Ben zamanında ona demedigim şeyleri anlattım eşime duygu sömürüsü yapma diyor bana ben ondan ümidi kestim. Anlamiyor sürekli kendi ailesi haklı. Annesi bı gün bana sen kötüsün bile dedi. Eşim diyor ki ne yaptın da anneme öyle dedi. Yani her şeyde annesi haklı onun için. Belki de kusluk çok daha iyi olacaktır. Annesi de biraz farkına varsın çocuğunun buyuyup evlendiğinin. Bugün de onlar duysun diye yüksek sesle kavga ettim duysun da çocuğunun yuvasını bozdugunun farkına varsın. Çocuğu huzur bulsun istiyosa elini eteğini çeker.Bu sorunu cozmeden rahat etmeniz cok cok zor umarim bir yol bulursunuz
Cocukta olsa degismeyecek boyle seyler simdiden baslasaniz fena olmaz bazi seylere gerekirse kavga buyusun ama sizi anlasin
Öncelikle hamileliğinizde böyle kötü şeyler yaşamanıza üzüldüm.Merhaba arkadaşlar,
Hamileyim ve hamileliği yariladim. Eşimin ailesi ile genel olarak sıkıntılar var. Her şeye alınıp bana karşı birlik olup tepki gösteriyorlar. Bayramdan önce de eşimin dedesi geldi para vermiş ona. Eşimin kardeşi de paranın 100 eurosunu çekip elinden almış. Eşim de madem aldın sende kalsın demiş. Sonra eve geldi anlattı ben de dedim ki biz o paraları çocuk için biriktiriyoruz neden verdin git geri al. O da geri almaya gitti. Çocuk için biriktiriyoruz geri ver demiş. Ben koltukta uzaniyordum. Kardeşi getirip tepemden aşağı attı. O andan sonra eşime kızdım utanmiyo ne biçim davraniyo kaç yaşında insanım dedim. Eşim ısrarla diyo ki kafana atmadı sehpaya attı. Yani kafama atması için illaki başıma mi denk gelmesi lazim. Ondan sonra eşimin ailesi kardeşleri hepsi bir anda bana kızıp kustuler. Hepsi burnundan soluyor. Hepsi Instagram'da insanlara fazla değer vermeyin şöyle olur böyle olur gibi hikayeler paylaşmaya başladı. Bişey demedim. Eşime de kızgınlıklarini belli edip üstüme kiskirttilar. Bu halimle o da geldi durmadan bana kızdı. Senin yüzünden diye diye bı kaldı. Her gün üzüldüm ağladım. Bayramda ailemin yanına gittik o zaman eşimle aramız iyiydi. Bayram dönüşü eve geldik yukarı babasının doğum gününe çıktık adam iyiydi bişey demedi. Annesi çıktığımızdan beri söylenmeye başladı. Yüzü bı karış sürekli çocuğunu koruyo. Yok kardeşi çok üzülmüş yok aile bütünlüğü bozulmuş ailesi gitmiş. Hep oyle şeyler diyo. Anneler günü için eşim hediye almıştı onu bile denemedi. Normalde onunla konusuyolar ben çıkınca yukarı kadın eteğindeki taşları bir bir döktü. Ben bişey demedim aşağı indik. Eşim başladı yine bana kızmaya. Ben de dedim kendi yaptiklarini çuvala basiyolar benimkileri hemen duvara asiyolar. Onlar da zamanında evlenirken beni çok uzduler gelinlik son provasina geç kalıyorum dedim diye bile bana kustuler kizdilar o gün çok ağlamıştım. Evi biz tadilat yaptiricaz deyip sözlerini tutmadilar kredi çekip eşinle yaptırdık. Ailemle kavga ettiler arkalarından konuştular. Ben evliliğim bozulmasın diye bişey demedim. Kendi yaptıklarının üstünü kapatıp ben küçük bişey deyince bile hemen kızıp kustuler bana. Hemen laf söylediler. Ben bunları dedim eşime. O da diyo ki eskiler acilacaksa senin annen de benim ablamın nisanda astigi isimli balonları aşağı almış resim çekinmek için. Neymiş düğünde takıdan sonra annem ablasını gelin odasına almamış takıları sayarken. Sen damat halinle o telasta bunları görmüş olamazsın dicektim. Çünkü ben o heyecan ve telasta bu küçük ayrıntıları görmedim. Belli ki ablası ve annesi bunları ona söylemiş. En ufak bir şeyi bile söylemişler. Bunları duyunca çok şaşırdım o telaş ve heyecan halinde insanlar hiçbir şeye dikkat etmezken onlar fırsat kollamis resmen. Siz söyleyin bu durumda napmaliyim sürekli üzülmekten bıktım. Eşim hep üstüme geliyor. Bı hamilelik yaşayamadım. Eşim de ailesine çok düşkün beni savunduğu yok.
