- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi oglakkadini01
-
senden ötürü olsaydi gas kesilmezdi merak etme. oglunun olmuyor diye susuyorbir tane de benım basımda var boyle bır kv
senı cok ıyı anlıyorum
bizimki de oğluna aşık , o kadar fedakar bır anneymıs ki
eşim benle evlenınce aylarca tavır yaptı eşime de bana da.
bizim cocugumuz doğal yollarla olmuyor
3 sene bıtecek evlılıgımızde, bir kere sormadı bıle
anca görüştüğümüzde cocugu olmayan akrabalarına uuzlup ağlıyor saf saf.
ben de millete aglayınca dayanamadım soyledım , bizim de olmuyor eşimden oturu dedim , olsa bile Allah korusun sağlıklı olmazmıs dedım.
Tek yorum yapmadı ınanabılıyor musun.
Millete ağlayan anne bize taş duvar oldu , ve ben bunu soyleyeli 4 ay oldu
birdaha da asla sormadı , üstelık yasımız 36.
ama eşim anlamıyor, ya da bana bellı etmıyor bılemıyorum.
annem bizi üzmemek için sormuyordur falan dıyor
ama zamanında annesi bizi çok üzdü
eşimi koca adamı bıle cok ağlattı.
eşiniz sizin cabanızla gormez bu durumu
anca gorurse kendı gorur, bunu da size bellı etmez
o yuzden kendınızı uzmeyın
hamıleleıgın tadını cıkarın
hicte yanlis anlaamdik bak 1) ne yazmisin kizim olsada sevinirdim cünki ilk cocugum. yani pes pese kizin olsa sevinemlcektin pipisi olacak illa. saglikli clcuklarimiz olsun kiz erkek muhabette yil 2017 oldu okadar sacma ki!!!!!arkadaşalr o kadar gereksiz yorum yapan varki sadece gülüyorum siz beni çok yanlış anlamışsınız . Bi arkadaş pipicilerdenmisin demiş :) şöyle açıklayayım
1)oğlum olduguna tabı sevındım ama kızım olsada sevınırım çünkü ilk evladım .
2)kv dem delı gıbı erkek cocuk seven soyun erkekten yurudugune ınanan sızın tabırınızle pıpıcılerden bı kadın.Ona erkek dendıgınde aa kız beklıyorum lafı çok garıp geldıgı için yazdım (yazmaz olaydım :)
3) ben kadın erkek eşitliğini her zman savunmus zıhnıyette bı kadınım . erkek egemonyasına her zaman karsıyım.
4) Sehzade ?? hangı devırdeyız osmanlı sultanuımıyım sehzade doğurcam kocamda padişah değil:) Ayrıca koyu bi Atatürkçüyüm Asla asla ornek aldıgım duzen osmanlı olamaz.
5) Benım anlatmak ıstedıgım kv benı sımartsın ılgılensın degıl yapmadıgı halde yapıyormus gıbı gıorunmesı
6)biri çok fena kaynana olacakmısım bende oyle dedi:))) olmamak ıcın elımden gelenı yapacagım inaşşlah kotu kaynanan olsam kotu gelınde olurdum.ben kımseye saygısızlık ve terbıyesızlık asla yapmadım yapmamda
bunu anlayıp yarum yapıp bana akıl veren arkadaşlara teşekkur ederım.Anlamayıp yargılayan arkadaşlarda neden yorum yapma gereksınımı duyduklarına anlamadım.ben burda ellı tane konu okuyorum benım dusuncemde degılse yorum bıle yapmıyorum.
