- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi muzeyyenmf
-
Hayır kadın haklı Nasıl kimseyı ilgilendırmez . Orda konu sahibi yaşıyor tabıkı söz Hakkı'na sahip acaba sizin evinizde görümcenız uc ay kalsa ve okul varken haftasonu gelse naparsınız ? Mantıklı olun azcık . Uc ay kalmak ne demek ? Istegı gibi o evde gelin var insan rahatsız olur duye düşünür Can'ım .Çocuklarına dur dememesiyle tanımadan terbiyesiz demek fazla ağır değilmi? Baba evinde ne kadar konaklayacağı kimseyi ilgilendirmez eşi razı olduktan sonra.
Terbiyesiz yaftası nedir yahu!
Hassas dönemden filan geçmiyor bu hamileliği abartmakta bi bizim Türk kadınlarında var . Hormonlar değişir de çocuğa kızıp sinir krizi geçirmek kadar değil .elin kızı gelsin babamın evine yerlessin sonra benim gelip 3 ay kalmama karissin .Valla anlayışlı olacak bu kadına da yazık değil mi empati kurunca insan daha iyi anliyo evi dururken bütün yazı orda geçirmiş baba evi dersin katlanirsin ama sabahın köründe de bagiris çağırısla bu kadını rahatsız etmek doğru bi davranış değil doğurduğu çocuklarına sahip çıkacak sus demesini bilecek migrenin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum bide hamile zaten hormonal olarak hassas bi dönemden geçiyo karşı tarafın biraz fedakarlık yapması gerek inşallah ayrı eve çıkarlar ayrıca muhattabim konu sahibi kimseyle münakaşa etmek istemiyorum
Kendi evim canım. Eşim evlenmeden önce yaptı bu evi. Ne istediysem de yaptı. Ama düğüne yakın kv evi ile ilgili sıkıntılar çıktı. Kendileri köydeydi daha doğrusu mahalle ama biraz şehir dışında. Zamanında kardeşinden almış kp bu evi ama geçen yıl kamu arazisi olduğu anlaşıldı falan bi suru şey çıktı. Bende isteyerek kabul ettim. Eşimin annesi benimde annem dedim. Kp vefat etti zaten kadın tek. Biz şuan birikim yapıyoruz çünkü evimiz 2+1 ileride bize yetmicek e çocukta var. Ayrı ev alıcaz inşallah. Görümcem annemi görmek için geliyor ama bi geliyor hiç gitmiyor durum boyleKendi evin mi kayinvalidenlerin evi mi ?
Ev kendi evinse haklısın
Ama siz kayinvalidenizin yanına tasindiysaniz haksizsin. Annesinin evi isterse 6 ay yaşar .
Ayrı ev tutamiyorsaniz evlenmeseydiniz. Tabi bu 2. Durumda geçerli yani ev sizin değilse
Su an gorumceyle empati kuruyosunuz gelin olarak empati kurun bence kızlar konu sahibine yazın bana değil benim muhattabim konu sahibi beni değil konuyu konu sahibine elestirinHassas dönemden filan geçmiyor bu hamileliği abartmakta bi bizim Türk kadınlarında var . Hormonlar değişir de çocuğa kızıp sinir krizi geçirmek kadar değil .elin kızı gelsin babamın evine yerlessin sonra benim gelip 3 ay kalmama karissin .
Inadina 6 ay kalırdım.
Madem o kadar hassaslar ayrı ev tutmaya butceleri yoksa evlenmeselerdi
Tamam o zaman komple sen haklısın .Kendi evim canım. Eşim evlenmeden önce yaptı bu evi. Ne istediysem de yaptı. Ama düğüne yakın kv evi ile ilgili sıkıntılar çıktı. Kendileri köydeydi daha doğrusu mahalle ama biraz şehir dışında. Zamanında kardeşinden almış kp bu evi ama geçen yıl kamu arazisi olduğu anlaşıldı falan bi suru şey çıktı. Bende isteyerek kabul ettim. Eşimin annesi benimde annem dedim. Kp vefat etti zaten kadın tek. Biz şuan birikim yapıyoruz çünkü evimiz 2+1 ileride bize yetmicek e çocukta var. Ayrı ev alıcaz inşallah. Görümcem annemi görmek için geliyor ama bi geliyor hiç gitmiyor durum boyle
Forum ne demek biliyor musunuz ?Su an gorumceyle empati kuruyosunuz gelin olarak empati kurun bence kızlar konu sahibine yazın bana değil benim muhattabim konu sahibi beni değil konuyu konu sahibine elestirin
Canım ama ev bize ait belirtmek aklıma gelmediHassas dönemden filan geçmiyor bu hamileliği abartmakta bi bizim Türk kadınlarında var . Hormonlar değişir de çocuğa kızıp sinir krizi geçirmek kadar değil .elin kızı gelsin babamın evine yerlessin sonra benim gelip 3 ay kalmama karissin .
Inadina 6 ay kalırdım.
Madem o kadar hassaslar ayrı ev tutmaya butceleri yoksa evlenmeselerdi
Genel olarak muhattaplarımız konu sahibi ama bu aramızda medenice tartışabilileceğimiz bir ortam. Ve ben zaten sonuna kadar hak veriyorum.Valla anlayışlı olacak bu kadına da yazık değil mi empati kurunca insan daha iyi anliyo evi dururken bütün yazı orda geçirmiş baba evi dersin katlanirsin ama sabahın köründe de bagiris çağırısla bu kadını rahatsız etmek doğru bi davranış değil doğurduğu çocuklarına sahip çıkacak sus demesini bilecek migrenin nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum bide hamile zaten hormonal olarak hassas bi dönemden geçiyo karşı tarafın biraz fedakarlık yapması gerek inşallah ayrı eve çıkarlar ayrıca muhattabim konu sahibi kimseyle münakaşa etmek istemiyorum
demek ki sinir krizi geçirmen gerekmiş demekki.Hiç sorma daha sonrada çok korktum bebeğime zararım oldumu diye ama dediğim gibi nasıl patladım böyleb en de anlamadım
On aylık evliyim ve maddi sıkıntı yaşadık. Eşim şuan oturduğumuz evi yeni yaptı ve sonra düğün falan sıkıntı oldu. Bizde birikim yapıyoruz. O yüzden beraberiz. Görümcem illaki gelicek evi biliyorum ama uç ay kalması ve böyle sorumsuz olması normalmi. Kocası kendi evinde. Bilemiyorum. Dediğim gibi bende nolduğunu anlamadan böyle bir kriz geçirdim
Zaten ara ara gidiyorum canım bakıyorum kafam kaldırmıyor bi iki gün gidiyorum. Ama aklım evimde de kalıyo haliyleCanım eşine söyle başka yol yok yani. O ne öyle gelip aylarca kalcak hem de ev sizinmiş!!! Bu kadar annesine meraklıysa alsın götürsün kadın tekmiş zaten. Sana yük oluyorlar böyle oh ne ala senin evin batsın daha bir de 3 çocuk. Evet anlayışsız bir kadınmış görümcen ama böyle insanların yüzüne söylemezsen anlamazlar
Ben olsam o hengameden kaçmak için ben de annemin evine giderdimonlar ana kız otursunlar bakim en azından annende sinir krizi geçirmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?