• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim görümcemde yatıya kalmada ısrar ediyo :(

alpgulsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
243
0
46
Balıkesir
Selam arkadaşlar 3 senelik evliyim 8 aylık hamileyim eşimin ablası 1 saatlik yolda oturuyo ve eşim 2 bilemedin 3 hafta sonunda bir onlara yatıya gitmek istiyo. Bıktım hadi daha önce de kızıyodum ama karnım burnumda gece 5 6 kere tuvalete gidiyorum artık katlanamıyorum ve beni anlamıyo. Gidelim ama kalmayalım diyorum ama yok çıldırıcam artık :( Görümcem 3 yılda 2 kere evime geldi ben her hafta sonu ordayım :(

Selam arkadaşlar 3 senelik evliyim 8 aylık hamileyim eşimin ablası 1 saatlik yolda oturuyo ve eşim 2 bilemedin 3 hafta sonunda bir onlara yatıya gitmek istiyo. Bıktım hadi daha önce de kızıyodum ama karnım burnumda gece 5 6 kere tuvalete gidiyorum artık katlanamıyorum ve beni anlamıyo. Gidelim ama kalmayalım diyorum ama yok çıldırıcam artık :( Görümcem 3 yılda 2 kere evime geldi ben her hafta sonu ordayım :(

Haydaa neden ki acaba, millet ewinde rahat etmek ister genelde,
sizin eşiniz ewden kaçıyor resmen.
Birde ablası ewli anladığım kadarıyla, enişteden rahatsızda olabilirsin.
Çok saçma gerçekten sürekli orda kalmak istemesii..

Ne munasebet canim!

Gorumcemde kalmakta neymissss efendim???

Arkadasim tavrini koy. Esine sormuyor musun "biz neden neredeyse her hafta ablanlara ya da kardesinlere gidiyoruz?,enistenin rahatsiz olacagini dusunmuyor musun?,her hafta abimle esi ya da ablamla esi bize yatiya gelse rahatsiz olmaz misin?"

Cok uzakta olsalar,ayda yilda iki uc anlarim yatiya kalmayi ama bu ne....?

Haydaa neden ki acaba, millet ewinde rahat etmek ister genelde,
sizin eşiniz ewden kaçıyor resmen.
Birde ablası ewli anladığım kadarıyla, enişteden rahatsızda olabilirsin.
Çok saçma gerçekten sürekli orda kalmak istemesii..

Ablası ile aralarında 18 yaş var yani ablası annem enişteside babam yaşında adamlar ama bıktım artık kaldığımız ilçeyi sevmiyor ablaları ilçede oturuyo onun derdi o ama ben kalmak istemiyorum gidelim dönelim :(

Ne munasebet canim!

Gorumcemde kalmakta neymissss efendim???

Arkadasim tavrini koy. Esine sormuyor musun "biz neden neredeyse her hafta ablanlara ya da kardesinlere gidiyoruz?,enistenin rahatsiz olacagini dusunmuyor musun?,her hafta abimle esi ya da ablamla esi bize yatiya gelse rahatsiz olmaz misin?"

Cok uzakta olsalar,ayda yilda iki uc anlarim yatiya kalmayi ama bu ne....?

bizimkiler uzak onun ki bari yakın gidelim dönelim diyorum yok aynı yerde yaşasak kim bilir ne olur

Anne babası hayatta değil mi değilse belki onu annesi, eniştesini babası yerine koymuştur. 1 saat mesafeden git gel aynı gün üşeniyordur sadece 1 geceyse kalınabilir bir tek tuvalet sorunlu olur zaten onun dışında ne sorun olabilir ama gitmek istemiyorsanız da sizi zorlayamaz. Sonuçta hamilesiniz bu seferde gitmeyiversin. Artık doğum hazırlıkları başlar görümcen gelir doğuma. Çok görmek istiyorsa aynı gün gidip dönün.

bizimkiler uzak onun ki bari yakın gidelim dönelim diyorum yok aynı yerde yaşasak kim bilir ne olur

Bence sen sorunlarini dile getir. İlceyi seviyor felan filan bahane....

Benimde esim yalova yi cok seviyor,kalmaya yeride var ve aracla 45-60 dakika.... O zaman her hafta sonu oraya gitsin.

Madem bir saatlik uzaklikta haftasonu sabah erkenden kalkip aksama kadar ilcede dolasacaksiniz....

Bana cok tersss bir durum.

Anne babası hayatta değil mi değilse belki onu annesi, eniştesini babası yerine koymuştur. 1 saat mesafeden git gel aynı gün üşeniyordur sadece 1 geceyse kalınabilir bir tek tuvalet sorunlu olur zaten onun dışında ne sorun olabilir ama gitmek istemiyorsanız da sizi zorlayamaz. Sonuçta hamilesiniz bu seferde gitmeyiversin. Artık doğum hazırlıkları başlar görümcen gelir doğuma. Çok görmek istiyorsa aynı gün gidip dönün.

babası hayatta değil annesi hayatta görümcem gelmiyo işte kızı üniversite sınavına gircek onu bahane ediyo. Ayrıca kendi evim varken neden başkasının evinde kalayım çok saçma ben rahat değilim orda

Ben olsam tavrimi koyarim. Yasadigin zorluklari guzelce anlat.