Ya kocanla anlaşabiliyosanız kocanla iyiyseniz boşver ne takıyon kaynananı, kiminin de kaynanası iyi ama kocasıyla başı dertte. İmtihanın kocan olcağına kaynanan olmuş sıkma canınıMerhaba ,
15 haftalık hamileyim kv bunu bile kıskanması artık usandırdı. Oğlundan tükenmek bitmez istekleri rol kesmeleri çok garip. Torununa ne hevesi var ne isteği bide kocama istekli hevesliymiş gibi rol kesiyor. Ben onun ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Benim ailem o kadar heyecanlıki daha şimdiden bebeğe birşeyler almaya başladılar gittiğimde babamda annemde sürekli canın ne çekiyor , şunu ye yarasın modundalar. Kv sormuyor bile canın bir şey istiyor mu nasılsın diye. Ben çalışan bir insanın bütün gün evde yemek yapıp çağırmıyor bile. Bir oğlu bir kızı var .Oğlunu hep başka sevip üzerine düşmektedir.(Resmen oğluna aşık .. ) ,Kızından erkek torunu ve kız torunu var ikisininde hevesını almış bi anane.Fakat benim oğlumun olduğunu öğrenince'' aa ''ben kız bekliyodum diyerek tepki gösterdi. Çok şaşırdım. Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor. Sanırım benimde oğlum olacak bana düşkün olacak bunu kıskandı..
Daha önce bununla ilgili yazılar okumuştum .Oğullarına aşık anneler , oğulları evlendiğinde bir yıkıma uğrarlar ve oğullarının çocukları olduğunda oğlunun ondan iyice kopacağını düşünüp bir kez daha yıkılırlar.Bunun psikolojisi mi var bilmiyorum . Ama anneler babalar çocuklarından bir parça olan torunlarına çıldırmazlar mı?
Bugüne kadar kv hiç ama hiç yüz yapmadım saygımdan ve kendi kişiliğimden ödün vermedim.Her zaman iyi oldum ama hem hamilelik psikolojisi hem bu tarz yaklaşımlar ilk kez ona karşı soğuk durmama itti. Gerekmedikçe görüşmüyorum ,olabildiğince kendimi geri çekiyorum.
Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
konuyu nerden cekmıssın :) oyle bsey olabılırmı allah askına kız erkek farkedermı evlat evlattır kız cocukları daha hayrlıdır bunu hepımız bılmıyoruzmuhicte yanlis anlaamdik bak 1) ne yazmisin kizim olsada sevinirdim cünki ilk cocugum. yani pes pese kizin olsa sevinemlcektin pipisi olacak illa. saglikli clcuklarimiz olsun kiz erkek muhabette yil 2017 oldu okadar sacma ki!!!!!
ben bir anne olarak sormasını dilerdimsenden ötürü olsaydi gas kesilmezdi merak etme. oglunun olmuyor diye susuyor
Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyordan sonrasını okumadım konu sahibinden soğudum.
:)
Aynen. Bir de kaynana hep oğlan delisi ama benden kız beklemesine şaşırdım demiş. Bu kadar oğlan ve dediğine göre pipi delisi olan kaynana oğlan bekliyorum derdi zaten. Ne yapacaktı tepki olarak anlamadım ki tüm mahalleye davul zurnayla duyurmasını herhalde. Hayırlı olsun denir ne denir ki yani. Ama hanımefendi el üstünde tutulmak, yemeğe çağrılmak, daha 15 haftalıkken bebeğe eşyalar alınmasını istiyormuş.
Bence hemen konudan uzaklaş çünkü konu sahibi kendi aleyhine yorum yapıldığı zaman, konumda ne işiniz var, okumayın, yazmayın sizin düşüncenize uymuyorsan diye direkt çıkışıyor ona göre sadece ona hak verenler yazmalı konusuna.
Biz anliyoruz siz yormayin kendinizi sizin cumlelerinizde ne yaziyorsa bu kadar kadin onu anliyor tepkilerden sonra yok kayinvalidem erkek cocukcu aslinda siz bilmiyorsunuz anlamadiniz anlayanlara tesekkurler falan cok komik.arkadaşalr o kadar gereksiz yorum yapan varki sadece gülüyorum siz beni çok yanlış anlamışsınız . Bi arkadaş pipicilerdenmisin demiş :) şöyle açıklayayım
1)oğlum olduguna tabı sevındım ama kızım olsada sevınırım çünkü ilk evladım .
