Hamileyim ve her gün stres oluyorum

Siz de epey zorluk yasamissiniz beni anlamanız fikir vermeniz çok rahatlattı beni çok teşekkür ederim inşallah benimki de düzelir evinle ailesinle ilgilenir çocuk da olacak yoksa nasıl basedilir bu adamla

Siz de epey zorluk yasamissiniz beni anlamanız fikir vermeniz çok rahatlattı beni çok teşekkür ederim inşallah benimki de düzelir evinle ailesinle ilgilenir çocuk da olacak yoksa nasıl basedilir bu adamla
Benim esim degil de kvde ve kpderle yasadiklarimi yazsam bitiremem ayni seninkiler gibi cok cok iyi anliyorum seni
O yuzden
Bende hamilelikte ramazan da zorlandigim kadar zorlanmadim onlar yuzunden ama bir patlamak iyi geldi simdi pamuk gibiyim ozellikle ilk uc ay kendini koru Allah korusun sana birsey olsa sevinirler bile onlara bu firsati verme insallah esinde duzelir sen kendinden emin ol oda anlar elbet pasif kaldikca uste cikiyorlar cunki
Kavga etmesen bile lafini ver yeter

Aynen öyle yapicam teşekkürler

Kızlar eşimle ufak tartisma yaşadım 6 haftalık gebeyim sinirden bianda bağırınca karnım ve afedersiniz vajinam ağrıdı.korkuyorum bişey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…