Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Bence doğurmamalısın. Hatta 25 yaş altı ne evlensin ne çocuk yapsın. Kimden ve ne şekilde olduğu önemli değil.

Bak konu sahibi hadi diyelim ki 18 yasindaydin cahildin dünyayı ve ınsanları tanımıyordun ve bu adama kanip inandin .
Ama bak 2 sene bu adam senin zamanıni çalmış bosanacagim demiş boşanmamis.
Bir de karısını da hamile bırakmış üstelik yani karısıyla baya baya sevisiyor demek ki bu adam öyle sana bağlılığı filan da yok demek ki.
Bak artık gözünü aç hayat yaptığın seçimlerdir bu adamdan yakani kurtarman gerekiyor.
Aklı başında her insan sana çocuğu doğurma der.
Sen o sevgiline hala nasıl guveniyorsun ki o çocuğu doğur dedi diye doğuracak mısın?
Beden senin bedenin toplumsal baskılarla bogusacak olan sensin o değil ki ?
Bak burada bile hemen herkes seni kinar ayiplar erkekler hep 2.planda kalır.
Acun Ilicali Seyma Subaşı ornegine bak.
Aslında sorumluluğu olan taraf evli olan taraf olmasına rağmen Acun a kimse laf etmiyor nedense .
Sende de öyle olacak sen her durumda evli adamı ayartip ondan çocuk peydahlayan kadın durumunda olacaksın.
Millet suratına gülüp arkandan metres diyecek.
Veya hadi milleti geç sen aynaya her baktığında evli bir kadının hayallerini yuvasını mutluluğunu çalan kadını göreceksin.
Artık olan olmuş aradan çekil ve yaşananları hazmet kendine yeni bir sayfa aç.

Belki de o aldatılan evli kadın da geldi burada konu açtı kocam bana ilgi göstermiyor diye.
Ve ne kadar çaresiz mutsuz o kadınlar bi okusana göz atsana bu tip konulara.

Burada bile kötü yorum almak yargılanmak istemiyorsun ama verdiğin yanlış kararlarla zaten toplumdan ömür boyu yargılanacak ve dislanacaksin .
Çünkü ortadoğu ülkesinde yaşıyoruz ve mutlaka her halükarda kadın suçludur zihniyeti hakim bu topraklarda malesef.

Adamdan ayrıl çocuğu da doğurma izini kaybettir. Ama karısının da öğrenmesini sağla bunu deliller le.
O kadın da bosansa ne şahane olur ortada kalır pislik herif.
Ya böyle adamlar kisirlastirilmali bir de genleri cogalmamali bana göre.

Son düzenleme:
18 yaşında yaşıtların dururken evli adamla 2 sene metres hayatı yaşayıp, boşanmaya mecbur etmek için hamile kalma planı yapacak kadar kurnazsın bence.

ama kadın da hamile, planların suya düştü.
şimdi de doğurunca belki boşanır diye umuyorsun galiba.

metres olup olmamak senin kararın, olan çocuğa olacak.

O çocuğu sakın doğurma...alahım günah yazmasın bu tavsiyeyi verdiğim için.o adam senle EV LEN MEEEEZ bi defa bunu anla.hayatını gurursuz onursuz evlilik dışi bir çocuk doğurarak mı geçireceksin.
Bak seni yaşadığın ilişki için yadırgamıyorum çünki yaşın çok küçük.seni kandırdığı için o adi adam utansın..
Karşına bekar senin kıymetini bilen babasıyla büyütebileceğin bir erkek çıkar evlenirsin.
O gerizekalıya gelince erkekler çocuk doğurulursun ister çünki soylarınin ne şekilde olursa olsun devamını ister.
Hayatını yakma o adamdan uzak dur çocuğa da yazık doğurma

Ben çevremde ve bu kk'da aldatılan kadınların hüznünü,cigerinin parçalanmış halini gördükten sonra ve evli bir kadın olarak senin bu yaptığını asla ve asla doğal karşılamam !! Bizde geçtik o yaşlardan ama evli adamlar yaşıtımız olsa bile "abi" olarak görürdük. Erkek kıtlığına mı düştün kızım ? Resmi olarak boşanmamis bir adama bel bağlamak ondan hamile kalmak nedir ? Karısı da hamileymis! Seni alacak mı sanıyorsun ? Senin anan baban yok mu? Ne diyecekler doğurunca " aferin kızım evli bir adamdan çocuk yaparak çok akıllıca bir iş yaptın " mı diyecekler ! ?

Aynen kizimiz Şeyma Subaşı adam da acun ilicali çünkü

Yapmissin bir hata ikincisine niye mahal veriyorsun? Zaten evli adamı nasıl mideniz kaldırıyor ben anlamış değilim... allahin sopası yok ışte kadinda hamile tabi aldatildigindan bir haber. Sende hamilesin al ışte asıl sınavın şimdi başlıyor. Bir yıldır çocuk sahibi olmak için didinip kendini paralayan hırpalayan bir kadın olarak söylüyorum,bu çocuğun gunahi nee ?

Konu sahibi yargılayacaklar yazmasın demiş, yönetim uslûbumuza dikkat etmemizi söylemiş.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim, uslûp dediğimiz şey, tarzdır, yoldur, usüldür. Uslûp sadece dilde olmaz, halde olur, davranışta olur, duruşta olur. Konu sahibi kadının dili düzgün olunca uslûbu da düzgün olmuyor. Kendi uslûbuna uygun bir dilde cevaplar alacak olması son derece olağandır. Kaldı ki katile katil, metrese de metres denir.