Cekmezler maalesefBen zamanında ona demedigim şeyleri anlattım eşime duygu sömürüsü yapma diyor bana ben ondan ümidi kestim. Anlamiyor sürekli kendi ailesi haklı. Annesi bı gün bana sen kötüsün bile dedi. Eşim diyor ki ne yaptın da anneme öyle dedi. Yani her şeyde annesi haklı onun için. Belki de kusluk çok daha iyi olacaktır. Annesi de biraz farkına varsın çocuğunun buyuyup evlendiğinin. Bugün de onlar duysun diye yüksek sesle kavga ettim duysun da çocuğunun yuvasını bozdugunun farkına varsın. Çocuğu huzur bulsun istiyosa elini eteğini çeker.
Merhaba arkadaşlar,
Hamileyim ve hamileliği yariladim. Eşimin ailesi ile genel olarak sıkıntılar var. Her şeye alınıp bana karşı birlik olup tepki gösteriyorlar. Bayramdan önce de eşimin dedesi geldi para vermiş ona. Eşimin kardeşi de paranın 100 eurosunu çekip elinden almış. Eşim de madem aldın sende kalsın demiş. Sonra eve geldi anlattı ben de dedim ki biz o paraları çocuk için biriktiriyoruz neden verdin git geri al. O da geri almaya gitti. Çocuk için biriktiriyoruz geri ver demiş. Ben koltukta uzaniyordum. Kardeşi getirip tepemden aşağı attı. O andan sonra eşime kızdım utanmiyo ne biçim davraniyo kaç yaşında insanım dedim. Eşim ısrarla diyo ki kafana atmadı sehpaya attı. Yani kafama atması için illaki başıma mi denk gelmesi lazim. Ondan sonra eşimin ailesi kardeşleri hepsi bir anda bana kızıp kustuler. Hepsi burnundan soluyor. Hepsi Instagram'da insanlara fazla değer vermeyin şöyle olur böyle olur gibi hikayeler paylaşmaya başladı. Bişey demedim. Eşime de kızgınlıklarini belli edip üstüme kiskirttilar. Bu halimle o da geldi durmadan bana kızdı. Senin yüzünden diye diye bı kaldı. Her gün üzüldüm ağladım. Bayramda ailemin yanına gittik o zaman eşimle aramız iyiydi. Bayram dönüşü eve geldik yukarı babasının doğum gününe çıktık adam iyiydi bişey demedi. Annesi çıktığımızdan beri söylenmeye başladı. Yüzü bı karış sürekli çocuğunu koruyo. Yok kardeşi çok üzülmüş yok aile bütünlüğü bozulmuş ailesi gitmiş. Hep oyle şeyler diyo. Anneler günü için eşim hediye almıştı onu bile denemedi. Normalde onunla konusuyolar ben çıkınca yukarı kadın eteğindeki taşları bir bir döktü. Ben bişey demedim aşağı indik. Eşim başladı yine bana kızmaya. Ben de dedim kendi yaptiklarini çuvala basiyolar benimkileri hemen duvara asiyolar. Onlar da zamanında evlenirken beni çok uzduler gelinlik son provasina geç kalıyorum dedim diye bile bana kustuler kizdilar o gün çok ağlamıştım. Evi biz tadilat yaptiricaz deyip sözlerini tutmadilar kredi çekip eşinle yaptırdık. Ailemle kavga ettiler arkalarından konuştular. Ben evliliğim bozulmasın diye bişey demedim. Kendi yaptıklarının üstünü kapatıp ben küçük bişey deyince bile hemen kızıp kustuler