Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu asamaya gelinceye kadar birlikte oldugunuz kisiyle ortak bir karar alamadiniz mi? Sizin icin de daha az yipratici olurdu ruhen ve bedenen7 Aylık Hamileyim ve bir kızım olacak dogdunda evlatlık vermek veya yetiştirme yurduna vermek istiyorum kimsem yok ne yapmam gerekli. Nereye başvurmam lazım.
Özel mesajlaşma yapıyor şu an birine satmak niyetinde bence.şaka mı.eski kıyafet mi veriyorsun.
tutamadığınız uçkurunuzun ceremesini sabiler çekiyor.
allah bildiği gibi yapsın senin gibileri.
Neden böyle birşey yapmak istiyorsunuz ki. Babası da müsade ediyor mu böyle bir durumda.? Çocuğuna bakmayan bir anne görmedim de henüz bu yüzden sormak istedim7 Aylık Hamileyim ve bir kızım olacak dogdunda evlatlık vermek veya yetiştirme yurduna vermek istiyorum kimsem yok ne yapmam gerekli. Nereye başvurmam lazım.
Yok daha neler öyle pat diyince burdan mi verecek.ergenin tekidir sabah sabah canı sıkılmıştir
bu kadar duygusuzca yazmışken evet yapabilir açık arttırmaya bile çıkarabilir,tüylerim diken diken,travmalarım depreşti
Eleştiri değil akıl isteyen bir kadını neden zorbalıyorsunuz,bumu yardım şekliniz,size ne nerede nasıl hamile kaldı,kadın çöpemi atayım demiş güvenle bakacak yer arıyorum ben bakamam demiş,herkesin hayatını kendi şartlarınızla kendi imkanlarınızla değerlendirmeyin her olaya kendinizi yüceltecek çıkarımlarda bulunup egonuzu tatmin etmeyin zor durumda olana yapıcı yorumlar yapın düşene bir tekmede vuracaksanız yorum yapmayın,akıl tutulmasımı yaşıyorsunuz bu ne tepeden bakma çabası arkadaşım,konu sahibi bir yetiştirme yurduna verip hafta sonları isterseniz görebilirsiniz,sonuçta bırakıp kaçmak gibi bir niyetiniz yoksa bakma gücü olmayan bir anne olarak evladınızı görmeye devam edebilir durumunuz düzelincede eğer isterseniz alabilirsiniz,bu anlaşılabilir bir durum hastanede bunu söylerseniz yardımcı olacaklardır.7 Aylık Hamileyim ve bir kızım olacak dogdunda evlatlık vermek veya yetiştirme yurduna vermek istiyorum kimsem yok ne yapmam gerekli. Nereye başvurmam lazım.
Ya gerçekse?yorumlardan korkup yanlış bir karar verirse.Bu tarz konular çok düşündürücü hassas olmak gerekiyor.Aaa ana sayfadaki kürtaj mevzusunu görüp Yeni üye gelmiş. Ne güzel
Ya gerçekse?yorumlardan korkup yanlış bir karar verirse.Bu tarz konular çok düşündürücü hassas olmak gerekiyor.
Çocuğu üzerinde karar veremiyorki zaten o yüzden konu açmış,akıl istiyor yetiştirecem demiyor yetiştiremem diyor.Benim yorumunu görüp de çocuğunun kaderi üzerinde yanlış karar verecekse zaten çocuk yetiştirmesin