim hak ettiğini yaşamış ki? bu zamana kadar bence çok büyük konuşuyorsunuz
sonuçta bu dünyada herşey insanlar için ahirette de öyle..
affettim demiyorum ama kafam allak bullak oldu Allaha havale ediyorum kimse benim kocam kesinlikle yapamaz ve yapmadı da diyemez o yüzden büyük konuşmayın derim
çok haklsın canım Allah kimsenin başına vermesin diyorum
zaten kınayanlara diyecek sözüm yok insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş
neden böyle yorum alıyosun biliyomusun
çok sakin davranmandan kaynaklanıyo ve eşine inanmandan
mübarek kitabımıza el basıp inkar edip sonra yalanını yüzüne vuruncada af dileyen stelik namazında abdestinde dediğin bir insandan bahsediyosun
kimse inanmaz dediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?