2)kv dem delı gıbı erkek cocuk seven soyun erkekten yurudugune ınanan sızın tabırınızle pıpıcılerden bı kadın.Ona erkek dendıgınde aa kız beklıyorum lafı çok garıp geldıgı için yazdım (yazmaz olaydım :)
3) ben kadın erkek eşitliğini her zman savunmus zıhnıyette bı kadınım . erkek egemonyasına her zaman karsıyım.
4) Sehzade ?? hangı devırdeyız osmanlı sultanuımıyım sehzade doğurcam kocamda padişah değil:) Ayrıca koyu bi Atatürkçüyüm Asla asla ornek aldıgım duzen osmanlı olamaz.
5) Benım anlatmak ıstedıgım kv benı sımartsın ılgılensın degıl yapmadıgı halde yapıyormus gıbı gıorunmesı
6)biri çok fena kaynana olacakmısım bende oyle dedi:))) olmamak ıcın elımden gelenı yapacagım inaşşlah kotu kaynanan olsam kotu gelınde olurdum.ben kımseye saygısızlık ve terbıyesızlık asla yapmadım yapmamda
bunu anlayıp yarum yapıp bana akıl veren arkadaşlara teşekkur ederım.Anlamayıp yargılayan arkadaşlarda neden yorum yapma gereksınımı duyduklarına anlamadım.ben burda ellı tane konu okuyorum benım dusuncemde degılse yorum bıle yapmıyorum.
Merhaba ,
15 haftalık hamileyim kv bunu bile kıskanması artık usandırdı. Oğlundan tükenmek bitmez istekleri rol kesmeleri çok garip. Torununa ne hevesi var ne isteği bide kocama istekli hevesliymiş gibi rol kesiyor. Ben onun ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Benim ailem o kadar heyecanlıki daha şimdiden bebeğe birşeyler almaya başladılar gittiğimde babamda annemde sürekli canın ne çekiyor , şunu ye yarasın modundalar. Kv sormuyor bile canın bir şey istiyor mu nasılsın diye. Ben çalışan bir insanın bütün gün evde yemek yapıp çağırmıyor bile. Bir oğlu bir kızı var .Oğlunu hep başka sevip üzerine düşmektedir.(Resmen oğluna aşık .. ) ,Kızından erkek torunu ve kız torunu var ikisininde hevesını almış bi anane.Fakat benim oğlumun olduğunu öğrenince'' aa ''ben kız bekliyodum diyerek tepki gösterdi. Çok şaşırdım. Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor. Sanırım benimde oğlum olacak bana düşkün olacak bunu kıskandı..
Daha önce bununla ilgili yazılar okumuştum .Oğullarına aşık anneler , oğulları evlendiğinde bir yıkıma uğrarlar ve oğullarının çocukları olduğunda oğlunun ondan iyice kopacağını düşünüp bir kez daha yıkılırlar.Bunun psikolojisi mi var bilmiyorum . Ama anneler babalar çocuklarından bir parça olan torunlarına çıldırmazlar mı?
Bugüne kadar kv hiç ama hiç yüz yapmadım saygımdan ve kendi kişiliğimden ödün vermedim.Her zaman iyi oldum ama hem hamilelik psikolojisi hem bu tarz yaklaşımlar ilk kez ona karşı soğuk durmama itti. Gerekmedikçe görüşmüyorum ,olabildiğince kendimi geri çekiyorum.
Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
Bizi etkilileyen huzursuz eden seyler erkekler icin cogu zaman onemsiz oluyor. O duyguyu anlamiyor hissedemiyor. Ozellikle annesinin dav tuttarsizliklari göremez.Merhaba ,
e kendi ağzınşa demişsin tansiyon hastasıyım bebeğimi bu yüzden kaybettim diye??...benim kaynanamda oğluna aşıkk oğlu da bana aşık
kızım olacak kaynanam oğlan bekliyordu ilk oğlumu kaybettiğim için.
bana sormuyo ne cani çekiyosa yapayim diye oysa onun yemekleri yiyorum ya..puding canim çeksede yapmazlar aman tansiyon çikar o tatlıııı.....
tansiyon hastasiyim bebegimi de o yüzden kaybettim.
artık patlama noktasina geliyorum sürekli karışıyolar bana... yeter beee diycem birden..
onu yeme bunu yeme..
biliyolar zaten yanimdalardi..e kendi ağzınşa demişsin tansiyon hastasıyım bebeğimi bu yüzden kaybettim diye??...
