• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

kadının kocası kesin öldürür Allah korusun suçu neki adamcağızın ve bu konu sahibinin fakat şu var. Adam öğrenirse kan çıkar ama konu sahibi bundan korkmuyor mu tabi söyleyip söylememek ona kalmış ama tedirginlik sezmedim hiç

Siz hala inanıyormusunuz tüm bunlara?
14 yaşından beri çılgın yengeyle beraber, 21 yaşında 1,5 yıldır evli bir adam, hemde kavuşmaları zor olmuş, 1 yıldır bebek hasretiyle yanıyorlarmış mışda mış mış...
:18:

14 yaşından beri çılgın yengeyle beraber, 21 yaşında 1,5 yıldır evli bir adam, hemde kavuşmaları zor olmuş, 1 yıldır bebek hasretiyle yanıyorlarmış mışda mış mış...

matematiksel olarak tutmuyor hiç biri:1:

evet ya 14 yaşında öğrencilerim var benim, ergenliğe yeni girdikleri için yaşıtları kızlara bakmaya başlıyorlar yani 1 çocuklu kadınla ne işleri olurki? Kadın evden çıkmayan biri demiş arkadaş nasıl olmuş anlamadım. Bayram ziyaretinde falan elini öpeceği yerde tövbe tövbe...

evet ya 14 yaşında öğrencilerim var benim, ergenliğe yeni girdikleri için yaşıtları kızlara bakmaya başlıyorlar yani 1 çocuklu kadınla ne işleri olurki? Kadın evden çıkmayan biri demiş arkadaş nasıl olmuş anlamadım. Bayram ziyaretinde falan elini öpeceği yerde tövbe tövbe...

konu doğruysa bu 14 yaş hikaye,kocasını masumlaştırmak için:33:

sonra akşama kadar eşim ağlamalar sızlamalar kendinden geçercesine
adama haber vercem diyorum hayır 2mizi de öldürür diyor
ama bilmesi gerektiğini düşünüyorum diyorum zaten biz ayrılırız diyorum hayır aklından bile geçirme ben sizi bırakmam diyor
derken bu tür konuşmalarla akşamı ettik ve ben kadını aradım kadın yüzsüz inkar etmeye başladı terbiyesiz şey neyse sonra müsait değilim yarın ara konuşalım dedi öyle olsun dedim ama eşine sölicem dedim hayır sakın yoksa beni onu vurur diyor
ne yapacağımı şaşırdım..

Yahu kime neye acıyorsun bacım, bırak cezalarını adam versin. Böyleleri tam taşlanmalık.

Kadın 4.ye hamile evli barklı, senin kocan da keza öyle. Şrefsizin önde gideniymişler.

Hangi yüzle senden acıma bekliyor? o sana acımış mı?

Ki tek boynuzlanan sen değilsin af edersin, o adama da yazık.

sonra akşama kadar eşim ağlamalar sızlamalar kendinden geçercesine
adama haber vercem diyorum hayır 2mizi de öldürür diyor
ama bilmesi gerektiğini düşünüyorum diyorum zaten biz ayrılırız diyorum hayır aklından bile geçirme ben sizi bırakmam diyor
derken bu tür konuşmalarla akşamı ettik ve ben kadını aradım kadın yüzsüz inkar etmeye başladı terbiyesiz şey neyse sonra müsait değilim yarın ara konuşalım dedi öyle olsun dedim ama eşine sölicem dedim hayır sakın yoksa beni onu vurur diyor
ne yapacağımı şaşırdım..

Yahu kime neye acıyorsun bacım, bırak cezalarını adam versin. Böyleleri tam taşlanmalık.

Kadın 4.ye hamile evli barklı, senin kocan da keza öyle. Şrefsizin önde gideniymişler.

Hangi yüzle senden acıma bekliyor? o sana acımış mı?

Ki tek boynuzlanan sen değilsin af edersin, o adama da yazık.

Back
X