Hamileyim ve esim beni terk etti

Yok donmucem bugün ki sizin yorumlardan sonra herşeyi net gördüm olayların içeriğini anlatsam daha çok neler derdiniz ona malesef anltmyom sadece kızımı sağ salim elime almak istiyorum

Dediğim gibi inandırıcı değil konun
Açıklamadigin durum artk neyse bilmiyorum ama çok saçma bir durum anlattıkların

Ailen neden sessiz mesela ?

Esinizin g.tu yememis resmen bu adamdan ne baba olur nede koca uzulmemeye calisin yavrunuz icin ne kadar olursa acin davayi alin tazminat inizi catir catir allah yardımcı niz olsun

Dediğim gibi inandırıcı değil konun
Açıklamadigin durum artk neyse bilmiyorum ama çok saçma bir durum anlattıkların

Ailen neden sessiz mesela ?
Yok kavga ettiler sessiz değil sizi inandırmak için bişey yapamam saygı duyuyorum düşüncenize fakat bunun için olmayan bişey için zamanı harcamam gerçekten diyom dediğin gibi olsaydı stres çekmeZdim bazen bazı sevgileri tek bir insanda bulursunuz ama yanlış kişi cikar

Çocuk yapmadan önce aklı nerdeymis karnın burnuna gelincemi anlamış sana bakamayacağını. Seni arasa bile ona donmemelisin. Eğer bir erkekte vicdan merhamet namus kavramı yoksa at çöpe gitsin

Bebeğini düşün ona odaklan. Git aç davayı maddi manevidir evlilik seni aldattım elindeki giderse diye de garantiye almak istiyor.İnsan eşinden bebeğinin varmı geçer kuru ekmek olsa paylaşır.Nasıl bi babaanne, dede,hala ki hamile gelinini arayıp sormadı.Boşa çocugun kirli bezini bile gösterme hiç birine.Acın büyük ama zamanla öfken daha beter olacak. bu maddiyat degil. Neden engelledi.açmıyor telefonu.

Canım sen sevmişsin o değil. Senin emeğin var onun yok,anlattıkların zaten gösteriyor. Evine kendine hizmetci tutmuş o yaptıgını yazmışsın insan olarak görmemiş. Abinle bebek dolunca konuşuyor dayanamaz.

Ne saçma sapan hayatlar evlilikler yaşıyorsunuz arkadaş ya...

İnsanın ailesi dağ gibi ardında durunca o erkekler süt dökmüş kediye döner...

Ailen ve eşinin ailesi bu hikayenin neresinde? Taraftar gibi maç sonucunu mu bekliyorlar?

Bahane o güzelim ne gecım davasıymıs
suç sendekı tamam demişsın
bosanacaktın dırek. Nıkahta dıyorlardı ıyı günde kotu günde. Dıye nerde kaldı acaba o sozler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…