bana. Hemen laf söylediler. Ben bunları dedim eşime. O da diyo ki eskiler acilacaksa senin annen de benim ablamın nisanda astigi isimli balonları aşağı almış resim çekinmek için. Neymiş düğünde takıdan sonra annem ablasını gelin odasına almamış takıları sayarken. Sen damat halinle o telasta bunları görmüş olamazsın dicektim. Çünkü ben o heyecan ve telasta bu küçük ayrıntıları görmedim. Belli ki ablası ve annesi bunları ona söylemiş. En ufak bir şeyi bile söylemişler. Bunları duyunca çok şaşırdım o telaş ve heyecan halinde insanlar hiçbir şeye dikkat etmezken onlar fırsat kollamis resmen. Siz söyleyin bu durumda napmaliyim sürekli üzülmekten bıktım. Eşim hep üstüme geliyor. Bı hamilelik yaşayamadım. Eşim de ailesine çok düşkün beni savunduğu yok.
Bizde odaya kim girer bilmiyorum açıkçası hiç girmedim daha önce gelin odasına. Annemin bilerek öyle yaptığını sanmam. Hem takılar toplanirken odada ablası da vardı madem almadı nasıl girmişÖncelikle hamileliğinizde böyle kötü şeyler yaşamanıza üzüldüm.
Eşiniz kardeşine sende kalsın demiş içinden öyle gelmiş o an. Sizin durumunuzun nasıl olduğunu bilmiyorum eğer ihtiyacınız vardıysa eşinize neden verdin diye sitem etmenizi haklı bulabilirim ama bu "git parayı geri iste" kısmını her türlü çok yanlış buldum. Yani etik değil.
Önce haksız olduğunuzu kabul edin verilen şeyin geri istenmesi kardeş de olsa kabul edilmez. Bende olsam kardeşinin verdiği tepkiyi verebilirdim. Çünkü bunu sizin yönlendirmeniz olduğunu belliki anlamış.
Her kavganızda eski konuları açarsanız ilişkinizi çok fazla yıpratırsınız geçmişte no olduysa olmuş. Eşinizi seviyorsanız bu olayları durup durup gün yüzüne çıkarmayın.
Bizde düğünde ve kınada tüm takılar erkek tarafına aittir Yani erkek derken gelin ve damada kalır ama sayma falan aşamalarında kız tarafının olaya dahil olması pek hoş değil benim annem gelin odasını bırakın takı takılırken bile yanımdaydı ama hiç para ile işi olmadı. Eğer anneniz eşinizin ablasını odaya almadıysa bizim adetlere göre annenizin böyle müdahale etmesi yanlış. Ama sizin adetlerinizi bilemem bu konuda bişey söylemem doğru olmaz. Ama ablasının da kardeşine yetiştirmesi hoş olmamış.
Ve anladığım kadarıyla eşiniz çok cabuk dolduruşa gelen ve yönlendirilmesi kolay biri.
Doğru diyorsunuz evet insanın bazen elinde olmuyor ne diyeyim. Eşim de gergin bı insan ortada bişey olmasa bile hava kötü diye morali bozulup gerilebilen biri. Bana da yardımcı olmuyor bu konuda sağolsun.Merhaba ne anlattığınız konusunda hiç bir fikrim yok. Bir kısmını okuyabildim. Size tek tavsiyem hamilelik döneminizde sizi strese sokacak şeylerden uzak durun. Stresliyken vücudumuz kortizol hormonu salgılar bu da gebelikte çok zararlıdır.
