Hamileyim ve esim beni terk etti

İşte çok da iyi olmayan eşimi hayatımdan kolayına silememe nedenim
burada bu hödükleri okuya okuya çok mu yazık ederim acaba diye içselleştirişimdir..

Allah yardımcın olsun. Sevme bu pisliği artık aranmaya çıkmış belli!

Neden yeni üyeler hep böyle uç ve ilgi çekecek konular açıyor? Ben inanmadım konuya. Adam gerçekten öyle yapmış bile olsa bi kadının bunu kabul etmesi daha da inanılmaz.

Eğer konu gerçekse ki hiç sanmıyorum, yapacağın şey bi avukata gidip durumu anlatıp nasıl bi boşanma yolu izleyeceginizi öğrenmek olmalı. Çocuğunuzun ve sizin haklarınız nelermiş onları öğrenmek olmalı.

O da görür o zaman anyayı konyayı maddi durumu.

Siz eşya mısınız da, ailenizin evine geri gönderdi memnun kalmamış gibi?
Tövbe estafurullah...
Daha neler duyacağız!

Size çok büyük bir kazık atmış. Affedilemez bir durum. çok karaktersiz biriymis. insan karisini 8 aylık hamileyken bu şekilde terk edebilir mi? insan değilmiş işte. üzülüp ağlamayin sinav dünyası cok zor ama lütfen güçlü olmaya çalışin. simdi dimdik güçlü durma zamanı. umarim aileniz sizi iyi agirliyordur. yakında Bebeğiniz de olacak sımsıkı sarilirsiniz . . bu kişilikte bir insanla ömrünüzü paylasmaktanda böylesi daha iyi. sizi kendisinden kendi eliyle kurtarmis adi adam. ne olur dua edin esen olmaya çalışın Bebeğinizi uzmeyin . hayatin size elbet güzel sürprizleri de olacaktir. zaman herseyin ilaci

Boyu devrilesice...

Yaaa nedir bu cidden karnı burnunda birini yolda bırakmak. Bu kadar mı düşük biriymiş kocan. Maddi durum falan palavra..

Erken yaşta mı evlendiniz? Bekarlığı mı özledi anlamadım ki... Yoksa çocuk sorumluluğundan mı korktu pislik.

Allah onu bildiği gibi yapsın.. Sen çok kritik bir dönemdesin bak 8. Ayın ne olursa olsun en azından doğumuna kadar olayları annene babana devret sen çok içine girme araştırma kendini üzme..

Ama annen baban işin ucunu bırakmasın.

Benim bildiğim maddi manevi ne zorluk yasiyorlarsa eşler birlikte çeker
Ne demek ben sana bakamıyorum
Bakamiyorsa ne diye evlenmiş ne diye cocuk yapmış uyuz adam
Vallahi eşin icin hiç iyi şeyler düşünemiyorum baska kadin hikayesi bile çıkar bu işin içinden sen tepki verme el alem hamile karısını birakti demesinler diye oyaliyor olabilir

Bencede gerçek değildir..
Profilinde 89 doğumlu 27 yaşında olduğunu belirtmişsin.
Az önce okuduklarim arasında ben 24 eşim 37 yaşında yazmışsın..

Devamını getirecek beceride olmayan insanlar yalan söylemesin yahuu, bi heyecanı kalmıyor sonra

Bacıcım inanasım gelmedi okuyunca lakin doğru olduğunu farzederekten cevap vereyim.

Aklın başında elin ayağın da tutuyordur, Rab bize şu kafatasının içindekini boşa vermedi inan, bize düşen onu çalıştırmak.
Düşünmek yani, hal çare aramak, çaresizlenmemek için kullan şunu Allah aşkına.
Avukata git, şahitlerin vardır, eğer ki paran pulun yoksa bu ülkede devlet sana avukat atıyor zaten korkma
Boşan nafakanı al yasal yollar her daim arkanda

Zira annenin evine bıraktı sen de kabul ettin öyle mi, ne kadar deli seviyorsan sev bu adamdan sana daha fayda gelir mi ?
Eşine doğmamış çocuğuna ne olursa olsun sahip çıkar bir adam, böyle şeyleri duyunca aklıma hep İlyas Salman ın diplomalı hıyarcı diye solaklarda dolaştığı film geliyor...

