- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Butterflywoman
-
yazık değil mi o 20 yaşına, gençliğineÖncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
+1000Şu şartlarda o çocuğu doğurmak, sizin ve çocuğun hayatını mahvedecek bir şey. Evli adama birşey olmayacak. Eşini de hamile bırakmış, bu çocukla zaten hiç kopmadığı gayet açık karısına tamamen dönecek. İkisi çocuklarını aile ortamında büyütecek. Sizin çocuğunuz da babasızlığın acısını hayat bou çekecek. Babası olacak adamsa bir gençlik hayatsıngibi üstünüzü örtecek. Aklınız varsa doğurmayın.
Ayrıca daha 18 yaşında evli bir adamla cinsel içerikli bir ilişki kuracak kadar büyümüş, bunun sonucunu gelip burada paylaşacak kadar internet kullanımı aktif bir insansanız, doğum kontrolü diye bir kavram olduğunun farkındasınızdır. Bir zahmet kullanın bu yöntemi, sonra böyle saçmalıklar yaşayıp kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanmak zorunda kalmaz ve bir bebeği öldürmezsiniz tekrardan.
Senin koynundan çıkmış onun koynuna girmiş aynı anda hamilesiniz demekki ne kdr iğrenç bir adam çocuğuda tabiki aldirmassiniz zaten adamda istiomus bı imam nikahı yapiverir ne olcakki sizde kopamiyomussunuz madem oturup bol bol çocuk verin adama ikinci kadın olarakÖncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
olan zaten daha rahmine yeni düşmüş bebeğine olur.hangi akla hizmet hamile kalıyorsun benim takıldığım nokta en çok bu.kırmamak adına başka bişey yazmıcam.Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?