- Konu Sahibi hayatbosss
kadının dunyası yıkılmıs cevap derdınde olanlar var tabı konu dogruysa bu fırtınanın ıcınden ne ara fırsat bulsunda yazsınkı bıraz anlayışş:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının dunyası yıkılmıs cevap derdınde olanlar var tabı konu dogruysa bu fırtınanın ıcınden ne ara fırsat bulsunda yazsınkı bıraz anlayışş:44:
dünyası mı yıkılmış? o, çılgın yengeyle gün yapacak kıvama gelmiş, ne dünyası ne yıkılması. fake bu konu, kıs kıs gülüyor şimdi konu sahibi.
valla daha önce de yazdım,konuyu takip eden ziyaretçi sayısı 40-50 oldu bir ara. bence sözlükçülerin işi. şu anda bile 17 ziyaretçi var normal mi? birileri eğleniyor.
dogru degılse gunahı boynuna
konu sahibinin esinin adi Behlul mus arkadaslar dagilabilirsiniz![]()
diğer konularda pek etiketleme görmedim ama bu konunun etiketi bile var.
4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda, 7 yıl süren aşk
arkadaş iyi yazarmış.
hayran oldum songül teyzenize helal olsun işte gerçek gururlu ahlaklı kadın hikayesi keşke konu sahibide Songül hanımın konusundan feyz alsa
canım merakım tuttu teyzenin kaynıda öğrenmişmi bu durumu peki o pislik kadına ne olmuş bari onuda yazda konu sahibide kumasının kocasına anlatınca neler olab,leceğini kestirsin
canım ben büyük oğluyla yaşıtım. anneme sorup hikayenin o kısmını öğreneyim. sanırım öğrenmiş herkes kadın da kaçmış mıydı ne... ama pislik kocası başka biriyle evlenmişti sonra.
benim canım songül teyzem,
işsiz güçsüz bir kuaför çırağıyken kendi parasıyla sermaye verip kuaför açıp kendine koca ettiği adam, abisinin karısıyla işi pişiriyormuş meğer...yani yengesiyle, evli çocuklu kadınla.
canım songül teyzem, bunu öğrenince 2 erkek bebeğine aldırmadan o pisliğin traş losyonuna kadar sitenin bahçesine yığıp ateşe verdi. herkes ama herkes öğrendi yaptıkları pisliği. bir daha telefonuna bile çıkmadı. tek celsede boşadı.
yıllar geçti. oğulları büyüdü, her şeyi öğrendi. şimdi ikisi de babasından nefret ediyor. adam nerden bulmuşsa songül teyzenin telefonunu bulmuş, ameliyat olmuştu yüzsüz geçmiş olsuna aramış. büyük oğlu almış hemen telefonu annesinin elinden "lan şerefs... sen ne yüzle arıyorsun, seni bulur geb...tirim. uzak dur bizden " demiş.
bence songül teyzeden öğreneceğimiz çook şey var.
canım ben büyük oğluyla yaşıtım. anneme sorup hikayenin o kısmını öğreneyim. sanırım öğrenmiş herkes kadın da kaçmış mıydı ne... ama pislik kocası başka biriyle evlenmişti sonra.