Aşırı kortizol hormonuna maruz kalan bebeklerin psikolojik, fizyolojik ve beyin gelişimleri olumsuz etkilenir. Doğum sonrasında daha çok ağlayabilir, daha stresli olabilirler. Ayrıca psikolojik rahatsızlıklara daha yatkın olabilirler.
Yani o bunu yaptı, şu bunu söyledi kısmını geçin. Bebeğinizi koruyun. Eğer stres seviyenizi yükseltiyor ise eşinizin ailesinden uzak durun. Önceliğiniz eşinizin kardeşinin aldığı euro değil, bebeğinizin sağlığı olmalı
Zaten çözülmez yani ben de farkındayım keşke eşim bişey demese de kus kalsak inanın böyle daha iyi olur. Ben de memnun değilim gidince karşımda laf edip durmadan söylenen birini görmeye. Kendi kızıyla birbirine giriyorlar küfürler havada uçuşuyor kız anasına babasına demedigini bırakmıyor damat o insanlar bu eve bı daha gelmicek diyor kızı kocası istemiyo diye anasına babasına bu eve gelmeyin diyor sonra gidip damattan özür diliyorlar kusura bakma senin istediğin arabayı almadık bizi eve koymadın küfürler havada uçuştu ama biz haksıziz diyorlar böyle bı olaya da şahit oldum yani acayip insanlar damat ağızlarına etse neden ettin demezlerCekmezler maalesef
Sesi duysalar daha mutlu olurlar
Esinde buyuk bir sorun var cozmek de asiri buyuk kus olmak en temizi cidden baska kurtulus yolu yok
Tabiki her şerde bir hayır vardır.Bizde odaya kim girer bilmiyorum açıkçası hiç girmedim daha önce gelin odasına. Annemin bilerek öyle yaptığını sanmam. Hem takılar toplanirken odada ablası da vardı madem almadı nasıl girmişşaka bı yana o anda telaş halinde ne olduğunu bilmiyorum ama annem öyle küçük şeyleri düşünecek biri değildir. Bı kızgınlıkla git al dedim alacağını dusunmemistim. Sonradan da madem verdin bı daha para verme demiştim ama duymamış sanırım anlamadım. Eski konular ister istemez açılıyor çünkü hala kapanmadilar o yüzden. Ben sadece geçmişte yapılan haksızlıkları hazmedemiyorum ve sürekli üste cikmalari eşimin sürekli ailesinin yanında olması bizi arka plana atması zoruma gidiyor. Öyle değil diyor sürekli ama davranışları hiç öyle değil. Bilmiyorum belki de böylesi hayırlı olmuştur diyorum her serde varmış bı hayır
Herseyi cozecek sey ufak bir patlama Birde surekli naz yap madem hamileyim diye agrilarindan dem’ vur stresten dem vur bebegi istiyorsa sana sahip cikmayi bilsinZaten çözülmez yani ben de farkındayım keşke eşim bişey demese de kus kalsak inanın böyle daha iyi olur. Ben de memnun değilim gidince karşımda laf edip durmadan söylenen birini görmeye. Kendi kızıyla birbirine giriyorlar küfürler havada uçuşuyor kız anasına babasına demedigini bırakmıyor damat o insanlar bu eve bı daha gelmicek diyor kızı kocası istemiyo diye anasına babasına bu eve gelmeyin diyor sonra gidip damattan özür diliyorlar kusura bakma senin istediğin arabayı almadık bizi eve koymadın küfürler havada uçuştu ama biz haksıziz diyorlar böyle bı olaya da şahit oldum yani acayip insanlar damat ağızlarına etse neden ettin demezler
