Yok doğum yılımı yanlış yazmışım ama ben 91 liyim işte gerçekten doğru benim destek ve fikre ihtiyacım var o yüzden yazdimİşte durum farklı yazamiyom
Yok donmucem bugün ki sizin yorumlardan sonra herşeyi net gördüm olayların içeriğini anlatsam daha çok neler derdiniz ona malesef anltmyom sadece kızımı sağ salim elime almak istiyorumBacıcım inanasım gelmedi okuyunca lakin doğru olduğunu farzederekten cevap vereyim.
Aklın başında elin ayağın da tutuyordur, Rab bize şu kafatasının içindekini boşa vermedi inan, bize düşen onu çalıştırmak.
Düşünmek yani, hal çare aramak, çaresizlenmemek için kullan şunu Allah aşkına.
Avukata git, şahitlerin vardır, eğer ki paran pulun yoksa bu ülkede devlet sana avukat atıyor zaten korkma
Boşan nafakanı al yasal yollar her daim arkanda
Zira annenin evine bıraktı sen de kabul ettin öyle mi, ne kadar deli seviyorsan sev bu adamdan sana daha fayda gelir mi ?
Eşine doğmamış çocuğuna ne olursa olsun sahip çıkar bir adam, böyle şeyleri duyunca aklıma hep İlyas Salman ın diplomalı hıyarcı diye solaklarda dolaştığı film geliyor...
Neyse, eğer dönerse kabul eder misin çok merak ediyorum.
Öyleleri baba olmasın babalık yapmasın, vatana millete iyi birey yetiştirmezler.
Büyüyen çocuk aynısını ileride eşine de yapar, çünkü gördüğü bu
Yok kavga ettiler sessiz değil sizi inandırmak için bişey yapamam saygı duyuyorum düşüncenize fakat bunun için olmayan bişey için zamanı harcamam gerçekten diyom dediğin gibi olsaydı stres çekmeZdim bazen bazı sevgileri tek bir insanda bulursunuz ama yanlış kişi cikarDediğim gibi inandırıcı değil konun
Açıklamadigin durum artk neyse bilmiyorum ama çok saçma bir durum anlattıkların
Ailen neden sessiz mesela ?
Yok kazen abi gelip konu gerçek diyene kadar inanmıyorum haliyle de yorum yapma gereği duymuyorum
Çok inanmistim o konuya açıkcasi fake olmasinada üzülmedim ama iyi kekledi bizizeynep fobisi oluştu resmen kk da..
Çok inanmistim o konuya açıkcasi fake olmasina da üzülmedim ama iyi keklekekledi bizi
Gelen kutusu elindeki bilgileri paylasmasaydi keklemeye devam edecektisonlara doğru senaryo iyice cozutmuştu..
Hayır boşu boşuna köreltiyorlar burada yeteneklerinizeynep fobisi oluştu resmen kk da..
Gelen kutusu elindeki bilgileri paylasmasaydi keklemeye devam edecekti
Ben zaten gelen kutusundan sonra yuh dedim
Hayır boşu boşuna köreltiyorlar burada yeteneklerini
Aynen kazen abi fena giydiriyor yakazen bugün yazmış ya .. mezara havale mi eft mi yapıyor eşin diye çok güldüm ya :)
Ahahah :)ben daha kv kalp krizi geçirdiğinde şüphe ettiydim sonra ahaliyle birlikte gaza gelip inanmaya devam ettim:))
Çocuk yapmadan önce aklı nerdeymis karnın burnuna gelincemi anlamış sana bakamayacağını. Seni arasa bile ona donmemelisin. Eğer bir erkekte vicdan merhamet namus kavramı yoksa at çöpe gitsin8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?