Anlattım canım anlatmam mı her şeyi anlattım rahat edemediğimi söyledim. Dün akşam yine hafta sonu gidelim bak Mervenin sınavı var orda kalırız dedi bende defalarca söylediğim için gitmek istemediğimi tavır yaptım cevap vermedim sen istemiyosun yani gitmek dedi evet dedim. 2 dk sonra gidince şunu da yaparız bunu da yaparız demeye başladı .

Nasıl alıştırırsan öyle gidiyo bu işler
Biz kimsede kalmamak için anlaştık, öyle de oldu şükür
Evli barklı insanlar bir zorundalık yoksa kendi evinde kalmalı
Hem kendi için hem karşı taraf için en mantıklısı bu

Bence sen sorunlarini dile getir. İlceyi seviyor felan filan bahane....

Benimde esim yalova yi cok seviyor,kalmaya yeride var ve aracla 45-60 dakika.... O zaman her hafta sonu oraya gitsin.

Madem bir saatlik uzaklikta haftasonu sabah erkenden kalkip aksama kadar ilcede dolasacaksiniz....

Bana cok tersss bir durum.

İşte bana da ters bi durum çok özler arada gider kalırsın da onda bi sorun yok ama sorun sürekli gitmemiz. sabah gidelim ablasına akşama kadar kalalım gene gıkımı çıkarmam karnım burnumda gece kalmak derdim :( İyilikten de kötülükten de anlamıyo

İşte bana da ters bi durum çok özler arada gider kalırsın da onda bi sorun yok ama sorun sürekli gitmemiz. sabah gidelim ablasına akşama kadar kalalım gene gıkımı çıkarmam karnım burnumda gece kalmak derdim :( İyilikten de kötülükten de anlamıyo

Ablasına da yazık
Sürekli yatıya gidilmesi rahatsız edebilir insanları

Nasıl alıştırırsan öyle gidiyo bu işler
Biz kimsede kalmamak için anlaştık, öyle de oldu şükür
Evli barklı insanlar bir zorundalık yoksa kendi evinde kalmalı
Hem kendi için hem karşı taraf için en mantıklısı bu

Kesinlikle sana katılıyorum. ailemle aynı şehirde yaşayan biriyle evlenmediğime çok pişmanım :(

Kesinlikle sana katılıyorum. ailemle aynı şehirde yaşayan biriyle evlenmediğime çok pişmanım :(

Ailende mecburen kalırsınız şehir dışıymış çünkü de
Aynı şehirde yaşayan ablaya her hafta neden gidilir hemde yatıya onu anlamadım
Enişte rahatsız olsa haklı bence

görümceniz memnun mu peki bu durumdan ,sizi ne şekil ağırlıyo mesela
aslında 3 haftada 1, 1 gece kalınabilinir ama tabi görümcenizle aranızdaki resmiyete bağlı bide hamileymişsiniz ,
zaten yarın öbürgün doğurunca bebekle hiç rahat edemezsiniz eşinde anlar ,hele bebeğin hayırlısıyla ayağa binsin görümcende istemez rahat edersin :1:

görümceniz memnun mu peki bu durumdan ,sizi ne şekil ağırlıyo mesela
aslında 3 haftada 1, 1 gece kalınabilinir ama tabi görümcenizle aranızdaki resmiyete bağlı bide hamileymişsiniz ,
zaten yarın öbürgün doğurunca bebekle hiç rahat edemezsiniz eşinde anlar ,hele bebeğin hayırlısıyla ayağa binsin görümcende istemez rahat edersin :1:

rahatsız olduğunu sanmıyorum olsa anlardım. arada 18 yaş var diyorum ne samimiyet olabilir ki aramda onunla

rahatsız olduğunu sanmıyorum olsa anlardım. arada 18 yaş var diyorum ne samimiyet olabilir ki aramda onunla

samimiyet derken iyi anlaşıyomusunuz diye yazdım canım , akıl yaşta değil baştadır ,yaşın pek önemi yok karşındakiyle bikaç güzel hoş sohpet etmekte bence

a.s canım br şekilde hamileliğini kullanacaksın gitmiceksin çünki gitmek istemiyorsun zorlamı gitcen brde 3 yılda 2 defa gelmesi de bana tuhaf geldi. sanki araya bir mesafe koyuyormuş gbi. bir şekilde güzelce konuş canım eşinle.

samimiyet derken iyi anlaşıyomusunuz diye yazdım canım , akıl yaşta değil baştadır ,yaşın pek önemi yok karşındakiyle bikaç güzel hoş sohpet etmekte bence

o zaman şöyle anlatayım görümcem bir konuşmaya başlar Allah Allah sen ne konuşursan konuş duymaz o muhabbetine devam eder anlatabiliyomuyum?

Back
X