- 11 Mart 2015
- 64
- 25
- 18
- Konu Sahibi oglakkadini01
-
Merhaba ,
15 haftalık hamileyim kv bunu bile kıskanması artık usandırdı. Oğlundan tükenmek bitmez istekleri rol kesmeleri çok garip. Torununa ne hevesi var ne isteği bide kocama istekli hevesliymiş gibi rol kesiyor. Ben onun ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Benim ailem o kadar heyecanlıki daha şimdiden bebeğe birşeyler almaya başladılar gittiğimde babamda annemde sürekli canın ne çekiyor , şunu ye yarasın modundalar. Kv sormuyor bile canın bir şey istiyor mu nasılsın diye. Ben çalışan bir insanın bütün gün evde yemek yapıp çağırmıyor bile. Bir oğlu bir kızı var .Oğlunu hep başka sevip üzerine düşmektedir.(Resmen oğluna aşık .. ) ,Kızından erkek torunu ve kız torunu var ikisininde hevesını almış bi anane.Fakat benim oğlumun olduğunu öğrenince'' aa ''ben kız bekliyodum diyerek tepki gösterdi. Çok şaşırdım. Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor. Sanırım benimde oğlum olacak bana düşkün olacak bunu kıskandı..
Daha önce bununla ilgili yazılar okumuştum .Oğullarına aşık anneler , oğulları evlendiğinde bir yıkıma uğrarlar ve oğullarının çocukları olduğunda oğlunun ondan iyice kopacağını düşünüp bir kez daha yıkılırlar.Bunun psikolojisi mi var bilmiyorum . Ama anneler babalar çocuklarından bir parça olan torunlarına çıldırmazlar mı?
Bugüne kadar kv hiç ama hiç yüz yapmadım saygımdan ve kendi kişiliğimden ödün vermedim.Her zaman iyi oldum ama hem hamilelik psikolojisi hem bu tarz yaklaşımlar ilk kez ona karşı soğuk durmama itti. Gerekmedikçe görüşmüyorum ,olabildiğince kendimi geri çekiyorum.
Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
bir tane de benım basımda var boyle bır kvMerhaba ,
15 haftalık hamileyim kv bunu bile kıskanması artık usandırdı. Oğlundan tükenmek bitmez istekleri rol kesmeleri çok garip. Torununa ne hevesi var ne isteği bide kocama istekli hevesliymiş gibi rol kesiyor. Ben onun ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Benim ailem o kadar heyecanlıki daha şimdiden bebeğe birşeyler almaya başladılar gittiğimde babamda annemde sürekli canın ne çekiyor , şunu ye yarasın modundalar. Kv sormuyor bile canın bir şey istiyor mu nasılsın diye. Ben çalışan bir insanın bütün gün evde yemek yapıp çağırmıyor bile. Bir oğlu bir kızı var .Oğlunu hep başka sevip üzerine düşmektedir.(Resmen oğluna aşık .. ) ,Kızından erkek torunu ve kız torunu var ikisininde hevesını almış bi anane.Fakat benim oğlumun olduğunu öğrenince'' aa ''ben kız bekliyodum diyerek tepki gösterdi. Çok şaşırdım. Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor. Sanırım benimde oğlum olacak bana düşkün olacak bunu kıskandı..
Daha önce bununla ilgili yazılar okumuştum .Oğullarına aşık anneler , oğulları evlendiğinde bir yıkıma uğrarlar ve oğullarının çocukları olduğunda oğlunun ondan iyice kopacağını düşünüp bir kez daha yıkılırlar.Bunun psikolojisi mi var bilmiyorum . Ama anneler babalar çocuklarından bir parça olan torunlarına çıldırmazlar mı?
Bugüne kadar kv hiç ama hiç yüz yapmadım saygımdan ve kendi kişiliğimden ödün vermedim.Her zaman iyi oldum ama hem hamilelik psikolojisi hem bu tarz yaklaşımlar ilk kez ona karşı soğuk durmama itti. Gerekmedikçe görüşmüyorum ,olabildiğince kendimi geri çekiyorum.
Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
Bence çok ayrıntılara takılıyorsunuz. Kayınvalidenizle tamamen anlaşmayı zaten beklemeyin ama size saygısızlığı, eşinizle aranızı bozması olmadığı sürece tolare edilebilir. Kız bekliyordum dediyse ne var öyle içinden geçirmiş olabilir. Annemde gelin hamile ve ben kız istiyorum ne güzel giydiririm diyor mesela. Ayrıca daha 15 haftalıkmışsınız neden şimdiden birşeyler alsın ki. Daha erken bunlar için. Annem daha şimdiden yaptı, o yapmadı yok canın bir şey istiyor mu diye sormuyor. Neden sorsun illa sorması gerekmez ki. Bir riskin yoksa yemeğini de yapabilirsin istediğini de alırsın bunlardan da eşin sorumlu zaten. Bunları yapmıyor diye kötü kaynana olmaz ki bir insan.
Bence çok ayrıntılara takılıyorsunuz. Kayınvalidenizle tamamen anlaşmayı zaten beklemeyin ama size saygısızlığı, eşinizle aranızı bozması olmadığı sürece tolare edilebilir. Kız bekliyordum dediyse ne var öyle içinden geçirmiş olabilir. Annemde gelin hamile ve ben kız istiyorum ne güzel giydiririm diyor mesela. Ayrıca daha 15 haftalıkmışsınız neden şimdiden birşeyler alsın ki. Daha erken bunlar için. Annem daha şimdiden yaptı, o yapmadı yok canın bir şey istiyor mu diye sormuyor. Neden sorsun illa sorması gerekmez ki. Bir riskin yoksa yemeğini de yapabilirsin istediğini de alırsın bunlardan da eşin sorumlu zaten. Bunları yapmıyor diye kötü kaynana olmaz ki bir insan.
bir tane de benım basımda var boyle bır kv
senı cok ıyı anlıyorum
bizimki de oğluna aşık , o kadar fedakar bır anneymıs ki
eşim benle evlenınce aylarca tavır yaptı eşime de bana da.
bizim cocugumuz doğal yollarla olmuyor
3 sene bıtecek evlılıgımızde, bir kere sormadı bıle
anca görüştüğümüzde cocugu olmayan akrabalarına uuzlup ağlıyor saf saf.
ben de millete aglayınca dayanamadım soyledım , bizim de olmuyor eşimden oturu dedim , olsa bile Allah korusun sağlıklı olmazmıs dedım.
Tek yorum yapmadı ınanabılıyor musun.
Millete ağlayan anne bize taş duvar oldu , ve ben bunu soyleyeli 4 ay oldu
birdaha da asla sormadı , üstelık yasımız 36.
ama eşim anlamıyor, ya da bana bellı etmıyor bılemıyorum.
annem bizi üzmemek için sormuyordur falan dıyor
ama zamanında annesi bizi çok üzdü
eşimi koca adamı bıle cok ağlattı.
eşiniz sizin cabanızla gormez bu durumu
anca gorurse kendı gorur, bunu da size bellı etmez
o yuzden kendınızı uzmeyın
hamıleleıgın tadını cıkarın
biz uzaktayız zaten başka sehırdeyızteşekkür ederim beni anlamışsıınız.Kv lerin sorunu oğullarını paylaşamamak.paylaşmak zorunda kalıncada ister istemez bunu gelinlerden çıkarmak. Yaşadığınız çok zor bir durum evet ama sizde eşinizle birbirinizi sevdiğiniz sürece herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Evliliklerde illa çocuk olmalı diye birşey yok kendinizide üzmeyın. malesefki eşler annelerini görmüyorlar ben sadece evet haklısın demesini bekliyorum bu kadar .Laf kondurmadıkları için aramız açılıyor.
1- Oğlunun oğlu olması nedir anlamadım. Neyi değiştirir ve niye değişik bir tepki verilmesi gerekir.Merhaba ,
Sakın böyle bir çaba içine girme. Kaybeden sen olursun. Gözüyle görse bile mutlaka aklamak için kılıf uyduracaktır. Sen mesafeli dur. Hem torununa hevesli olmaması inan daha iyi. Tam tersi olupta kendisini torunun annesi zanneden modelleri var birde bunların. Onlar daha sinir bozucu.Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?