Düzgünce de konuşsam anlamıyor patlama da olsa anlamıyor toz kondurmuyor resmen önceleri hep midem bulaniyordu halsiz kaliyordum diyodu ki hadi yukarı çıkalım o halde beni götürmeye calisiyodu hasta hasta ben artık çok yoruldum dayanmak çok zor hale geldi bazen düşünüyorum neden çocuk yaptım diye çocuk yapmadan önce de bı takım kavgalar vardı keşke o zaman cesaret etseydim ve bitirseydim bunları yaşamamış olurdum ailesi de kına yakardı artıkHerseyi cozecek sey ufak bir patlama Birde surekli naz yap madem hamileyim diye agrilarindan dem’ vur stresten dem vur bebegi istiyorsa sana sahip cikmayi bilsin
Hic birsey yapmadan nasil duracaksin Peki ?Düzgünce de konuşsam anlamıyor patlama da olsa anlamıyor toz kondurmuyor resmen önceleri hep midem bulaniyordu halsiz kaliyordum diyodu ki hadi yukarı çıkalım o halde beni götürmeye calisiyodu hasta hasta ben artık çok yoruldum dayanmak çok zor hale geldi bazen düşünüyorum neden çocuk yaptım diye çocuk yapmadan önce de bı takım kavgalar vardı keşke o zaman cesaret etseydim ve bitirseydim bunları yaşamamış olurdum ailesi de kına yakardı artık
Bilmiyorum eşim bugün hiçbir şey olmamış gibi davranıyor aşkım canım devam ediyor kalbimi sürekli kırdığının farkında böyle deyince de benim de kalbim kiriliyo diyor bilmiyorum nasıl devam edecek ailesiyle konuşmak istemiyorum artık görüşmek falan onda kendi halime bıraksa beni her şey iyi olur ama hiç birakmadi her şeyde zorlama var ben de hiç zorlamaya gelemeyen biriyim daha önce de hayatımda negatifligini hissettiğim arkadaşlarım olduğunda ya da akrabalar olduğunda konuşmadım gorusmedim hayatımdan çıkardım rahat ettim hayatında fazla insan olan biri değilim zaten olumsuz durumlarda da o insanları hayatımdan çıkarıyorum. Şimdi de cikaricam ama eşim izin vermiyor. Nasıl olacak bilmiyorum.Hic birsey yapmadan nasil duracaksin Peki ?
Zorlamaya hakki yokki o gitsin gelsin sende gitme bu kadar basit bunu sen dert ediniyorsun esin kendi kendine devam ediyorBilmiyorum eşim bugün hiçbir şey olmamış gibi davranıyor aşkım canım devam ediyor kalbimi sürekli kırdığının farkında böyle deyince de benim de kalbim kiriliyo diyor bilmiyorum nasıl devam edecek ailesiyle konuşmak istemiyorum artık görüşmek falan onda kendi halime bıraksa beni her şey iyi olur ama hiç birakmadi her şeyde zorlama var ben de hiç zorlamaya gelemeyen biriyim daha önce de hayatımda negatifligini hissettiğim arkadaşlarım olduğunda ya da akrabalar olduğunda konuşmadım gorusmedim hayatımdan çıkardım rahat ettim hayatında fazla insan olan biri değilim zaten olumsuz durumlarda da o insanları hayatımdan çıkarıyorum. Şimdi de cikaricam ama eşim izin vermiyor. Nasıl olacak bilmiyorum.
