hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Keske ayni eve gelin gelmeseydiniz herseyiniz hazir olunca evlenseydiniz.illaki misafirde dolusur kaynananin kizida dolusurlar yani illaki....cok zor bir durum allh yardmcn olsun bi an once ayir evini.bu verdigin tepkinin gebelikle bir ilgisi yok az bile yapmissin koy tavrini bosver.

1. Çok iyi yapmışsın bence gorumcen çok terbiyesiz bi kadın haketmisler kovsaydin hatta evden
Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)

Son düzenleme:
Okurken bana daral geldi :-(

ya dusse o bebek? bu kadar sorumsuzca kendinizi hirpalamamalisiniz.
insanlar konusa konusa anlasir,kardesinin evi gelir gider tabi..cocuklardan rahatsiz oluyorsaniz guzellikle soylersiniz..siz soylemezseniz esiniz soyler.
bende de migren var,zor bu durum ama bebeginiz dogunca nasil tahammul ediceksiniz uykusuzluk ve migrene?
sinirlerinize hakim olmaniz gerek,o insanlarla yine yuz yuze bakacaksiniz ne gerek var histerik hareketlere?

cok yanlis yapmissiniz,sizi destekleyip iyi yapmissin diyenleri de gercekten anlayamiyorum..

Senin rest çekmen lazım

ev karı kocanın yalnız kv sonradan gelmiş görümcenin babasının evi değil.. görümce anasını çok özlüyorsa 3 ay yanına alsın madem tatilde..

Konuşucam canım zaten eşim gün içinde aear ve sesimden anladı bişiler olduğunu ve anlattım bende sakince. Akşam geldiğinde inşallah bi çözüm buluruz

Valla canım seni benden iyi anlayan olmaz ama napıcaz bilmiyorum

Ev kv nin evi değil yanliz.

Sen kardeşinin ve ya abinin eşini nasıl annenin evine gönderirim yazabiliyorsun ki ? Senin haddin mi gelini evden gondermek?
Ayrıca kv sonradan gelmis. Ev konu sahibiyle esinin.

Madem birikim yapıp ayrı eve çıkamıyorsunuz,haddime değil belki ama neden kv ile yaşarken bu zor durumda hamile kalıyorsunuz?hadi kaldınız diyelim ozaman artık bir aile olmanın vakti gelmiş. Bir oda bile olsa evinizi ayirmaliydiniz.ben kv yada kızına torunlarına bir şey diyemem.onlar yaşamını size göre ayarlayamaz.bazen çocuklar yapabiliyor. Her an tepelerinde sessiz olun diye beklenmez.çocuk onlar hareketli olur sonuçta. Burda iş size düşüyor. Evinizi ayırın herkes rahat etsin.bebek yapabilecek kadar maddi açıdan rahatsınız diye düşünüyorum ki, ev en önemlisi. Ev olmadan,ev üstüne bebek hiç olmaz.

Ya arkadaşım bu ev bizim. Kv zor durumda olduğu için yanımıza aldık ve bundan pişman değilim yanlış anlaşılmasın. Bu evi kv bırakıp kendimize yeni bir ev almak için birikim yapıyoruz biz sadece.

Sen kardeşinin ve ya abinin eşini nasıl annenin evine gönderirim yazabiliyorsun ki ? Senin haddin mi gelini evden gondermek?
Ayrıca kv sonradan gelmis. Ev konu sahibiyle esinin.
Erkek kardeşimle konuşurum önce bu konuyu enine boyuna. Zaten o da farkındadır neyin ne olduğunun. Burnu sürtsün biraz hatunun. Ya da tam tersini düşünelim. Hatunu memnun etmek için ablasını kovacak??? Vay beee

Ya arkadaşım bu ev bizim. Kv zor durumda olduğu için yanımıza aldık ve bundan pişman değilim yanlış anlaşılmasın. Bu evi kv bırakıp kendimize yeni bir ev almak için birikim yapıyoruz biz sadece.
Ya anlaşılmıyor konunuzda bu.bence bir düzeltme yapın. Bir çok kişi öyle anlamış zaten.o zaman bu durumda ben kv kızına gönderirdim. Orada özlem gidersinler biraz.rahatsız olduğunuzu söyleyin cocuklarla olmuyor anne diyin.sen bir sure git orada kal deyin.yada eşiniz desin.bu durumda kovarım acimam

Ev kayınvalidenin de olabilirdi bu durumda benim annemin evi banane o defolsun gitsin diye bir bakış açısı da olamaz bence ki zaten sizinmiş ev. Anladığım kadarıyla siz zaten gelmesinler gitmesinler demiyorsunuz ama küçücük evde 3 çocukla kendi evi varken 3 ay kalması zaten saçma.. Ev konu sahibinin olmayabilirdi ama insanların birbirine saygı göstermesi için illa ki böyle nedenlere ihtiyacı olmamalı.

İyi de kusura bakmayın ama hatun dediğiniz kardeşinizin eşi ve hamile. Artik onlar ayrı bir aile. Zaten ev de kardeşinin ve eşinin yani. Bir de böyle dusunun.

Birikim yaptığımız için beraberiz ama sanırım ayrılmanın vakti geldi yoksa kendimden çok bebeğime zarar vericem diye korkuyorum

Para için kv ile oturmaya katlanılır mı bilemedim.Para birikecek diye hayatı zorlaştırmak gereksiz.
Huzur ve rahatlık herseyden önemli,bir de yeni evlisiniz içinde bulunduğun duruma bak..
Evli olmanın bir anlamı yok bence böyle bir yaşamda..
Para hırsından vazgeçip ayrı eve çıkın kendi evinin patronu ol sığıntı gibi olma..

ev gelininmiş zaten. kp vefat etmiş, kv ye acımış yanına almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…