- Konu Sahibi hayatbosss
ayrıca beni kimse kınamasın kızmasın deyip durmussun bu konuyu halka acık bi yerde paylasıosan eleştiriyede acık olacaksın arkadasım hem anlat aleni bi şekilde hemde biri bişi diince hemen çemkir yok öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence büyük konuşmayın derim
hem kim hak ettiğini yaşamış ki? bu zamana kadar bence çok büyük konuşuyorsunuz
sonuçta bu dünyada herşey insanlar için ahirette de öyle..
affettim demiyorum ama kafam allak bullak oldu Allaha havale ediyorum kimse benim kocam kesinlikle yapamaz ve yapmadı da diyemez o yüzden büyük konuşmayın derim
yoo buyuk konusmuyorum hersey olabilir ben kisiligimi biliyorum kendimi bilimiyorum neyaparim diye sapiklarla ayni hayayi solmam bile , yok beni sinir eden i yazilariniz cok iki tarafda dinine duskun yok kurani kerime el basti yok ayri odalarda oturuuz kadin erkek, yani bu ayaklari kullanmaya dini kullanmayin, sonra vicdanlik yapmayin, ben ne kendimi ne dinimi kullandiririm enayi olmam!!!!!!!
iyi de benim anlamadığım siz burda beni suçluyorsunuz bu şekilde yaşayarak ben kötü birşeyler yapmışım gibi ben bunu çözemedim?
yoooo hayir yani yaptiginiz gercekten gonulden yasasaydiniz , pis emellerinizeee alet etmezdiniz kuran i kerimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy ne yaparsaniz yapin dini kullanmadan !!!
iyi de benim anlamadığım siz burda beni suçluyorsunuz bu şekilde yaşayarak ben kötü birşeyler yapmışım gibi ben bunu çözemedim?
ben konuyu arada yarım yamalak okuyanlardanım
önce şunu söylemek istiyorum Allah çooooooooook yardımcınız olsun. Hiç kolay bişey değil. bi adamın bunu yapması zaten başlı başına insanı çok incitip yıpratan bişey bi de üstüne hamile olup bunu yaşamak daha kötü. her cevabınızı tam okuyamadım bu yüzden sormak istiyorum. bu adam sizden kurtulmaya mı çalışıyor. yoksa olan oldu affet görmezlikten gel havasında mı? ve bi şey daha, neden bu işi hemen aleni hale getirip onun lehine çevirmişsiniz anlayamadım? yani ispatlama onu net bişekilde yakalama hatta yakalatma imkanlarınızı neden elinizle harcamışsınız. acemi sevgililer gibi alel acele kim bu sende eşdosttan kimin nosu var yemin et gibi mevzulara girip neden kendi elinizle kozları delilleri ziyan etmişsiniz?
herşeye rağmen Allah yardımcınız olsun içinizi soğutup ferahlatacak bi sonuç versin..
konusahibi herkes sormuş tam cevap vememişsin. yaşlar kaç. senin , eşinin ve malum yengenin?????????????
benim pis bi emelim olmadı ki ne alakası var?
bu şekilde yorum yapacaksanız rica ediyorum yazmayın zaten mecbur da değilsiniz..
emin olduğunuz bi durumdan ötürü bu şekilde bi yemin istemek. amacınız gerçeği söylemek mecburiyetinde bırakmaktı değilmi? yani kim yalan yere bu şekilde yemin edip bu kadar büyük bi günaha girmeyi göze alırki? eşiniz bu konuyu pek umursamamış. o yalan yere bu yemini ettiği için günahı çok büyük ama unutmamanız gereken bişey var zaten emin olduğunuz bi konuda onu böyle bi yemin için siz zorlamışsın yani günaha vesile olmuşsunuz arkadaşın anlatmak istediği de bu galiba
bilmiyorum olabilir belki de
o da kendini şu şekilde savunuyor sen üzülme diye dedim ve o an numarayı telden silmiştim yalan değil diyor :S
eşin 21 yaşında yedi yıllık ilişki...yok artık yahu...
beni bırakma diyor hala...tabi paravan ilişki kolay iki tarafta evli,namuslu ...dikkat çekmeden idare etmişler
sen onu bırakırsan onlarda ayrılmış olacak...
7 yıl?? acaba 14lük bir delikanlının ilk deneyimi için kullandığı bir fırsat daha sonra başına kurtulamayacağı bi durum haline gelmiş olmasın????????