- 11 Mart 2015
- 64
- 25
- 18
- Konu Sahibi oglakkadini01
-
Sen şehzade anası oluyorum modundan çık bi bence
Kv nin oğluna oğlan doğruyorsun diye seni yerlere göklere sığdıramasın istiyorsun,garip triplere ve beklentilere girmişsin
Sadece çocuk doğuruyorsun ce hamilesin
Yüzyıllardır yapılan normal birşey
Çocuğun oğlan olması da seni ultra özel fln yapmıyor
Bebeklerin yüzde ellisi erkek yüzde ellisi kuz olur zaten
Sen şehzade anası oluyorum modundan çık bi bence
Kv nin oğluna oğlan doğruyorsun diye seni yerlere göklere sığdıramasın istiyorsun,garip triplere ve beklentilere girmişsin
Sadece çocuk doğuruyorsun ce hamilesin
Yüzyıllardır yapılan normal birşey
Çocuğun oğlan olması da seni ultra özel fln yapmıyor
Bebeklerin yüzde ellisi erkek yüzde ellisi kuz olur zaten
Ben de bundan adım gibi eminim. Aksine ona bişeyleri göstereyim derken daha da ailesinin yanına itiyoruz bence adamları. Biz bebeğin cinsiyetini ilk öğrendiğimizde eşimin ilk yorumu "inşallah kv sini sever olduSakın böyle bir çaba içine girme. Kaybeden sen olursun. Gözüyle görse bile mutlaka aklamak için kılıf uyduracaktır. Sen mesafeli dur. Hem torununa hevesli olmaması inan daha iyi. Tam tersi olupta kendisini torunun annesi zanneden modelleri var birde bunların. Onlar daha sinir bozucu.
Anneleri melek zaten onların. Sıkıntı bizdeBen de bundan adım gibi eminim. Aksine ona bişeyleri göstereyim derken daha da ailesinin yanına itiyoruz bence adamları. Biz bebeğin cinsiyetini ilk öğrendiğimizde eşimin ilk yorumu "inşallah kv sini sever olduben kv yi sevmediğim için problemler çıkıyormuş göyaaaa da
Ama sen tercih yapmaya zorluyosun bi nevi,haklı haksız kararını vermesi için adama. Belki seni rahatlatacak bunu duymak ama erkeklerde öyle olmuyor değerlendirme işi. Vazgeç bu sevdadan(eşine bişeyleri gösterme). Bak benim eşimin annesiyle öyle duygusal bi bağı yok,kadında da anne sevgisi,şefkatinden eser yok. Senede bir gittiğimizde görür sorun yaşarız kv nin huysuzluğundan. Ama eşim hala toz kondurmaz. Kadın bariz problem bi de düşün yani kendi kv si görümcesi,eltisi kimse birarada olmak istemiyor. Onlar bile bıkmışlar.teşekkür ederim beni anlamışsıınız.Kv lerin sorunu oğullarını paylaşamamak.paylaşmak zorunda kalıncada ister istemez bunu gelinlerden çıkarmak. Yaşadığınız çok zor bir durum evet ama sizde eşinizle birbirinizi sevdiğiniz sürece herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Evliliklerde illa çocuk olmalı diye birşey yok kendinizide üzmeyın. malesefki eşler annelerini görmüyorlar ben sadece evet haklısın demesini bekliyorum bu kadar .Laf kondurmadıkları için aramız açılıyor.
Bu bir ustunluk degil baska bir tepki vermek icin.Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor.
Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor
bence 40 gun 40 gece olmalı 3 az değilmi :)üç gün üç gece kutlama yapmalıydı.
siz daha komiksiniz.bence 40 gun 40 gece olmalı 3 az değilmi :)
çok komiksiniz
Sanki siz de ondan cok farklı olmayacaksınız.Merhaba ,
15 haftalık hamileyim kv bunu bile kıskanması artık usandırdı. Oğlundan tükenmek bitmez istekleri rol kesmeleri çok garip. Torununa ne hevesi var ne isteği bide kocama istekli hevesliymiş gibi rol kesiyor. Ben onun ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Benim ailem o kadar heyecanlıki daha şimdiden bebeğe birşeyler almaya başladılar gittiğimde babamda annemde sürekli canın ne çekiyor , şunu ye yarasın modundalar. Kv sormuyor bile canın bir şey istiyor mu nasılsın diye. Ben çalışan bir insanın bütün gün evde yemek yapıp çağırmıyor bile. Bir oğlu bir kızı var .Oğlunu hep başka sevip üzerine düşmektedir.(Resmen oğluna aşık .. ) ,Kızından erkek torunu ve kız torunu var ikisininde hevesını almış bi anane.Fakat benim oğlumun olduğunu öğrenince'' aa ''ben kız bekliyodum diyerek tepki gösterdi. Çok şaşırdım. Oğlunun oğlu oluyor ınsan başka bi tepki bekliyor. Sanırım benimde oğlum olacak bana düşkün olacak bunu kıskandı..
Daha önce bununla ilgili yazılar okumuştum .Oğullarına aşık anneler , oğulları evlendiğinde bir yıkıma uğrarlar ve oğullarının çocukları olduğunda oğlunun ondan iyice kopacağını düşünüp bir kez daha yıkılırlar.Bunun psikolojisi mi var bilmiyorum . Ama anneler babalar çocuklarından bir parça olan torunlarına çıldırmazlar mı?
Bugüne kadar kv hiç ama hiç yüz yapmadım saygımdan ve kendi kişiliğimden ödün vermedim.Her zaman iyi oldum ama hem hamilelik psikolojisi hem bu tarz yaklaşımlar ilk kez ona karşı soğuk durmama itti. Gerekmedikçe görüşmüyorum ,olabildiğince kendimi geri çekiyorum.
Kocamın bunu görmemesi en acı olan ,Görmesi için ne yapabilirim .Gördüklerimi söylesemde gene annesi kondurmuyor ama ben oyunlarından rollerin den o kadar bıktım.
siz daha komiksiniz.
Sirf bu mesaji begenmek icin giris yaptim:))) Havayi fisege cok guldum:))))Oğlunun oğlu oluyor,sonuçta insan başka bir tepki bekliyor derken neyi kastettiniz? Torun erkek olunca tepki ne oluyor ki? Havayi fişek mi patlatacaktı.Başka sorunlarınız yoksa ben kızın olur diye tahmin etmiştim lafı çok garip değil.Tabi sizin için erkek çocuk daha kıymetli ise o başka.
İsterse evde tüm gün boş boş yatsın size yemek yapmak zorunda değil.15 haftalık hamilelik için alış veriş yapmaması da bence tuhaf değil.Daha çok erken dünyanın binbir türlü hali var.
Kendinizi böyle doldurmayın,boş verin hamileliğinizin tadını çıkarın.
İnsan bi yemeğe çağırmadığı kişiye, yardım edip hayatına dahil olmadığı, bir çöp almadığı kişiye kız bekliyodum deme hakkına sahip değil. Bunlar olmasa da olur evet ama insan sevildiğini üstüne titrendiğini bilmek ister, insanız öyle langır lungur yaşayamıyoruz.
siz sanırım kayınvaldesınız . Üzerinize alınmış gibi cevapladınız.Kötü demedim kv için sinirlenmeden okursanız daha iyi anlarsuınız. Kv çok kötü bir insan bana zulmediyo kötü davranıyor demedım .Kıskandıgından benımile ilgilenmediğinden ama oğluna ilginleyormuş gibi davranmasından bahsettım .Eğer rahatsız olduysanız yazdıkalrımdan cevap vermeden geçersiniz bu kadar basit .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?