Ben de laflarını vermeye çalıştım ama eşim hep ailesini üste çıkarıyor işte verdirmiyor ki ben de artık ondan destek beklemiyorum zaten olduğu da yok bir kere lafımı vermistim susmadim o da gitmiş çocuğuna söylemiş şöyle böyle diye annem neden bana küs neden bize kus dedi sürekli ben de bana böyle böyle dedi dedim o öyle demez sen ne dedin ki diyo eşim çok aileci nasıl düzelecek bilmiyorum aslında bu olaydan sonra düzelsin istemiyorum onlarla görüşmek de istemiyorum ama ne olacak bir fikrim yokZorlamaya hakki yokki o gitsin gelsin sende gitme bu kadar basit bunu sen dert ediniyorsun esin kendi kendine devam ediyor
Hic birsey olmamis gibi dévam ederken sende hic birsey olmamis gibi yaparsan zaten bu onun isine gelir agirligini her sartta koyman lazim
Aslinda ayni seyleri yasiyoruz seninle ama ben laflarini verdigim icin kafam rahat
Ramazanda olay yasadim simdi oraya gittigim sayi cok cok az
Ama esim bana destek olsun diye beklemiyorum gerci onlar esimin yaninda birer melek cogu seyi duymuyor esim
Esinden cekiniyorsun onu anliyorum ama en azindan kvdene lafini ver
Birde kiyaslayamam benim esim bu kadar anneci degil belki kavga cikar ama en azindan az da olsa kendini savunursun sus sus patlarsin hamilelikte stres cok zor
Aslında sizin dedikleriniz bana bayağı iyi geldi tanımadığın birine anlatmak sanırım daha kolay fikirleriniz için çok teşekkür ederimZorlamaya hakki yokki o gitsin gelsin sende gitme bu kadar basit bunu sen dert ediniyorsun esin kendi kendine devam ediyor
Hic birsey olmamis gibi dévam ederken sende hic birsey olmamis gibi yaparsan zaten bu onun isine gelir agirligini her sartta koyman lazim
Aslinda ayni seyleri yasiyoruz seninle ama ben laflarini verdigim icin kafam rahat
Ramazanda olay yasadim simdi oraya gittigim sayi cok cok az
Ama esim bana destek olsun diye beklemiyorum gerci onlar esimin yaninda birer melek cogu seyi duymuyor esim
Esinden cekiniyorsun onu anliyorum ama en azindan kvdene lafini ver
Birde kiyaslayamam benim esim bu kadar anneci degil belki kavga cikar ama en azindan az da olsa kendini savunursun sus sus patlarsin hamilelikte stres cok zor
Evet sen kendini savun onun savunmasina ihtiyacin yok sonucta o ailesinin yuzunu gorecek ama zaman alacak sanirimBen de laflarını vermeye çalıştım ama eşim hep ailesini üste çıkarıyor işte verdirmiyor ki ben de artık ondan destek beklemiyorum zaten olduğu da yok bir kere lafımı vermistim susmadim o da gitmiş çocuğuna söylemiş şöyle böyle diye annem neden bana küs neden bize kus dedi sürekli ben de bana böyle böyle dedi dedim o öyle demez sen ne dedin ki diyo eşim çok aileci nasıl düzelecek bilmiyorum aslında bu olaydan sonra düzelsin istemiyorum onlarla görüşmek de istemiyorum ama ne olacak bir fikrim yok
Iyi gelmesine sevindim stres yapma bebek icin bu cok onemli bende salak gibi cok stres yaptim sonra hep acillik oluyordum ramazan da simdi daha kendimi sakinlestirmeyi ogrendim bebegi dusunmek daha onemliAslında sizin dedikleriniz bana bayağı iyi geldi tanımadığın birine anlatmak sanırım daha kolay fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Zaman almaz zaten herkes onunla konuşuyor annesi beni görünce laflara başladı yoksa ona bişey demiyo geçende kötü oldum kadın sormadı bile kızın neyi var diye o kadar kinci bı insan her şeye alınan her şeye