hamileyim ve kv den iyice soğudum .

Eşinizin bunu görceğini pek sanmıyorum bunun için de cabalama kendini yıpranmış bir şekilde bulursun. Kendimden bildiğim için 3 sene olucak evleneli hala onların yaptıklarını eşime gösterme cabasindayim ama nafile biz şeytan onlar melek bazı eşlerin gözünde böyle ama bazı eşlerde var ki her daim eşinin yanında onlara da helal olsun

Benim Kayın validede bunu yapmaya kalkıştı. Ama ben eşimden yana çok şanlıyım sanırım eşim annesine gitti sordu senin karımla derdin ne, ne diye benim karımı kıskanıyorsun dedi araya mesafe koydu. Bence durumu eşinize açıklayın derim. Birde biraz mesafe her zaman iyidir benden demesi.

kurban ol sen osmanlıya içimde tutamayacağım ,konunla Osmanlı ne alaka ayrıca sen yazarsan isteyende yorum yapacak elbette kime soruyorsan ona özel mesaj at cevaplasın bu ne ya ,demekki milleti bu şekilde azmettiriyorsun,ve son olark rabbim tamamına erdirsin,yaşın küçük fala konuşmayacağım

Aynen kvde bır kez evine yemeğe davet etti bizi o da ilk evlendigimiz de

Gel de beklentiye girme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…