Öncelikle görmek lazım ki, bu hikayenin konusu bir kadın erkek ilişkisi değil. Bu hikayenin konusu adına aldatma dediğimiz şey. Aldatma, evet, ilişki de içerir, ama salt bundan ibaret değildir. Aldatma, ikisi de korkak, kolaycı, iradesiz, bireysel ahlak normları oluşmamış, kendine ve başkalarına zerre saygısı olmayan, bir hazdan feragat etmemek uğruna dürüstlükten feragat eden insanın, bilerek isteyerek, planlayarak başka bir insanın haklarına tecavüz etmesidir. Aldatmak, birine, onu bile isteye kandırarak, açıkça kötülük yapmaktır. İnsanların haklarına, hukukuna hatta doğrudan hayata karşı büyük küstahlıktır. Aldatmanın mağduru, aldatma ilişkisinin tarafları asla değildir. Aldatma ilişkisinin iki tarafı da zalimdir. Mağdur ve mazlum olan, hakları ihlal edilen, imzaladığı sözleşmeye - evet evlilik yazılı olmayan bir toplumsal sözleşmedir ve cinsel sadakat da içerir - uyarak dürüstçe yaşarken, sırtından bıçaklanan kişidir.

Karşı komşusunun yüzüne bakıp söylerken "bak canım, ben şimdi sana bi şey söyliyciiiim, sen de eşek gibi dinliyceksiiin ama yargılayacaksan konuşmıycaksııın ! " diyemeyeceği bir konuyu burada açıp, anonimliğin arkasına sığınarak, " yargılayacaklar yazmasın ! "diyebilmesini de, konu sahibinin hayata karşı sürdürdüğü küstahlığın bir parçası olarak görüyorum. Burası, kilise olmadıkça, biz de günah çıkarma işleminin arkasından sakince öğüt vermekle mükellef papazlar olmadıkça, bireysel ahlaktan nasibini almış bir insanın, bu konuya yargılamadan cevap vermesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Üstelik, doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Evet anonimiz, ama insanız, bu topluma yetiştirdiğimiz evlatlarımız, korumak istediğimiz evliliklerimiz ama en önemlisi, aldatılmadan, geleceğe ilişkin umutlarımız alçakça haince planlanarak elimizden alınmadan, arkamızdan vurulmadan dürüstçe sürdürmek istediğimiz bir hayatımız var. Yargılamamak normalleştirmektir.

Konu sahibine söyleyecek hiç bir şeyim yok, bu insana bir akıl verirsem, yarın birgün böyle bir hikayenin mağduru bir kadınla burada karşılaştığımda, utanırım. Kaldı ki konu sahibi kadının aklı, kendine yeterli bence.

Öğüt vermeyi gerektirecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum, konu sahibi kadının öğütlere meraklı olduğunu da düşünmüyorum.

Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
Çok yerinde tespitler. Yemin ediyorum içimden geçenleri yazmissin. Bence bu konuyu okuyan her kadın senin gibi düşünüyor.

Dünya bir devrandır derler ,kaç yaşında olursanız olun,bu yaptığınız yola çıktı,birgün size de uğrayacak Küçük Hanım!Korkarım ki; gelecekte yaşayacağınız muhtemel olması gereken gibi olan ilişkide ,yine 2.kadın olacaksınız!Ha eşiniz sizi boşaltıp diğerini almazsa tabii!!

Ah bu otomatik düzeltme ,boşayıp demek istemiştim :)

Ee zaten kendi cevabini kendin vermissin.Dogurtup elinden alirsa .Ama mantikli olabilirim yap ve hata üstüne hata yapma

Zor bir durum. Ama bana kalırsa çocuğunu doğur. Doğurma desem aldıracaksın mecbur. Allah ın verdipi bir cana kıymak ne kadar günah. Ne kadar yanlış. 2 sene boyunca korkmadan ilişkiye girdiysen korkmadan da bu çocuğu doğurmalısın. Seni çocuğunla kabul edecek biri varsa evlenebilirsin veya çocuğun babası üzerine düşen görevi yapsın ayrı eve çıkarsın ve size baksın. Başka Yapacak bişey yok bence. En iyi kararı siz verirsiniz.

Şu şartlarda o çocuğu doğurmak, sizin ve çocuğun hayatını mahvedecek bir şey. Evli adama birşey olmayacak. Eşini de hamile bırakmış, bu çocukla zaten hiç kopmadığı gayet açık karısına tamamen dönecek. İkisi çocuklarını aile ortamında büyütecek. Sizin çocuğunuz da babasızlığın acısını hayat bou çekecek. Babası olacak adamsa bir gençlik hayatsıngibi üstünüzü örtecek. Aklınız varsa doğurmayın.

Ayrıca daha 18 yaşında evli bir adamla cinsel içerikli bir ilişki kuracak kadar büyümüş, bunun sonucunu gelip burada paylaşacak kadar internet kullanımı aktif bir insansanız, doğum kontrolü diye bir kavram olduğunun farkındasınızdır. Bir zahmet kullanın bu yöntemi, sonra böyle saçmalıklar yaşayıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanmak zorunda kalmaz ve bir bebeği öldürmezsiniz tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…