- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.540
- 798
Size çok büyük bir kazık atmış. Affedilemez bir durum. çok karaktersiz biriymis. insan karisini 8 aylık hamileyken bu şekilde terk edebilir mi? insan değilmiş işte. üzülüp ağlamayin sinav dünyası cok zor ama lütfen güçlü olmaya çalışin. simdi dimdik güçlü durma zamanı. umarim aileniz sizi iyi agirliyordur. yakında Bebeğiniz de olacak sımsıkı sarilirsiniz . . bu kişilikte bir insanla ömrünüzü paylasmaktanda böylesi daha iyi. sizi kendisinden kendi eliyle kurtarmis adi adam. ne olur dua edin esen olmaya çalışın Bebeğinizi uzmeyin . hayatin size elbet güzel sürprizleri de olacaktir. zaman herseyin ilaci8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
Benim bildiğim maddi manevi ne zorluk yasiyorlarsa eşler birlikte çeker8 aylık hamileyim ve esim beni terk etti annemin yanına gönderdi memlekete daha sonra aradı ve maddi durumumuz bozulduğu için seni terk ettim sana bakacak gücüm yok dedi ama bir ay bir yıl iki yıl bilemiyorum sabret alıcam dedi çok sevdiğim den tamam dedim sonra beni hiç arramdi ben onu arayınca engelledi ve beni azarladı canım o kadar çok aciyorki internet adreslerine eski kız arkadaşlarını eklemiş
Sizce ne yapmayalım hiç birşey dogumum herseyim hayal ettiğim gibi olmucak hergün ağlıyorum o kadar kotyumki
Yok artık günlerdir bu haldeyim kimseye anlatamıyorum sonra burayı gördüm fikir alıp bana moral olsun diye destek almak için yazdım çünkü iyi değilim böyle bişey için asla dalgasına yazmam keşke yalan olsaydı valla ama malesefHe şunuda yazayım konunun gerçek olduğunu düşünmuyorumne yani kocası hamile haliyle terk etmiş gideyimde kkda üyelik alıp konumu açayım demiş konu sahibi hani yardım içinde açılmış bir konu değil ben inanmadım
İnsan olsalar aradılar merhamet duygusu yokmuş allah büyük başka dicek bişey bulamıyorum günler zor geciyokonuna ne yalan söyleyeyim içim buruldu....
hayatla ,hayal ettiklerimiz maalesef çok farklıdır,,,,
onun için hayaller sadece hayallerinde kalsın,,,,
gerçek kii:bebeğinin doğmasını bekle önce,
moralini enerjini düzgün tut. ağlama
buradan görünen şu ki şu anlattıklarından ,
ne eşinden ne de ailesinden ,bir gram insan vasfı olmadığıı
Konu doğru ama aciklayamdigim yazamadığım durumlar var malesef ama anlattığımda yazdığımda eksik yok böyle bişey keşke olmasaydı keşke burda niye olmayan bişey yazayımValla konukonunda çok eksik var
Hadi seni ailene yolladı ailen neden kayinvalidenleri aramiyor ?
Arayip bu olayin aslını astarini öğrenmeleri lazım, bana açıkçası çok saçma geldi.
Konuya dair pek inandırıcı bulmadım bu arada
Bencede gerçek değildir..
Profilinde 89 doğumlu 27 yaşında olduğunu belirtmişsin.
Az önce okuduklarim arasında ben 24 eşim 37 yaşında yazmışsın..
Devamını getirecek beceride olmayan insanlar yalan söylemesin yahuu, bi heyecanı kalmıyor sonra
İşte durum farklı yazamiyomNeden yeni üyeler hep böyle uç ve ilgi çekecek konular açıyor? Ben inanmadım konuya. Adam gerçekten öyle yapmış bile olsa bi kadının bunu kabul etmesi daha da inanılmaz.
Eğer konu gerçekse ki hiç sanmıyorum, yapacağın şey bi avukata gidip durumu anlatıp nasıl bi boşanma yolu izleyeceginizi öğrenmek olmalı. Çocuğunuzun ve sizin haklarınız nelermiş onları öğrenmek olmalı.
O da görür o zaman anyayı konyayı maddi durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?