Çok tuhaf ama böyle yapmaları benim kayinpederim de yok alt li ustlu kaynanayla oturuyoruz. Keske kayınpederi olsa da o kdr karisamaz çünkü eşim de hep beni tutuyor simdi kalkıp eşime söylesem annesine kızar bağırır çağırır niye esime karışıyorsun der aralarının da bozulmasini istemiyorum hep susuyorum saygılı olmaya çalışıyorum içime atıyorum ama kendi başıma kalinca hep içim içimi yiyor. Kendi ailemden de uzaktayım yılda 1 kez görüyorum. Tek istediğim bebeklerimin saglikli bitirmeleri bir şekilde dogmalari en azından onlarla avunurum zaman gecer kafama takmam. Allahım senin de bebeklerini sana bağışlasın dua edelim hep Allah büyükCanım boşver bence sallama daha cok sinir olsun benim kayınvalidem de bi garip gecen sene 34 haftalık ölü doğum yaptım aradan biraz zaman gecti kızı sevgilisinden ayrılmış o atlatamadı sen atlattın mı diye soruyo, bu sene tekrar hamileyim kayınbabam kıyamıyo annen yapar diyo onu kıskanıyor eşimin benimle ilgilenmesini çekemiyor bi yere gidiyoruz kayınbabam sen otur cayı doldurma diyo bu gözünü kısarak ben sana sorarım diyo bende şimdi raporluyum babamdan sonra sor diyorum ona kafayı takıp kendime de bebeğimede hayatı niye zindan ediyim :) bulaşığı yıkıyorum beğenmiyo ütü yapıyorum beğenmiyo alda senin marifetine Bakıyım deyince yün gömlek ütülenmiyo iyi pantolon ütülenmiyo diyo :) soğan öyle doğranmaz böyle doğranır diyo eşim benim yemeklerimi beğendikçe çıldırıyo misafirliğe gidiyoruz ordaki kadın diyo benim gelinde hamile ben bişey yaptırmıyorum diyo benim kaynanam yapsın diyo bişey olmaz diyo bi de ben gittiğim yerde oturamam hiç. Gecen gün kalktım hamileyim belim ağrıyo dedim cok yatmaktandır o dedi bişey diyemedim ama akşama kadar yatan da o :) eşlere göre anneler melek eşimin yanında Kayınbabamın yanında melek mutfağa giriyo sanki bütün işleri o yaptı ahlaya ohlaya cıkıyo mutfaktan bi görsen neler neler cok bişeyler bekleme bence
Zamanında kendilerine öyle davranılmamış onlarda kıskanıyorlar öyle canım fazla bişey beklememek lazım diyorum kendi kendime o kadar acıyı yaşadıktan sonra bu kadını mı takıyım bazen komik bile oluyor cok kafaya takmamak cokta hayatında bi anlam katmamak lazım hasta o da öyle gözüyle bakmak lazımÇok tuhaf ama böyle yapmaları benim kayinpederim de yok alt li ustlu kaynanayla oturuyoruz. Keske kayınpederi olsa da o kdr karisamaz çünkü eşim de hep beni tutuyor simdi kalkıp eşime söylesem annesine kızar bağırır çağırır niye esime karışıyorsun der aralarının da bozulmasini istemiyorum hep susuyorum saygılı olmaya çalışıyorum içime atıyorum ama kendi başıma kalinca hep içim içimi yiyor. Kendi ailemden de uzaktayım yılda 1 kez görüyorum. Tek istediğim bebeklerimin saglikli bitirmeleri bir şekilde dogmalari en azından onlarla avunurum zaman gecer kafama takmam. Allahım senin de bebeklerini sana bağışlasın dua edelim hep Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?