senden beklemezdim diyen bı insan müsait değilim deyince bile alınan bı insan yani öyle düşünün. Hep alttan alan ben oldum ama artık alttan almicam. Alttan al al nereye kadar. Oğlunun sırtına semer vurmuş bekarken şimdi vuramiyor diye bana kiziyo galiba içten içe. Bana vurmak istiyo vuramayinca da kavga çıkariyo küçük biseyden. Ben anlamadım yani bu insanları. Eşim de onlar burda yokken iyi varlarken sinir küpü oluyo bana karşı. Belli ki dolduruyolar. Ama o da dolmasın koca adam neyin ne olduğunu bilmiyo mu? Ona kalsa ailesi dört dörtlük. Hiç dışardan bakmiyo valla. İnsan biraz da şeffaf olur. Evlilik yapmak ele karışmak kolay değil hep bana hep bana olduğunda kavga çıkıyo işte böyle.Evet sen kendini savun onun savunmasina ihtiyacin yok sonucta o ailesinin yuzunu gorecek ama zaman alacak sanirim
Gitmek istemiyorsan da zorla degil ya gitme isterse kavga etsin kussun seninle boyle boyle anlayacak oda
Iyi gelmesine sevindim stres yapma bebek icin bu cok onemli bende salak gibi cok stres yaptim sonra hep acillik oluyordum ramazan da simdi daha kendimi sakinlestirmeyi ogrendim bebegi dusunmek daha onemli
Zaten sorun hep eslerde onlar zaten hep sacma davraniyorlar da esin savunmasini gectim akil almasin yeterZaman almaz zaten herkes onunla konuşuyor annesi beni görünce laflara başladı yoksa ona bişey demiyo geçende kötü oldum kadın sormadı bile kızın neyi var diye o kadar kinci bı insan her şeye alınan her şeye senden beklemezdim diyen bı insan müsait değilim deyince bile alınan bı insan yani öyle düşünün. Hep alttan alan ben oldum ama artık alttan almicam. Alttan al al nereye kadar. Oğlunun sırtına semer vurmuş bekarken şimdi vuramiyor diye bana kiziyo galiba içten içe. Bana vurmak istiyo vuramayinca da kavga çıkariyo küçük biseyden. Ben anlamadım yani bu insanları. Eşim de onlar burda yokken iyi varlarken sinir küpü oluyo bana karşı. Belli ki dolduruyolar. Ama o da dolmasın koca adam neyin ne olduğunu bilmiyo mu? Ona kalsa ailesi dört dörtlük. Hiç dışardan bakmiyo valla. İnsan biraz da şeffaf olur. Evlilik yapmak ele karışmak kolay değil hep bana hep bana olduğunda kavga çıkıyo işte böyle.
Hakikaten kadınlar hiç öyle değil ama erkekler toz kondurmuyor işte. Kazik yiye yiye öğrenir yakında. Kazıkları hep yiyor aslında ama alışkanlık olmuş ondaZaten sorun hep eslerde onlar zaten hep sacma davraniyorlar da esin savunmasini gectim akil almasin yeter
Ama maalesef o yuzlerini hemen goremiyor ogle kazik yiye yiye saniirm
Bende tam tersiydi esim duysa laf verir ama onun yaninda kizim soyle otur uzan kalk camini ben silerimo yokken iclerinden canavar cikiyordu
Onlar nasil davraniyorsa oyle davran bagirip cagiramiyorsan bile sakayla karisik lafini sok
Yapmak istemediginde hayir demeyi bil
Esine dert yanarlarsa don kvdene soyle
Sizin yuzunuzden stres oluyorum Allah korusun bebege zarar gelirse sizden bilirim
Benimkisi ilk evlendigimizde esyalarini almaya gidip gelince aglamisti Ay nasil sok olmustum dedim bundan bana koca olurmu acebaHakikaten kadınlar hiç öyle değil ama erkekler toz kondurmuyor işte. Kazik yiye yiye öğrenir yakında. Kazıkları hep yiyor aslında ama alışkanlık olmuş ondabenimkisi kazık yemeden duramiyo aslında doğru diyosunuz şakayla karışık lafları sokmak lazım ancak ondan anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?