hamileyim ve kv den iyice soğudum .

Boşver takma kafana. Sık sık görüşme mesafe koy. Benim kv de hamileliğim boyunca bir kap yemek getirmedi. Üstelik çalışıyordum. İlk 14 hafta mide bulantım çoktu. Çok yorgun oluyordum. Eve gelince uyuyup kalıyordum. Hep eşim yardım etti. Bir gün gelip bişey istermisin, çalışıyorsun da bi yemek yapayım demedi. Hatta abarttı dogum yaptim hastaneye gelmedi. Aynı şehirde oturuyorduk. Yürüyerek en fazla yarım saat sürerdi ev hastane arası. Çok kırıldım gerçekten ama artık Bosverdim. Sende boş ver.

Valla iyi dayanıyoruz cnm aynen öyle kıskançlık ta var. Benim 6.yılım evlilikte tüple hamile kaldım bebekler biraz fazle değerli haliyle paylasamiyacaz sanırım:))))

Valla iyi dayanıyoruz cnm aynen öyle kıskançlık ta var. Benim 6.yılım evlilikte tüple hamile kaldım bebekler biraz fazle değerli haliyle paylasamiyacaz sanırım:))))
Sen gene de kendi bildiğinden şaşma canım he hu de gene kendi bildiğini yap Rabbim sağlıkla aldırsın inşallah bebeklerini

Kaynanamin ikinci erkek torununu dogurcam Allah nasip ederse ve hic erkek diye sevinmedi saglikli olsun yeter dedi, oglunun oglu diye aklima gelmemisti ya. Ben şehzade doguracagimin farkinda degilim herhalde. :)
Oğlan dogurdum diye cocugumu sevecekse kaynanam hiç sevmesin daha iyi.

Caniim ya. İnan anlattiklarinin hepsiniini ben yasadim. Ayni kaderdeyiz.
Biz cok iyiydik. Cok sevrdik birbirimizi 11 hftalik gebeyim. Hamileligimi soyledgmde sevinmedi resmen. Ben hic oyle tepki beklemezdim. Cok sasirdim.
Ondan sonrada nefret ettim inan. Simdi hic arayip sormuyorum. Oglusuna diyorms beni nie aramiyor diye.
Valla hamile olan beni o beni arasin dedim.
Cok gicik aldim. Sende hic takilma konusma. Bebisinr odaklan. Allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin

ben bir anne olarak sormasını dilerdim
yapabıleceğimiz birsey var mı
durumunuz nedir
arastırdınız mı vs dıye
evet o da olabılır hıc aklıma gelmemıstı
Bende aynı olayı yaşadım eşim den dolayi bizimde olmuyor sürekli bana soruyorlar di eşimde çekingen diye sorun bende dedim hay demez olaydım bütün aile bana cephe aldılar kV sonra oğlun dan olduğunu öğrendi ama bence konduramiyor saçma saçma meseleler ya bi daha ki hayatımda yetimhanede büyümüş biriyle evlenince bu hayatta geçti artık da

O zaman anlatımınızda bi sıkıntı var.. bu kadar kadın sizi yanlış anlıycak halimiz yok.. kaynanızın iç yüzünü bilen sizsiniz.. biz ise buraya yazdığınız kısmıyla yorumluyoruz sadece.. dışardan bi göz olarak okuyun bakalım bal gibi de pipicilerdenmişsiniz gibi algılanıyorsunuz..

Şu açıklamanızdaki gibi anlatsaydınız yorumlar da bu şekilde gelmezdi

Aynnen öylee yap çünkü yaranamazsınnnn...

Sevgili üniversite mezunu
Burasıbir forum
Cevaplar işinize gelmiyorsa siz konu açmayacaksınız
Açılan her konuya yorum yapabiliyoruz

Açıklama biraz kıvırıyor gşbi olmuş onun dışında yğzde yüz katılıyorum.

Aslında aynı düşüncedeyim ama aklımdan çıkmıyor sürekli düşünüp kendimi dolduruyorum kendime engel olamıyorum nasıl atlatirim acaba. ?

değer verdikçe laflarını davranışlarını sorun edersiniz.

onun size tavrını değiştiremezsiniz sizin ona bakış açınızı değiştirmeniz lazım.

o kadar güvenin ki ailenize kocanıza bebeğinize... bunları şov olarak görün tiyatro. palyaçoymuş gibi bakın o rol yaptığında burnunda kırmızı top düşünün alaya alın kahkaha atın. suratınızda hep bir yarım alaycı gülümsemeniz olsun sizi sinir edeceğine istemeden neşeniz olsun.

Bunu denicem teşekkür ederim

kaynananı sevmek zorunda değilsin onunda seni sevme zorunluluğu yok.Ama sen küçük olarak saygını kaybetmemelisin davranışlarını takıp anlamlar yükleme boşver oğlunu çok sevsin onun yanında ona numaralar yapsın eşin mutlu annesini seviyor sonuç olarak.sen çok görüşme eşine de annesi ile ilgili yorum yapma sen annesi kadar kıymetli olamazsın.ki sende anne olacaksın başına neler gelecek bilemezsin.Kaynanan sana kötü bir harekette bulunmadığı sürece ortalığı karıştıracak şeyler bulmaya çalışma.eşini seviyorsan görmezden gelmeyi yalandan gülmeyide göze almalısın.kimse elin kızını kendi çocukları gibi sevemez.ben şahsen kaynanamın beni sevip sevmemesini hiç umursamıyorum ona saygısızlık yapmıyorum yaşayıp gidiyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…