hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Çocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.
Terbiyesiz yaftası nedir yahu!
Hayır kadın haklı Nasıl kimseyı ilgilendırmez . Orda konu sahibi yaşıyor tabıkı söz Hakkı'na sahip acaba sizin evinizde görümcenız uc ay kalsa ve okul varken haftasonu gelse naparsınız ? Mantıklı olun azcık . Uc ay kalmak ne demek ? Istegı gibi o evde gelin var insan rahatsız olur duye düşünür Can'ım .

Hassas dönemden filan geçmiyor bu hamileliği abartmakta bi bizim Türk kadınlarında var . Hormonlar değişir de çocuğa kızıp sinir krizi geçirmek kadar değil .elin kızı gelsin babamın evine yerlessin sonra benim gelip 3 ay kalmama karissin .
Inadina 6 ay kalırdım.
Madem o kadar hassaslar ayrı ev tutmaya butceleri yoksa evlenmeselerdi

Kendi evim canım. Eşim evlenmeden önce yaptı bu evi. Ne istediysem de yaptı. Ama düğüne yakın kv evi ile ilgili sıkıntılar çıktı. Kendileri köydeydi daha doğrusu mahalle ama biraz şehir dışında. Zamanında kardeşinden almış kp bu evi ama geçen yıl kamu arazisi olduğu anlaşıldı falan bi suru şey çıktı. Bende isteyerek kabul ettim. Eşimin annesi benimde annem dedim. Kp vefat etti zaten kadın tek. Biz şuan birikim yapıyoruz çünkü evimiz 2+1 ileride bize yetmicek e çocukta var. Ayrı ev alıcaz inşallah. Görümcem annemi görmek için geliyor ama bi geliyor hiç gitmiyor durum boyle

Su an gorumceyle empati kuruyosunuz gelin olarak empati kurun bence kızlar konu sahibine yazın bana değil benim muhattabim konu sahibi beni değil konuyu konu sahibine elestirin

Tamam o zaman komple sen haklısın .
Ben kayinvalidenin evi sandım Özür dilerim

Su an gorumceyle empati kuruyosunuz gelin olarak empati kurun bence kızlar konu sahibine yazın bana değil benim muhattabim konu sahibi beni değil konuyu konu sahibine elestirin
Forum ne demek biliyor musunuz ?
Belirli bir konu olur onun altında o konuyla ilgili insanlar tartisir yorum yapar .
Forum bu demek .
Yani ben de illa nazarnurla konuşayım onu muhattap alayim diye ölmüyorum .
Bir de bu çıktı muhattabim konu sahibi hahaha o zaman Sözlükte filan yazar ol .forumun mantığına aykırı

Ca Canım ama ev bize ait belirtmek aklıma gelmedi

Hatalı bir taraf yok aslında.
Yani evet bu kadar sık gelmeyebilirler ama annesinin evi sonuçta kim ne diyebilir ki?
E ben de yaşıyorum dersen, yaşama da derler. Normali bu.
Evleri ayırmak en doğrusu, ama maddi sebepler varsa bebek de gelecek nasıl olacak bilemedim.
Bu arada hamileliği gözünüzde büyütmeyin ya, hasta değiliz aksine gayet keyifli bir dönemden geçiyoruz kriz geçirecek bir şey yok.

Şimdi nasıl ortalık yani sinir krizi geçtikten sonra. Ne Dediler ? Evde ne konuşuldu

Genel olarak muhattaplarımız konu sahibi ama bu aramızda medenice tartışabilileceğimiz bir ortam. Ve ben zaten sonuna kadar hak veriyorum.

Burda tek şuçlu eşi. Madem ev kayınvalidenin değil usulunce söylicek kardeşine yada annesine. Çok görmek istiyorsan arada kızına git bizde kafamızı dinleyelim dicek. Ortadaki tek yüzsüz kayınvalide. Yeni evlilerin evine eklenti olup aylarca misafir çağıran o. Misafirde kabahat yok, o evin o düzenin kime ait olduğunu hatırlatmayanlar artık çekinmeden söylemeli!!

öyle iyi yapmıssın ki bu bi müddet senı rahat ettırır . ama şunu bil bebegın dogdugu zaman asıl krizleri o zaman gecırceksın.
o kadar cocukla asla olmaz cunku. ne uyuyor ne duruyor.
benımkı 7.5 aylık oldu ve ben asla çocuklu ortama sokmuyorum, görümcemın cocugu var
aynı ortamda ara sıra bulunuyoruz o da 2-3 saat.
valla bebegım de ben de kıymetlıyım kımse kusura bakmasın.
bi 3 yıl kımse evıme gelmesın
gelen cocuksuz gelsın ve yardım etsın!

ayrı eve cıkmanız lazım. bu sekılde kafayı yersın

Hiç sorma daha sonrada çok korktum bebeğime zararım oldumu diye ama dediğim gibi nasıl patladım böyleb en de anlamadım
demek ki sinir krizi geçirmen gerekmiş demekki.

bobrekustu belinden çok fazla stres hormonu salgılanmas artık vücudun dayanamamış.

vicdanyapma insanları takma . gprumcendir gelir ne yapacaksın insanlardan anlayış beklemek yanlış.

Valla ortalık sakin şuan herkes özür diledi. görümceme söyledim abla durum böyle diye kimseyi kırmak istemiyorum ama kalabalık beni çok yordu o yüzden böyle oldu diye. Oda anlayışla karşıladı ama bakalım inşallah çözüm olur

Canım eşine söyle başka yol yok yani. O ne öyle gelip aylarca kalcak hem de ev sizinmiş!!! Bu kadar annesine meraklıysa alsın götürsün kadın tekmiş zaten. Sana yük oluyorlar böyle oh ne ala senin evin batsın daha bir de 3 çocuk. Evet anlayışsız bir kadınmış görümcen ama böyle insanların yüzüne söylemezsen anlamazlar

Ben olsam o hengameden kaçmak için ben de annemin evine giderdim onlar ana kız otursunlar bakim en azından annende sinir krizi geçirmezsin

Zaten ara ara gidiyorum canım bakıyorum kafam kaldırmıyor bi iki gün gidiyorum. Ama aklım evimde de kalıyo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…