Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne kadar acimasizca elestiriyorsunuz ayiptir ,evlat hasretiyle yanan birsuru kadin var tamam da bununla ne alakasi var?sanki bir cocuk havuzu var onunde kuyruga girmisiz de biri aldi digeri alamadi olacakBöyle insanlarda hamile kalıyor ya sanırsın 20 lik genç kız hala neyin havasında etrafimizda evlat hasretiyle yanıpta böyle duygusuzlari görünce gerçekten çok üzülüyorum ya gerçekten aldır sen bu çocuğu ya cidden ama 4 sene sonra gelip burda ağlama çocuğum olmuyor diye He gerçi böyle duygusuz insanlar anne olmasın daha iyi görüyoruz haberlerde ya evde çocuğu tek başına bırakıp gidiyor ya sokağa terk ediyor içinde biraz olsun insan sevgisi olan aldirmayi aklının köşesinden bile geçiremez gerçekten beni çok sinirlendirdin keşke annen kendini hazır hissetmeyip senide dogurmasaydi o zman dime nasıl olurdu senin o evladın yaşamını elinden almaya ne hakkın var .
Acımasızca diyorsunuzda arkadaşım hadi herseyi geçtim hamile kalmak isteyipte kalamayan insanları falan bu dünyada özgürlük hak hukuk yok mu ee bu kendini hazır hissetmeyipte çocuğunu aldiranlar daha çocuğu doğmadan haklarını ellerinden almış olmuyorlar mi ? Peki bu acımasızlik değil mi hak hukuk nereye gitti ona hakkı soruldu mu yaşamak istiyor musun denildi mi yok Hayır sözde anne baba olacak kişiler karar verdimi yeterli ne güzel dimiYa ne kadar acimasizca elestiriyorsunuz ayiptir ,evlat hasretiyle yanan birsuru kadin var tamam da bununla ne alakasi var?sanki bir cocuk havuzu var onunde kuyruga girmisiz de biri aldi digeri alamadi olacak
Tamam da olaya iki anne adayi arasindan bakmiyorsunuz ki,sizin cocuk sahibi olmanizla bir baska kadinin cocuk sahibi olamamasi arasinda bir baglanti yok ki,benim cocugum oldu diye mi sizinki olmayacak sanki?Acımasızca diyorsunuzda arkadaşım hadi herseyi geçtim hamile kalmak isteyipte kalamayan insanları falan bu dünyada özgürlük hak hukuk yok mu ee bu kendini hazır hissetmeyipte çocuğunu aldiranlar daha çocuğu doğmadan haklarını ellerinden almış olmuyorlar mi ? Peki bu acımasızlik değil mi hak hukuk nereye gitti ona hakkı soruldu mu yaşamak istiyor musun denildi mi yok Hayır sözde anne baba olacak kişiler karar verdimi yeterli ne güzel dimi
Canm suan şaşkın olman çok normal bunu atlatacaksin ama eşine söylersen inan sana da iyi gelecek onun heyecanı etkileyecek seni. Seni anlayabiliyorum ama atlat bi an once çünkü stres iyi gelmez bebeğe bence alış biran önce keyfini çıkar inan ben geçen hafta ilk kalp atisini duyduğumda aşık oldum bebegime ve sukrediyorum ki olmuş o kadar isteyipte olmayan varki umarım bian önce atlatirsinDoğuracağım tabii ki. Eşime yarın söyledikten sonra onun sevincini görüp ben de ortak olmayı ve hazır olmayı umuyorum.. Çünkü artık olan oldu, mutlu bir anne olmak istiyorum.
Ben Ilk hamileligimde kondom ile hamile kaldim. Kaderde varsa oluyor demekki :)Kondom.
Böyle insanlarda hamile kalıyor ya sanırsın 20 lik genç kız hala neyin havasında etrafimizda evlat hasretiyle yanıpta böyle duygusuzlari görünce gerçekten çok üzülüyorum ya gerçekten aldır sen bu çocuğu ya cidden ama 4 sene sonra gelip burda ağlama çocuğum olmuyor diye He gerçi böyle duygusuz insanlar anne olmasın daha iyi görüyoruz haberlerde ya evde çocuğu tek başına bırakıp gidiyor ya sokağa terk ediyor içinde biraz olsun insan sevgisi olan aldirmayi aklının köşesinden bile geçiremez gerçekten beni çok sinirlendirdin keşke annen kendini hazır hissetmeyip senide dogurmasaydi o zman dime nasıl olurdu senin o evladın yaşamını elinden almaya ne hakkın var .
Hanfendi haddinizi, sınırınızı bilin.Böyle insanlarda hamile kalıyor ya sanırsın 20 lik genç kız hala neyin havasında etrafimizda evlat hasretiyle yanıpta böyle duygusuzlari görünce gerçekten çok üzülüyorum ya gerçekten aldır sen bu çocuğu ya cidden ama 4 sene sonra gelip burda ağlama çocuğum olmuyor diye He gerçi böyle duygusuz insanlar anne olmasın daha iyi görüyoruz haberlerde ya evde çocuğu tek başına bırakıp gidiyor ya sokağa terk ediyor içinde biraz olsun insan sevgisi olan aldirmayi aklının köşesinden bile geçiremez gerçekten beni çok sinirlendirdin keşke annen kendini hazır hissetmeyip senide dogurmasaydi o zman dime nasıl olurdu senin o evladın yaşamını elinden almaya ne hakkın var .
Canım ben onu demek istemedim. Evli kadınlarda 'hazır olmam Lazım' gibi bir düşünce var ya ona atıfta bulundum. Yoksa bekleyip kavuşamayanlara değil sözümBen 2 yıldır hazırım da o gelmiyor![]()
Aminn anladım canm benm doğru hazır olmayı beklemek kişiye göre değişiyor tabi bizde maddi anlamda hazır olmak gerek diye düşündük hep ama öyle bir zaman hiç olmadı hep yeni borçlar sorunlar sıkıntılar..Canım ben onu demek istemedim. Evli kadınlarda 'hazır olmam Lazım' gibi bir düşünce var ya ona atıfta bulundum. Yoksa bekleyip kavuşamayanlara değil sözümAllah tez zamanda kucağını doldurur inşallah. Ben de bir yıl bekledim hamile kalabilmek için. Allah da seni ve senin gibi bekleyenlerin dermanını çabucak verir inşallah.
Sen haddini bil önce kim oluyorsun yoksa konu sahibi gitti yerine avukatları mi geldi evet ben kürtaja katillik olarak bakıyorum buda kesin ve net kim ne derse desin He yasalar cinayete izin veriyor diye hayat ne güzel dimi 10 haftalik olunca insan olmuyor mu baskı demişsin ben konu sahibini zorla hamile bırakmadım gelmiş kaç yaşına adam gibi korunmayı bilsin o zmanHanfendi haddinizi, sınırınızı bilin.
Size kim kendinizle aynı düşünmeyene saldırıp çemkirme hakkı veriyor? Yasalar bile 10 haftaya kadar kürtaja izin verirken siz kim oluyorsunuz? Sizin gibi aileler, akrabalar yüzünden milet zorla çocuk doğuruyor. Sonra rezil olmuş kadınlar ve çocuklarını görüyoruz. Toplum baskısı denilen şeyin ta kendisisiniz. Sizin olmayan çocuğunuzun sebebi buradakiler değil. Çocuğunuz olmuyor diye her çocuk istemeyene saldırma hakkını kimse vermiyor size.