Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Kesinlikle doğurma ve bence aklini basina al artik. O adam karisini bosamayacak ve sen hayatin boyunca onun dostu istedigi zaman yatip kalktigi kadin olarak kalacaksin bunu kendine yapma. Bebegi aldirma taraftari degilim hic bir zaman ama senin durumun farkli o bebegin gelecegini dusunmen gerekiyor sen bu sekilde dunyaya gelmek istermiydin istemezdin.

Ben de ne sordugunu anlayabiliyorum. Ama cocugu dogurmasi konusuna da yapacagim yorum kalp kirar. Bu yuzden susuyorum.

Bencede "aldirmanin artısı eksisi şu veya aldirmamanin artısı eksisi diye fikir vermedigimiz sürece susmaniz daha mantıklı, çünkü anladığım kadarıyla kızın istediği sadece bu. Evet doğru olmayabilir yaptığı ama o zaten yeterince kınanmıştir bir de size gerek yok bence

Bence doğurmamalısın. Genlerin yeni nesillerle devam etmesin. Tamamen toplumsal bir bakış açsıyla yazıyorum.

Ona sağlıklı bir ortam sunman gerekir.. Bu mümkün mü? Önce bunu düşün, sonra karar ver..

Zamaninda eski esten ayrilma karari aldim.. ayrildigimin 4 5 ay sonrasi ve henuz bosanma davasi acilmadan, baska kizlarla olan muhabettini yakalamistim.. hep derdim bu insandan hersey beklenir.. megerse ahlaksiz baska birinden cocuk peydahlayip hakimin karsisina oyle gecmis.. benim saf avukatta olayi iki sene sonra farketmis.. yine olan bana oldu.. haklarimi hic bir sekilde alamiyorum karsi taraftan, avukat kayip..

Size kinamiyorum, yargilamiyorum, ama ne kadar meraklisiniz ya evli adamlarla, bosanma asamasinda olan adamlarla birlikte olmaya.. derdiniz ne sizin ???? O karninizdaki cocugun hakkini nasil odeyeceksiniz ? Edep yahuuuu ...hala sevgilim diyorsun utanmadan.. derdiniz neee yaaa ? Yuva dagitmak bu kdr NET.. o adam'da, sende ahlaksizsiniz, topluma hic bir faydaniz yok, kotu ornek oluyorsunuz.. peki o karsindaki kadin sizin namuzssuzlugunuz bedelini odemek zorundami ?? Yani soyunuz ne zaman tukenecek cok merak ediyorum, birde seks yapiyorsun, korunmuyorsun, belkide numara yaptin sirf hamile kalabilmek icin.. Allah ikinizide islah etsin.. bagri git insanlik namina kadininda haberi olsun.. ayrica her ikinizede tazminat davasi acabilir.. gerci tazminat davasi sizin yapmis oldugunuz kotulukleri asla silmez..

Evli bir erkeğin koynuna girecek kadar kendini aşağılıyorsun ama bizler yorum yaparken kınamayın diyorsun. Sana kimsenin saygı duymayacağını da biliyorsundur. 20 yaşında bir çocuk ve bir kadının düşmanısın. O şerefsizin karısına ve karnında ki bebeğe üzüldüm senin karnında ki masum meleğe de üzüldüm korunmayı deneseydin .

Sizin bu mesaji yazmaniz cok gerekliydi.
Bravo.
Ben zaten dogurup dogurmama konusunda fikrimi soylesem kalbiniz kirilir onu da soylemeyeyim diyorum siz nasil ve ne anliyorsunuz acaba?
Yok yanlis da anlayabilirsiniz ama size ne? Ben size mi yazdim?

Kınıyorum ve yorum yapiyorum var mi itirazin? Daha 18 yasinda dunyada erkek kökü mü kurudu da evli adami buldun. Yazik karısına. Karisinin yerinde olmak istermiydin. Ve o cocugu dogurma. Napacak nufusuna alacak mi? Hey Allah im ya. Daha kendin cocuksun dunya kadar dert almissin omuzlarina

Hanımlar,
taşlamak yerine bir dinleseniz, gerçek değilse yönetim gerekeni yapar ama gerçekse 20 yaşında genç bir kadın var karşınızda, olan olmuş artık, çıkmazdaki sizlere danışıyor.

Ayrıca rica ediyorum üsluplarınıza da dikkat ediniz.

Anlamıyorum kımıyorum yargılıyorum asıyorum kesiyorum sen ve senin gibileri.

Hiç mi yüzünüze bakan yok yoksa yüzünüze bakılmıycak,iki muhabbet edilmeyecek, aşık olunmuycak insanlarsınızda evli adamlara kalıyosunuz?

Eşleriyle yapamadıklarını bekarken yaşıyamadıkları heyecanları sen ve senin gibilerle yaşıyolar.

Eşinden ayrılıp 2.kadınla evlenen kaç erkek var ? Binde bir anca o dilime gireceğine nasıl inandın ?

Bilerek hesaplanmış planlanmış bi gebelik mecbur kalsın dayanamaz alır benide .

Almaz canım almaz sen aldır o bebeği kendine hayrın yok bebeye mi olucak?

Yahu saçma sapan, etik dışı işler yapıyorsunuz, sonra buralarda "kınayacaklar yazmasın" diye aklınızca posta koyuyorsunuz. Şaka mısınız? O zaman niye gelir de binlerce kişilik foruma sorarsın, git annene, eşine dostuna sor sorunu. Kınanmayacak bir yanın yok zira. Ben kınadım. Başıma da gelmeyecek, peşin peşin söyleyeyim. Aldır çocuğunu yoluna git. Ya da doğur bak. Biz mi karar vericez buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…