- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi muzeyyenmf
-
Hiç sorma daha sonrada çok korktum bebeğime zararım oldumu diye ama dediğim gibi nasıl patladım böyleb en de anlamadımİyi yapmışsınız. Ayrı eve çıkmak için zorlayın kendinizi. Yoksa bebeğiniz agresif bişey olur çıkar daha doğmadan annesinin bu tip hareketlerine maruz kalmış yazık.
Oluyor normal sakin bir hayatta dahi oluyor. Ama sebepleri yok etmek gerek. Sizin ayrı eve çıkmanız gerek.Hiç sorma daha sonrada çok korktum bebeğime zararım oldumu diye ama dediğim gibi nasıl patladım böyleb en de anlamadım
Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorumKendi eviniz yok mu mecburiyetten mi berabersiniz imkan varsa bir an önce evinizi ayırın.Hamilelikten ve hormonlardan herhal bayağı tepki vermişssiniz böyle yapmayın ilk önceliğiniz evladınız olsun.
Kv ve görümce ( görmiyim seni ömrümce) kavramları tüylerimi diken diken ediyor ! Halinize gerçekten çok üzüldüm bende aynı binada oturuyorum tahammül edemiyorum aynı evde oturmak çok zor olsa gerek . Ama sanırım sıkıntınız kv den yana değil görümceden yana olmuş. Okulların açılmasına az kaldı dişinizi biraz daha sıkın en azından o zamana kadaralın karşınıza uyarın durumunuzu anlatın hamileyim sıkıntılarım var sizden biraz daha anlayış bekliyorum diye eğer siz söylediğiniz halde size anlayış göstermiyorlarsa eşinizle paylaşın ayrı ve uzak bir eve çıkmaya çalışın
Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmazKv ve görümce ( görmiyim seni ömrümce) kavramları tüylerimi diken diken ediyor ! Halinize gerçekten çok üzüldüm bende aynı binada oturuyorum tahammül edemiyorum aynı evde oturmak çok zor olsa gerek . Ama sanırım sıkıntınız kv den yana değil görümceden yana olmuş. Okulların açılmasına az kaldı dişinizi biraz daha sıkın en azından o zamana kadaralın karşınıza uyarın durumunuzu anlatın hamileyim sıkıntılarım var sizden biraz daha anlayış bekliyorum diye eğer siz söylediğiniz halde size anlayış göstermiyorlarsa eşinizle paylaşın ayrı ve uzak bir eve çıkmaya çalışın
Çocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.Çok iyi yapmışsın bence gorumcen çok terbiyesiz bi kadın haketmisler kovsaydin hatta evden
Kendi evin mi kayinvalidenlerin evi mi ?Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum
Yanii en güzeli canım kendi evin gibi olmasıı bizlerde geçtik o yaşlardann bende haylazdım dedeme annaneme gidince kudururdum resmenBirikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum
Valla anlayışlı olacak bu kadına da yazık değil mi empati kurunca insan daha iyi anliyo evi dururken bütün yazı orda geçirmiş baba evi dersin katlanirsin ama sabahın köründe de bagiris çağırısla bu kadını rahatsız etmek doğru bi davranış değil doğurduğu çocuklarına sahip çıkacak sus demesini bilecek migrenin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum bide hamile zaten hormonal olarak hassas bi dönemden geçiyo karşı tarafın biraz fedakarlık yapması gerek inşallah ayrı eve çıkarlar ayrıca muhattabim konu sahibi kimseyle münakaşa etmek istemiyorumÇocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.
Terbiyesiz yaftası nedir yahu!
Annemle,erkek kardeşim- eşi ve kızı bu yıl ,annemle oturmak zorunda kaldılar,gidiyorum en fazla 10 gün ,inan rahat edemiyorum,baba ocağı ne de olsa insan özlem duyuyor ama 3 ay nedir yahu!yazık size ben gelinimizin suratına söylüyorum dişini sık yakında gideriz ,çok yoruldun gibi;o yorulsa da bu tavrımızdan ötürü,hiç yansıtmaz bize!ne anlayışsız insanlar var!Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?