hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

muzeyyenmf

Küçük mucizem küçük bir prensmiş :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
662
266
23
32
Kızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın

On aylık evliyim ve maddi sıkıntı yaşadık. Eşim şuan oturduğumuz evi yeni yaptı ve sonra düğün falan sıkıntı oldu. Bizde birikim yapıyoruz. O yüzden beraberiz. Görümcem illaki gelicek evi biliyorum ama uç ay kalması ve böyle sorumsuz olması normalmi. Kocası kendi evinde. Bilemiyorum. Dediğim gibi bende nolduğunu anlamadan böyle bir kriz geçirdim

Kendi eviniz yok mu mecburiyetten mi berabersiniz imkan varsa bir an önce evinizi ayırın.Hamilelikten ve hormonlardan herhal bayağı tepki vermişssiniz böyle yapmayın ilk önceliğiniz evladınız olsun.

İyi yapmışsınız. Ayrı eve çıkmak için zorlayın kendinizi. Yoksa bebeğiniz agresif bişey olur çıkar daha doğmadan annesinin bu tip hareketlerine maruz kalmış yazık.
Hiç sorma daha sonrada çok korktum bebeğime zararım oldumu diye ama dediğim gibi nasıl patladım böyleb en de anlamadım

Kendi eviniz yok mu mecburiyetten mi berabersiniz imkan varsa bir an önce evinizi ayırın.Hamilelikten ve hormonlardan herhal bayağı tepki vermişssiniz böyle yapmayın ilk önceliğiniz evladınız olsun.
Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum

Kv ve görümce ( görmiyim seni ömrümce) kavramları tüylerimi diken diken ediyor ! Halinize gerçekten çok üzüldüm bende aynı binada oturuyorum tahammül edemiyorum aynı evde oturmak çok zor olsa gerek . Ama sanırım sıkıntınız kv den yana değil görümceden yana olmuş. Okulların açılmasına az kaldı dişinizi biraz daha sıkın en azından o zamana kadar alın karşınıza uyarın durumunuzu anlatın hamileyim sıkıntılarım var sizden biraz daha anlayış bekliyorum diye eğer siz söylediğiniz halde size anlayış göstermiyorlarsa eşinizle paylaşın ayrı ve uzak bir eve çıkmaya çalışın

Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmaz

Çok iyi yapmışsın bence gorumcen çok terbiyesiz bi kadın haketmisler kovsaydin hatta evden
Çocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.
Terbiyesiz yaftası nedir yahu!

Konu sahibi yanlış anlaşılmasın savunmuyorum kimseyi, sizin yerinizde bende olsam bende okadar sinir krizi geçirebilirdim. Ama evden atamazsınız bu bi gerçek. Tek yol ya eşiniz konuşucak ya bi şekilde ayrılcaksınız evden. Siz yüz göz olmayın

Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum
Kendi evin mi kayinvalidenlerin evi mi ?
Ev kendi evinse haklısın
Ama siz kayinvalidenizin yanına tasindiysaniz haksizsin. Annesinin evi isterse 6 ay yaşar .
Ayrı ev tutamiyorsaniz evlenmeseydiniz. Tabi bu 2. Durumda geçerli yani ev sizin değilse

Yanii en güzeli canım kendi evin gibi olmasıı bizlerde geçtik o yaşlardann bende haylazdım dedeme annaneme gidince kudururdum resmen yanii çocuk buu ne durdan ne kalktan anlıyor.Kapılara tırmanıyordum düşünn amaa dedemin eviydi dayımda onlarda olmadıgı için rahattım.Ne olursa olsun kendinin olsunn inşallah tez vakitte ayrılırsınız

Çocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.
Terbiyesiz yaftası nedir yahu!
Valla anlayışlı olacak bu kadına da yazık değil mi empati kurunca insan daha iyi anliyo evi dururken bütün yazı orda geçirmiş baba evi dersin katlanirsin ama sabahın köründe de bagiris çağırısla bu kadını rahatsız etmek doğru bi davranış değil doğurduğu çocuklarına sahip çıkacak sus demesini bilecek migrenin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum bide hamile zaten hormonal olarak hassas bi dönemden geçiyo karşı tarafın biraz fedakarlık yapması gerek inşallah ayrı eve çıkarlar ayrıca muhattabim konu sahibi kimseyle münakaşa etmek istemiyorum

Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmaz
Annemle,erkek kardeşim- eşi ve kızı bu yıl ,annemle oturmak zorunda kaldılar,gidiyorum en fazla 10 gün ,inan rahat edemiyorum,baba ocağı ne de olsa insan özlem duyuyor ama 3 ay nedir yahu!yazık size ben gelinimizin suratına söylüyorum dişini sık yakında gideriz ,çok yoruldun gibi;o yorulsa da bu tavrımızdan ötürü,hiç yansıtmaz bize!ne anlayışsız insanlar var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…