• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
Anneniz uzak ve 3 haftada bir geliyor, temizliğini yapayım mı diye soruyor. Hımmm. Çok uzakmış gerçekten. Benimki evime sadece ilk doğumumda birkaç hafta gelebildi de . Kaynanam da anca soymaya çalıştı işte, eşimi alttan alttan doldurmaya kalktı karını az hizaya sok, evi b.k götürüyor, yemek yapmayı bilmiyor falan diye.

Dört aylık hamileyim ilk başta boş gebelik alacağız kürtaj olacaksın dediler ki tedaviyle hamile kaldim bir hafta büyük yıkım yaşadım
Aradan bir ay geçmeden çok fazla kanama yaşadım doktor düşer bu bebek evde korkma hastanede kal çok parça gelirse korkarsın dedi eşim isteydi ona bile gelme birşey yapamazsın zaten dedim . Sürekli mide bulantısı yaşadım bir kere ailemin veya eşimin ailesinden birşey beklemedim . Çünkü 26 yaşındayım çocuğu da kocamla yaptık . Herkes süper güçlü olmalı demiyorum ama sürekli birinden birşey beklemek çocuklukta kaldı artık . Bu yüzden kendi evimizi kurmadık mi ? Bakış açınız değişmeli siz bir çocuk buyuteceksiniz artık küçük çocuk gibi milletin ilgilisine muhtaç hissetmeyij
36 hafta calıstım.
Son 1 hafta kala tmm dedim tamamlayamacagım 37 haftayı,bana yazın raporumu dedim.Kız 41.haftaya girerken geldi ggfklfgklgf
Kvdem erken izne ayrıldı rAhat rahat gecirdi hamileliği dedi herkese gklgdklf
La yasal izinden 1 hafta önce ayrıldım ki 32 de de ayrılabilirdim:)
Kız gec geldi diye ben suclu oldum fgşklgfklglk

Anneniz uzak ve 3 haftada bir geliyor, temizliğini yapayım mı diye soruyor. Hımmm. Çok uzakmış gerçekten. Benimki evime sadece ilk doğumumda birkaç hafta gelebildi de . Kaynanam da anca soymaya çalıştı işte, eşimi alttan alttan doldurmaya kalktı karını az hizaya sok, evi b.k götürüyor, yemek yapmayı bilmiyor falan diye.
Hizaya girdin mi 😅

36 hafta calıstım.
Son 1 hafta kala tmm dedim tamamlayamacagım 37 haftayı,bana yazın raporumu dedim.Kız 41.haftaya girerken geldi ggfklfgklgf
Kvdem erken izne ayrıldı rAhat rahat gecirdi hamileliği dedi herkese gklgdklf
La yasal izinden 1 hafta önce ayrıldım ki 32 de de ayrılabilirdim:)
Kız gec geldi diye ben suclu oldum fgşklgfklglk
Yaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız ya 🤣🤣 Rahat geçirdi ne sinir bozuyorlar sadece 😅

Beklentiye girmezseniz mutsuz da olmazsınız, belki o da üzerine düşüp seni boğmak istemiyordur kim bilebilir ki.. gerçekten çok kafaya takıyorsanız güzel bir dille söyleyin

Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Sizde nasıldı peki?
Ahh tabi yaa hamilelik em kutsal şey, insanların sizin etrafınızda fır dönmesi, siz leb demeden Çorum u ayağınıza sermesi gereken bir dönem. Sizde haklısınız.🙄

Kızlar merhaba,
Sizde nasıldı peki?
Bir yaşıma daha girdim:110:neden sizi çağırsın neden size hizmet etsin ki?Kadın ne güzel geziyor ,yeğenini seviyor ve anlaşıyor demekki.Canı ne isterse onu yapar ,bu da yeni moda oldu.Kayinvalidem ,görümcem benimle uğraşmıyor ,aramıyor, whatsapa almıyor falan bu aralar moda konular oldu.Iskender seviyorsanız gidin yiyin ,kaynanıza ne?

Kayinvalidenizle evli değilsiniz. Bu nazlar kocaya yapılır. Yanlış anlamışsınız siz olayı🤭 hamileliğiniz sağlıklı geçsin, bebeğiniz sağlıklı doğsun. Başka da beklentiye girmeyin. Kendinize doğuruyorsunuz çocuğu, kayinvalideye değil. Elbette gönül ister ki arasın sorsun ama olmuyorsa olmuyordur.

Yaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız ya 🤣🤣 Rahat geçirdi ne sinir bozuyorlar sadece 😅
Kız valla yeni gelin olarak dogursam suraya konuları dizerdim glkglkgf
ama 6 sene sonra doğurrdugumdan evlendikten sonra gayet vakur karsıladım.
Yoksa bizde kaynana terörünü yasadık dibine kadar glkşglkgf
40 ucurmaaya gittik kvdeme dogumdam sonra 3 kere geldi misafir gibi.
40 günlük bebeğim var bana tam salca zamanına denk geldi saana da yardım edemedik.
AM a 2.yi dogur sen ben bakcam sana dedi fgşlglşfg
Bakın 40 günlük bebeğimle diyo bunu bana:D
Kulaklarımdan lohusa hormonu fıskırıyor:D
1 bardak su vereydin su 40 günde dogururdum annecim dedim gfllgkfklfg
Sinsi gelin style:)

Back
X