Hamileyim:(

Anlamayacagımı bildiğiniz için mi şaka gibisiniz.

Bende siz anlamıyorsunuz diye anlatmaya çalışıyorum ama boşuna uğraşıyormuşum

Ben gayet iyi anlıyorum. Ama konu objektif tek bir cevabı olan bir soru değil, ben de sizinle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim.

Haklı olduğunuz tek nokta, boşuna uğraştığınız kısmı.

Rica ediyorum, bu ya da bir başka yorumumu alıntılanayım artık.

Merhaba, hayat her zaman planlandığı gibi gitmiyor maalesef. Bir bebeği dünyaya getirmek kadar ona bir gelecek verebilmek de önemli. Zor bir karar eşinizle konuşup hem duygusal hem mantıken en doğru kararı verirsiniz umarım. Özel mesaj da attım konuşabiliriz sevgiler.

zaten aldıracaksa tabi ki söylemesin, her anlamda yanlış olur
bence de çalışma için engel durum yok, inşallah olmaz da
iki hamileliğimde de doğum yapacağım güne kadar çalıştım ki 9 ay bulantı çektim ikisinde de
ben doğurmaya karar verirse söylesin demek istemiştim, kandırmak gibi olmasın diye

Geri çekilme diyosun yani yoksa niye kaos çıksın

Ben çocuğu için arabasından vazgecmemesine takilirim yalnız ne demek sattirmaz

Nasil bir evlilikmis o oyle kendi dusunceni bile soyleyemiyorsun esin ne istiyorsun demiyor mu dusundugun ne hissettigin ne diye sormuyormu..cok kararsizmismis o dogur derse dogurcan aldir dersen aldircan..yazik cok yazik..

Konu sahibi hiç çocuk yapmayacaksa dediğiniz mantıklı ama elbet bir gün o çocuk olacaksa neden bu bebekten vazgeçsin ? Sokakta biri yanında biri karnında biri eteğinde olanlarla bir değil ki. Onların eline benimde tutuşturasım geliyor bir doğum kontrol hapı. Bebek rızkıyla doğarcılardan değilim ama madem yeteri kadar dikkatli davranmadılar biraz zorluğunu çekecekler. Bende çocuk istemiyorum şu anda. Olursa benim hatam olur aman ben istemiyorum diyerek kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanamam.

Konu sahibesi son mesajını okudum. Ben sizi asgari ücretle falan geçinmeye çalışıyorsunuz sandım.

Gırtlağa kadar borç içinde yüzüp arabayı satmamak da lükse kaçıyor kusura bakmayın.

Satın arabayı doğurun çocuğunuzu. Şu durumda düşünmezdim bile.

+10000

Biri de dilencilik yapıp kağıt toplayıp gene bakarsınız demiş

Yani buraları okuyunca burda geldiklerinden beri dilencilik yapıp her sene üreyen suriyelilere kızmamak gerek demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…