- 10 Ağustos 2016
- 106
- 55
- 13
- 41
- Konu Sahibi muzeyyenmf
-
Çok iyi yapmışsın bence gorumcen çok terbiyesiz bi kadın haketmisler kovsaydin hatta evden
Okurken bana daral geldi :-(dedi ama annesi bayilma olme numaralari filan yapti.o da elimden bisey gelmiyor,onlar yaslilar nasil baksinlar kendilerine (halbuki daha 60 bile degiller)bizden ayrilmak istemiyorlar yazlari en azindan koye giderler dedi beni ikna etti ama koyede gitmiyorlar artik yerlestiler buraya.insan yaslaninca koye gider bunlar koylerinden bunca yillik evlerinden kaciyor.bide duzenleri var halbuki iki katli evleri bahceleri herseyleri var.
Senin rest çekmen lazımherkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Konuşucam canım zaten eşim gün içinde aear ve sesimden anladı bişiler olduğunu ve anlattım bende sakince. Akşam geldiğinde inşallah bi çözüm buluruzTatlım derin nefesler al
Duygularını eşine anlat
Olayı eşine ilk anlatan haklı olur
Eşine durumdan mesajla da olsa ilk sen haber ver, bu önemli
Hamile olduğun için filmlerdeki gibi özel ilgi göreceğini sandığını ama gerçekte böyle olmadığını anlayınca hayal kırıklığına uğradığını söyle
Hani aileni bırakıp geldin ya eşin de ailesini bırakıcak sandığını ama ataerkil toplumda olduğumuzun farkına vardığını, bunu şimdilik kaldıramadığını zamanla kabullenebilecegini söyle
Çocuğun doğduğunda yalnız büyütemeyip sinirden deliren kadınlardan olmak istemediğin için kayinvalide ile beraber kalmaya devam etmek istediğini söyle
Şimdi seslerine katlanamasam da çocuğum olunca yeğenlerin çocuğumuzu avutacak de
Hazır düzenimi kabullenip sükretmek varken niye düzenimi bozup kalp kırıp belalari üstüme çekeyim de
Birikimlerimi bebeğimiz büyüyünce daha kolay bakılır hale gelince büyük eve dönüştürelim de..
Kimseyi kırmak istemedim biraz şımarıklık ettim ama onlar da biraz tatlı gelsinler
Yüzlerini eskitmesinler de
Herkes evine eşine sahip olsun
Annen bir kişi
Onlar 4kişi
biraz da annen orda kalsın de..
Valla canım seni benden iyi anlayan olmaz ama napıcaz bilmiyorumherkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
Ev kv nin evi değil yanliz.Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)[/QUOTE
İyide arkdşım burası benim evim kv biz yanımıza aldık evle ilgili sıkıntı var diye anlatmıştım bunu ama okumamışsın galiba
Ya arkadaşım bu ev bizim. Kv zor durumda olduğu için yanımıza aldık ve bundan pişman değilim yanlış anlaşılmasın. Bu evi kv bırakıp kendimize yeni bir ev almak için birikim yapıyoruz biz sadece.Madem birikim yapıp ayrı eve çıkamıyorsunuz,haddime değil belki ama neden kv ile yaşarken bu zor durumda hamile kalıyorsunuz?hadi kaldınız diyelim ozaman artık bir aile olmanın vakti gelmiş. Bir oda bile olsa evinizi ayirmaliydiniz.ben kv yada kızına torunlarına bir şey diyemem.onlar yaşamını size göre ayarlayamaz.bazen çocuklar yapabiliyor. Her an tepelerinde sessiz olun diye beklenmez.çocuk onlar hareketli olur sonuçta. Burda iş size düşüyor. Evinizi ayırın herkes rahat etsin.bebek yapabilecek kadar maddi açıdan rahatsınız diye düşünüyorum ki, ev en önemlisi. Ev olmadan,ev üstüne bebek hiç olmaz.
Erkek kardeşimle konuşurum önce bu konuyu enine boyuna. Zaten o da farkındadır neyin ne olduğunun. Burnu sürtsün biraz hatunun. Ya da tam tersini düşünelim. Hatunu memnun etmek için ablasını kovacak??? Vay beeeSen kardeşinin ve ya abinin eşini nasıl annenin evine gönderirim yazabiliyorsun ki ? Senin haddin mi gelini evden gondermek?
Ayrıca kv sonradan gelmis. Ev konu sahibiyle esinin.
Ya anlaşılmıyor konunuzda bu.bence bir düzeltme yapın. Bir çok kişi öyle anlamış zaten.o zaman bu durumda ben kv kızına gönderirdim. Orada özlem gidersinler biraz.rahatsız olduğunuzu söyleyin cocuklarla olmuyor anne diyin.sen bir sure git orada kal deyin.yada eşiniz desin.bu durumda kovarım acimamYa arkadaşım bu ev bizim. Kv zor durumda olduğu için yanımıza aldık ve bundan pişman değilim yanlış anlaşılmasın. Bu evi kv bırakıp kendimize yeni bir ev almak için birikim yapıyoruz biz sadece.
İyi de kusura bakmayın ama hatun dediğiniz kardeşinizin eşi ve hamile. Artik onlar ayrı bir aile. Zaten ev de kardeşinin ve eşinin yani. Bir de böyle dusunun.Erkek kardeşimle konuşurum önce bu konuyu enine boyuna. Zaten o da farkındadır neyin ne olduğunun. Burnu sürtsün biraz hatunun. Ya da tam tersini düşünelim. Hatunu memnun etmek için ablasını kovacak??? Vay beee
Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum
ev gelininmiş zaten. kp vefat etmiş, kv ye acımış yanına almış.Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?