• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Gebelikte her işimi kendim yaptım evde , dışarda . Doğumdan bir gün önce de evi süpürücektim börek sarıcaktım olmadı , bir gün erken geldi benim kız :confused:

Kaynananız neden size bakmak , gezdirmek zorunda anlamadım . Kocanızdan isteyin bunları . Ya şaka ya da siz bakingam düşeşisiniz :KK53:

Bu forumdaki insanların neden sürekli kayınvalideden ve görümceden ilgi beklediklerini anlayamıyorum. Kendi kendinize yetemiyor musunuz da sürekli eş ailesinden medet umuyorsunuz? Öz yeğeniyle de gezer başkasıyla da, canı ne isterse de onu yapar size hesap mı verecek?

Bir erkekle evlendiğinizde onun ailesinin tapusunu alıyormuş gibi hareketlerde bulunmayın artık ya. Bir salın kayınları görümceleri. Ayrıca onlar sizin iskender sevdiğinizi de bilmiyolar, çünkü bunu umursamıyolar, akıllarında bile değilsiniz yani. Koskoca kadından çorba, temizlik, iskender istemek de ayrı bir dünya.

hamileliğiniz tabi ki özel bir süreç ama kaynananız niye size hizmet edecek. kendi başınıza işlerinizi yapamayacak kadar kötü mü durumunuz . canınız iskender istiyorsa gidin kendinize ısmarlayın. insanlar 32 haftaya hatta doğumdan sonra daha fazla bebişimin yanında kalayım diye doğum izinlerine geç çıkıyorlar 36 haftalıkken heryeri şiş bir şekilde çalışan arkadaşlarım var daha kaynanası iskender ısmarlamıyor diye sızlandıklarını görmedim. ama ben bir gün hamile kalırsam sizin bu dediğiniz tüm nazları yapıp etrafımda kim varsa dünyayı dar edicem :)))

Manda yoğurdu sever misiniz peki?
Hurma? Ashsjd
Kv niz manda yoğurdunu da mı getirtmedi yoksa.
Manda yoğurdu hamilelik süresini uzatır derler. Çocuk 10 ayda mı doğsun bunu mu istiyorsunuz. Kadının düşmanı kadın :(

Bu gerçek mi bilmem ama maalesef böyle piremses hamileler var. Alemin salağı bizmişiz hamile lohusa demedik oraya buraya koşturduk :KK51:

bi tane buna örnek olacak arkadaşım var yanılma payını ordan bıraktım.
ilk çocuğumda da herseyimi tek yaptım eşim bile yoktu yanımda doğru düzgün.
şimdi yine yoğun calisiyo. ben de öyle yoğunum. iş 4 yaş çocuk ev ve hamilelik beraber gidiyorum.
surda bi köşede gidip ağlayalım gel.

Back
X