Neyse, eğer dönerse kabul eder misin çok merak ediyorum.
Öyleleri baba olmasın babalık yapmasın, vatana millete iyi birey yetiştirmezler.
Büyüyen çocuk aynısını ileride eşine de yapar, çünkü gördüğü bu

Ya gerçekten beni affedin yanlışta anlamayın sadece benzetme yapıyorum ama. Sana bakamıcam 2 sene sonra alıcam ne demek ya evcil hayvan mı besliyorsunuz bu ne biçim bir terbiyesizliktir. Siz herşeyden önce gururunuza bunu yedirip tamam demişsiniz. Siz böyle derseniz bu adam da bu şerefsizliği yapar ama.

Bırakın ne hali varsa görsün. Çocukmuş pehh.. Bu adamın çocuğu umrunda olsa 8 aylık karısını bırakıp gitmez zaten.

Gerçekten beni yanlış anlamayın ama siz benim hemcinsimsiniz biz bunları haketmiyoruz siz onun cocugunu karnınızda tasırken size bunları reva görmüş bir adama kesinlikle dönmeyin. Boşanma davası açıp nafakaya bağlayın çeksin cezasını o zaman görsün bakmak nasıl oluyormuş. Çatır çatır ödesin nafakasını haysiyetsiz herif.

Siz de ağlamayın lütfen evladınızı düşünün

Sizce ne yapmayalım hiç birşey dogumum herseyim hayal ettiğim gibi olmucak hergün ağlıyorum o kadar kotyumki

konuna ne yalan söyleyeyim içim buruldu....

hayatla ,hayal ettiklerimiz maalesef çok farklıdır,,,,

onun için hayaller sadece hayallerinde kalsın,,,,

gerçek kii:bebeğinin doğmasını bekle önce,

moralini enerjini düzgün tut. ağlama

buradan görünen şu ki şu anlattıklarından ,
ne eşinden ne de ailesinden ,bir gram insan vasfı olmadığıı

Yok artık günlerdir bu haldeyim kimseye anlatamıyorum sonra burayı gördüm fikir alıp bana moral olsun diye destek almak için yazdım çünkü iyi değilim böyle bişey için asla dalgasına yazmam keşke yalan olsaydı valla ama malesef

İnsan olsalar aradılar merhamet duygusu yokmuş allah büyük başka dicek bişey bulamıyorum günler zor geciyo

nasıl yaaaa????? siz evcil hayvan mısınız da sizi annenizin yanına "gönderiyor" sonra da sana bakacak gucum yok diyor, korkunc bir durum, gözlerime inanamadım.
sizin aileniz ne diyor peki, siz kac yasındasınız, isiniz gucunuz var mı, egitim durumunuz nedir

Bence olanların kabullen ve güçlü ol , bebeğine borçlusu güçlü anne olmayı hayat devam edecek sende kendine onsuz yol biç ,parasız kaldı diye seni terk etmesi manasız evlilikte herşey olabilir yanında olması gerekirdi ama insanların gerçek karekteri kötü günlerde belli oluyor , sabırlı ve güçlü ol

Valla konunda çok eksik var
Hadi seni ailene yolladı ailen neden kayinvalidenleri aramiyor ?

Arayip bu olayin aslını astarini öğrenmeleri lazım, bana açıkçası çok saçma geldi.

Konuya dair pek inandırıcı bulmadım bu arada

Son düzenleme:
Konu doğru ama aciklayamdigim yazamadığım durumlar var malesef ama anlattığımda yazdığımda eksik yok böyle bişey keşke olmasaydı keşke burda niye olmayan bişey yazayım

Kadın erkek hiç farketmez insan kendinden fazla değer verdimi birilerine, neticesi bu oluyor!!
Sana bakamam kelimesi ayrı konu "sen kimsin ki bana bakıyorsun" demek varken böylesi erkeklikten nasibini almamış karşısındakini kendi malı gibi gören erkek müsveddelerine yol vermiş oluyor bazı üzgünüm ki aciz bayanlar.. evliliğin anlamını bilmeyenler evlenmesin kardeşim, sadakati bilmeyen, eşim değip iyi günde kötü günde yanında olmayan, eşinin kusurlarını burada dertmiş gibi gösterip sonrada seviyorum diye kendini kandıran tiplere ben acımıyorum valla!!! saygı diyorum ,hoşgörü diyorum evlilik bu kadar basit,ucuz ve en önemlisi bu kadar da onursuz olmamalı....

İşte durum farklı yazamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…